DHMZ: Sunčano uz promjenljivu naoblaku
HAK: Pojačan promet na A2 i A3
Predsjednički izbori: Od ponoći na snazi izborna šutnja
Svjetski dan Brailleovog pisma - važnost zakona o hrvatskoj brajici
Večernji list: Cijene nekretnina rastu, obiteljske kuće ponovno su hit
Ledenjaci na Novom Zelandu posmeđili od požara u Australiji
Jutarnji list: Klemm ide u zatvor

  Obavijesti

Do 15.000,00 kuna po korisniku za poticanje osiguranja visokovrijednih rasplodnih grla u stočarstvu

  vpž           29.09.2009.         1402 pogleda
Do 15.000,00 kuna po korisniku za poticanje osiguranja visokovrijednih rasplodnih grla u stočarstvu

Na temelju članka 5. Odluke o novčanim potporama razvoju poljoprivrede na području Virovitičko-podravske županije župan Tomislav Tolušić raspisao je Javni poziv za korištenje subvencije za poticanje osiguranja visokovrijednih rasplodnih grla u stočarstvu. Javni poziv je raspisan za korištenje subvencije za poticanje osiguranja visokovrijednih rasplodnih grla u stočarstvu na području Virovitičko-podravske županije u 2009. godini.

Korisnici subvencije mogu biti: obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti zadruge i trgovačka društva, upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sa prebivalištem odnosno sjedištem na području Županije pod uvjetom: da se mjesto osigurane proizvodnje nalazi na području Županije; da je polica osiguranja visokovrijednih rasplodnih grla u 2009. godini zaključena najkasnije do 30. studenog 2009. godine.

Subvencijom se odobrava sufinanciranje premije osiguranja u visini do 25 posto plaćene premije osiguranja po pojedinoj ili skupno zaključenoj polici osiguranja. Najmanji iznos subvencije je 100,00 kuna, a najviši 15.000,00 kuna po pojedinom korisniku. Javni poziv traje do 30. studenog 2009. godine, a objaviti će se u Virovitičkom listu te na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) gdje se u rubrici „Natječaji“ gdje se uz cjelokupan tekst Javnog poziva može preuzeti i pripadajući obrazac.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.