Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Turizam

Dodjela županijskih priznanja za kandidate Zelenog cvijeta i Čovjek ključ uspjeha u turizmu

        19.10.2009.         1118 pogleda
Dodjela županijskih priznanja za kandidate Zelenog cvijeta i Čovjek ključ uspjeha u turizmu

U utorak 20. listopada, s početkom od 9,30 sati u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, održati će se svečanost podjele priznanja sudionicima ekološko-edukativne akcije Hrvatske turističke zajednice Volim Hrvatsku: Zeleni cvijet 2009 i djelatnik godine u okviru akcije - Čovjek ključ uspjeha u turizmu.

Tom prigodom, župan Virovitičko-podravske županije i predsjednik Turističke zajednice VPŽ Tomislav Tolušić, uručiti će dvadeset priznanja županijskim kandidatima za Zeleni cvijet i Čovjek ključ uspjeha u turizmu.

Svrha je ovih akcija obuhvatiti sve djelatnosti koje na neki način sudjeluju u stvaranju slike gostiju o Hrvatskoj kao turističkom odredištu i u konačnici da svojim radom mogu utjecati na podizanje kvalitete turizma kao najvažnijega hrvatskog izvoznog proizvoda te na podizanju kvalitete informiranosti gostiju. Podsjetimo, ove godine u kategoriji Djelatnik godine - hortikulturni djelatnik priznanje Hrvatske turističke zajednice će dobiti Nedjeljka Županić (Flora VTC d.o.o. Virovitica) koju je Hrvatskoj turističkoj zajednici za navedenu kategoriju predložila Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Diploma će se Nedjeljki Županić uručiti na Danima hrvatskog turizma koji će se održavati od 21. do 23. listopada 2009. godine u Bolu na Braču.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Turizam