Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Crna kronika

Dolijala đakovačka trojka koja je provalila u benzinsku crpku

  Dragutin Šantoši/Večernji list           10.09.2010.         1686 pogleda
Dolijala đakovačka trojka koja je provalila u benzinsku crpku

Djelatnicima PU virovitičko-podravske trebalo je samo tri dana da otkriju provalnike koji su u noći sa 6. na 7. rujan provalili u benzinsku crpku u Mikleušu i iz nje ukrali 56 šteka cigareta, boce s motornim uljem i plastičnu kantu za smeće. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su provalnu krađu izvršili B. Z. (29), B. B. (27) i R. N. (23) s područja Đakova koje je policija u petak privela u istražni centar Županijskog suda u Bjelovar.

Sumnja se i da su 12. kolovoza ove godine provalili u istu benzinsku postaju i odnijeli 60 šteka cigareta i 20-ak čokolada. U pretrazi njihovih stanova policija je pronašla dio ukradenih stvari, a kako neslužbeno doznajemo, brzu otkrivanju provalnika s područja susjedne Osječko-baranjske županije pridonio je način na koji su provaljivali u objekte.

Uvijek su koristili alat kojim bi razbili cilindar-bravu na ulaznim vratima benzinskih crpki, a glavni su im plijen bile cigarete.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

genij
20.10.2010. 13:20
Prošli tjedan premijerka je svečano otvorila HE Lešće na rijeci Dobri. Nažalost, Vlada je opet podlegla građevinskom i energetskom lobiju bez obzira na stvarnu korist (štetu) za same građane. Premijerka je zaboravila spomenuti da su nedugo nakon puštanja u probni pogon, turbine morali isključiti zbog loše izvedbe turbina te da HE Lešće trenutno ne proizvodi ništa, a kamoli struju! (iz Obzora Večernjeg lista). Čitajući izvještaje o otvaranju nove HE koja je najavljivala da će riješiti problem struje u RH, upadaju u oči mnoge neistine i poluistine HEP-a koji BESPLATNO preko medija reklamira svoje izuzetno skupe projekte. Time prikriva činjenicu, kada se CIJELA RAČUNICA uzme u obzir, da su velike HE vrlo skup izvor energije, upravo suprotno od „jeftinog i zelenog izvora energije" kako javnost još uvijek percipira ove energetske objekte.

Naravno, HEP spominje samo megavate, no oni su samo dio cijele priče i to manji.

Sve velike brane u u svijetu prekoračuju prvobitne planirane troš


Još iz kategorije Crna kronika