Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Politika

Druženje mladih HSS-ovaca

        16.03.2015.         1702 pogleda
Druženje mladih HSS-ovaca

Organizacija mladih HSS-a Virovitičko-podravske županije, na imanju obitelji Dijaković u Sedlarici, organizirala cjelodnevno druženje mladih uz igre, roštilj i pjesmu. Na druženju, koje je bilo zamišljeno kao zbližavanje svih organizacija na prostoru županije, okupilo se više od stotinu mladih HSS-ovaca i gostiju.

„Mi, mladi, budućnost smo naše zemlje, dovoljno smo pametni i sposobni da se izborimo za svoje bolje sutra i drago mi je što sam član stranke koja je uvijek pružala podršku svojim mladim naraštajima. Ovim putem, zahvaljujem se našim domaćinima obitelji Dijaković na ovom lijepom druženju, ali i našoj predsjednici Županijske organizacije HSS-a Ani-Mariji Petin na ukazanom povjerenju prema mladima i na potpori koju nam pruža u politici,“ rekao je predsjednik Organizacije mladih Virovitičko-podravske županije Marijan Mikec.

Također se zahvalio i gostima koji su došli iz Zagreba na zajedničko druženje, potpredsjednici Organizacije mladih HSS-a i predsjednici Organizacije mladih Zagrebačke županije Mariji Kukić te tajniku Organizacije mladih HSS-a Marku Beloševiću. Gosti su prenijeli pozdrave iz Zagreba, zahvalili se na dosadašnjem dobrom radu Organizacije mladih VPŽ i zaželili im da samo tako nastave i u budućem periodu.

Potpredsjednik županijske organizacije HSS-a VPŽ i predsjednik Općinske organizacije HSS-a Pitomača Zdravko Dijaković, obećao je mladim HSS-ocima da će i dalje pratiti i podupirati njihov rad jer su upravo oni najveća snaga stranke.

Predsjednica županijske organizacije HSS-a Ana-Marija Petin , pozdravila je mlade članove i istakla zadovoljstvo što gotovo svaki dan mladi ljudi pristupaju Hrvatskoj seljačkoj stranci i što su ju prepoznali kao stranku u kojoj mladi imaju svoju priliku pokazati kvalitete i sposobnosti.“ Mlade treba podržati, sa mladima treba raditi i izgrađivati ih jer samo tako ćemo imati modernu, prosperitetnu i sretnu državu. Upravo u našoj županijskoj organizaciji mladi su na čelnim pozicijama stranke u nekoliko općina i gradu Orahovici , ali i sudjeluju u radu općinskih i gradskih vijeća kao i županijske skupštine. Znam da će sigurno opravdati dano im povjerenje , ne samo moje, nego i svih onih članova koji su osnivali stranku na ovim prostorima,“ rekla je Ana-Marija Petin.

Nakon ovakvog lijepo druženja mladih, ističu u HSS-u, može se vidjeti da se Hrvatska seljačka stranka ne mora brinuti za svoju opstojnost na području Virovitičko-podravske županije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Politika