Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Slatina

Dragutin Fišli: Novinar nije čuo dugu stranu

        03.08.2010.         8191 pogleda
Dragutin Fišli: Novinar nije čuo dugu stranu

Novinar Petar Žarković je pisao i stavio sliku s nazivom koji ne samo da je ne istinit već je i uvredljiv za drugu stranu, tj. mene. Naime vaš novinar, što je u novinarstvu logično, nije kontaktirao drugu stranu,opet mene. Objavili ste članak na osnovi već sada starih papira ali vjerodostojnih ... pitam ja vas zašto niste išli sa člankom odmah, nego ste čekali da me netko sramotno oblati (već samim naslovom) što s slučajem koji navodi novinar Žarković, a tiče se prijašnjih događaja nema veze.

Đuro Jelenčić je poznati mitoman, zar se ne pitate zašto u Slatini nije mogao potražiti pomoć novinara, a ima ih.radi toga što svi, pa i malo dijete zna da je lažov.

Gospodine uredniče zamolio bih vas da sada sve ne navodim da gosp. novinara Petra Žarkovića pošaljete kod mene da objavi točnu priču i u skladu sa novinarstvom čuje drugu stranu!!

Đuro jelenčić je čovjek koji u 44 godine ima 1 mjesec radnog staža...možda nešto više -3 mj., žena mu je jaka za dvoje, sin 20 god, kćer 14god,,,,,a pored toga svega cijeli svoj vijek prima socijalnu pomoć te mu grad Slatina plaća i režije,te prije zime daje novce za drva.Sa takvim ste Vi našli razgovarati o meni koji sam napravio dobročinstava pomoću grupa 'pomoći' na fejsu koje mogu sve papirno evidentirati, a ovo što g. Jelenčić tvrdi je ispod mog nivoa.....sam si pravi splačke na fejsu pa mora zvati susjede da mu ih poprave....hoće me inkriminirati što je očito i sa time da ulazi i u moj privatni život pozivajući se na to da sam rastavljen , jesam već 20 godina....smiješno zar ne.....oženjen sam ,drugi put i imam 3je djece, najmlađe 1,5 g. ...a tko koga maltretira govori i činjenica dokaziva opet navodim dokumentom,ovi put suda od prije koju god. da je jelenčić bio osuđen na 1g. uvjetno radi pretnji smrču i silom...pogodite komu -meni.

Ne vidim poveznicu između slučaja sa Matom Bubašem,i ovoga što ste vi naveli, a ne pitavši i ne provjerivši drugu stranu prije objave, osim ako to nije opet dogovor Jelenčića i Mate B. ovaj put da me se inkriminira i pokaže u ružnom svjetlu.

Poslati ću vam dokumente o slučaju kada sam zaradio udarac u rebra od Đ.Jelenčića...naravno medicinske....a potežem privatnu tužbu na osnovu istog, radi nanesene boli kako fizičke, tako i psihičke.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

genij
4.9.2010. 16:47
U redu da se demantira,gdje je taj učio novinarstvo....bolje da se mane honoraraca, jer je dobro poznato da je ravnatelj SŠ u Slatini.Mogao bi bez posla ostati koji zna raditi na uštrb onoga o kojem ne zna ništa.
pljuska
5.8.2010. 15:57
Nije mi jasno zašto se brišu komentari u kojima se izražava sumnja u objektivnost i mišljenje o novinarskim sposobnostima Petra Žarkovića?

Fišl je izrazio svoje mišljenje da Petar Žarković nije postupio profesionalno, a to mišljenje u potpunosti dijelim i podržavam.

Ukinite mogućnost komentiranja, ili napište listu nedodirljivih.
pljuska
5.8.2010. 15:45
zašto uporno brišete mišljenje o novinaru koji se je proslavio kao urednik HDZ-ovih lokalnih novina.

Nije vrag da je ovaj portal pod cenzurom jakih snaga HDZ-a????????????????


Još iz kategorije Slatina