Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Županija

Do 3. kolovoza traju prijave za sudjelovanje na Danu udruga Virovitičko-podravske županije

        05.07.2012.         1516 pogleda
Do 3. kolovoza traju prijave za sudjelovanje na Danu udruga Virovitičko-podravske županije

U sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, i ove godine će se održati Dani udruga Virovitičko-podravske županije koju će, u suradnji s udrugom S.O.S. telefon - Poziv u pomoć, organizirati Virovitičko-podravska županija.

Stoga, pozivaju se udruge na sudjelovanje na Danu udruga Virovitičko-podravske županije, koji će se ove godine održat 1. rujna (subota) u središtu Virovitice (Trg kralja Tomislava - ispod sata). Početak ove tradicionalne manifestacije održat će se s početkom od 9,00 sati. Program će biti upotpunjen nastupima kulturno umjetničkih društava u poslijepodnevnim satima. Svaka udruga izlagač imat će priliku predstaviti svoj rad na štandu kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o radu udruge, odnosno, kako bi se građani mogli uključiti u programe ili projekte. Udruge imaju mogućnost, osim štanda izvesti na pozornici kratku predstavu, ples, pjesmu...

Ove godine obavit će se izbor najbolje uređenog štanda. Prijave se primaju zaključno do 3. kolovoza na e-mail adresu - sos.vt@email.t-com.hr, poštom na adresu S.O.S. telefon - Poziv u pomoć, Trg fra Bonifacija Gerbera bb, 33.000 Virovitica, faxom na broj 033/721-922 ili donijeti osobno u prostorije udruge S.O.S. telefon - Poziv u pomoć, svakim radnim danom od 12,00 do 16,00 sati. Za sve dodatne informacije zainteresirani mogu kontaktirati svakim radnim danom od 12,00 do 16,00 sati na telefon 033/721-500.

Tekst poziva dostupan je ovdje, a prijavnica je dostupna ovdje

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

crna ruka
5.7.2012. 16:39
Pozdrav Desi!


Još iz kategorije Županija