Banner
Ministar Marić: Vjerujem da neće doći do nestašice lijekova
Ured Predsjednika RH objavio kompletnu korespondenciju s Povjerenstvom
MUP: Svakoga dana jedna osoba pogine na hrvatskim prometnicama
Grmoja: Novac za pomoć gospodarstvu naći ukidanjem županija
Božinović: Koncentrirat ćemo se na kažnjavanje zbog kršenja mjera
Udruge traže stimulaciju za sestre koje skrbe o Covid-19 pacijentima
Izbori u HDZ-u nastavljaju se u studenome

  Obavijesti

Do 30.000,00 bespovratnih kuna udrugama za financiranje projekata usmjerenih prema obitelji

  vpž           24.02.2011.         1493 pogleda
Do 30.000,00 bespovratnih kuna udrugama za financiranje projekata usmjerenih prema obitelji

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, objavilo je Poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih obitelji u Republici Hrvatskoj za financijsku potporu u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2011. godinu na poziciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Svaka udruga čija je djelatnost od općeg dobra u Republici Hrvatskoj ima pravo na ovaj natječaj prijaviti najviše dva projekta.

Prioritetna područja aktivnosti za prijavu projekata su: potpora projektima usmjerenim obiteljima; potpora projektima usmjerenim trudnicama, rodiljama, mladim roditeljima i njihovim obiteljima. Udruga ima pravo prijaviti dva projekta. Najviši iznos koji se jednoj udruzi, za jedan projekt, može odobriti putem ovog natječaja je 30.000,00 kuna. U zbroju, ukupan odobreni iznos za dva projekta ne može biti viši od 60.000,00 kuna.

Obrasci za prijavu, zajedno s uputama za prijavljivanje, dostupni su na službenoj Internet stranici Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (www.mobms.hr), Internet stranicama Obiteljskih centara kojima je osnivač Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, odnosno na Internet stranici Obiteljskog centra Virovitičko-podravske županije (www.obiteljskicentar.hr),...

Osim toga, cjelokupan tekst Poziva može se pronaći i na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji".

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.