Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Prosvjeta

Do 25. svibnja prijave za stipendije za specijalistički studij Poduzetništvo

        19.05.2010.         1474 pogleda
Do 25. svibnja prijave za stipendije za specijalistički studij Poduzetništvo

Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku, poslijediplomskim specijalističkim studijem Poduzetništvo, raspisalo je natječaj za sufinanciranje troškova školarina studenata 14. generacije poslijediplomskog studija Poduzetništvo i to  u dvije kategorije: 50 i 80 posto od ukupnog iznosa školarine. Školarina za cjelokupni program iznosi 32.000,00 kuna. Natječaj se raspisuje za akademsku godinu 2009/10. Pravo na molbu za dodjelu stipendije imaju: državljani Republike Hrvatske s mjestom prebivališta u jednoj od sljedećih županija: Osječko-baranjska, Vukovarsko srijemska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Virovitičko-podravska županija; kandidati koji ne primaju niti jedan drugi oblik financijske potpore ili stipendiju za sufinanciranje troškova školarine ovog studija; kandidati kojima školarina nije sufinancirana od strane poslodavca. Kriteriji za dodjelu stipendija: izvrsnost - kandidati koji su tijekom studija imali veći prosjek ocjena ili bili dodatno nagrađivani; kandidati kojima je prosjek prihoda po članu obitelji za prethodnu kalendarsku godinu do visine prihoda po zaposlenom u županiji prebivališta, što se utvrđuje temeljem potvrde o visini dohotka nadležne porezne uprave; izvanredne okolnosti.

Potrebno je priložiti: dokaz o hrvatskom državljanstvu; potvrdu nadležnog tijela o prebivalištu; zahtjev uz obrazloženje za dodjelu stipendije; pisanu izjavu o članovima zajedničkog kućanstva; životopis; diploma i prijepis ocjena sa završenog studija; potvrdu porezne uprave o visini dohotka kako je navedeno pod kriterijima za dodjelu stipendija PS Poduzetništvo; osobnu izjavu kojom kandidat potvrđuje da ne prima niti jedan drugi oblik financijske potpore i da samostalno plaća školarinu. Prijave se podnose do 25. svibnja 2010. godine. Prijave se podnose poštom ili osobno s naznakom "Za stipendiju" na adresu:

Sveučilište J. J. Strossmayera, Ekonomski fakultet u Osijeku, Poslijediplomski specijalistički studij Poduzetništvo, Gajev trg 7, 31000 Osijek. Za više informacija o stipendijama i studiju obratiti se na:

Mirta Matešić, koordinatorica programa (e-mail: mmatesic@efos.hr), tel. 031/224-467, www.pspefos.hr.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Tomo
22.5.2010. 10:51
Ja ču krpat od smjeha sa tim kvazi studijima tipa poduzetništvo,menađment itd.
Hahahaa shvatite, biti poduzetnik ti mora biti "urođeno", isto kako svečenik i tome slično.


Još iz kategorije Prosvjeta