Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Gospodarstvo

Drvoprerađivači će i dalje stipendirati učenike za zanimanje drvodjelski tehničar

  vn           22.05.2017.         3131 pogleda
Drvoprerađivači će i dalje stipendirati učenike za zanimanje drvodjelski tehničar

U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Virovitica, 22. svibnja, održana je 15. tematska sjednica Strukovne grupe drvno-prerađivačke industrije, u vezi upisa učenika u prvi razred srednje škole, za zanimanje drvodjeljski tehničar, u školskoj godini 2017./2018. i mogućnosti stipendiranja učenika Zaključeno je da će tvrtke drvno-prerađivačke industrije, kao i u školskoj godini 2016./2017., stipendirati učenike, za zanimanje drvodjeljski tehničar i u školskoj godini 2017./2018.

Po završetku školovanja, svim stipendistima, u tvrtkama drvno-prerađivačke industrije Virovitičko-podravske županije, osigurano je zaposlenje. Predstavnici tvrtki smatraju izuzetno korisnim povećanje broja sati praktične nastave u tvrtkama, s tendencijom daljnjeg povećanja sati praktične nastave.

 Zaključeno je i da se predstavnici tvrtki drvno-prerađivačke industrije očituju o potrebnim zanimanjima, radi izrade plana upisa učenika u prvi razred, u školskoj godini 2018./2019., te da se Virovitičko-podravskoj županiji, uputi prijedlog za dodjelu stipendija i studentima koji upišu stručne studije.

 Sjednici su, osim predstavnika županijskih tvrtki drvno-prerađivačke industrije, prisustvovali i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac i ravnatelj Tehničke škole Virovitica Ivan Kućan, sa suradnicima.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo