Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Humanitarna akcija

Dinamovci prikupili 3.500 kuna za Dražena

  V.Grgurić/Glas slavonije           15.12.2011.         2884 pogleda
Dinamovci prikupili 3.500 kuna za Dražena

Udruga navijača Dinama Orahovica organizacijom 5. Plave noći, koja je tradicionalno humanitarnog karakatera, ove je godine prikupila novac za Dražena Kaltenbachera. Dražen je od svoje 16. godine u invalidskim kolicima, a dugogodišnji je navijač i član Udruge navijača Dinama. Čelnici Udruge, Ivica Unferderber i Darko Čiš, posjetili su Dražena i uručili mu prikupljena sredstva.
- Prikupljeno je ukupno 3.500 kuna koje smo, eto, uručili Draženu zajedno s nešto suvenira i kalendara za iduću godinu. Drago nam je da smo mogli pomoći ovakvom čovjeku i uvijek će naša udruga biti na raspolaganju osobama u potrebi. Treba reći da su sredstva prikupljena od ulaznica, prodaje tombola, aukcije dresa Milana Badelja, te dobrotvornim prilogom, a cijela akcija održavala se pod nazivom "Plavo srce za Dražena" - kazao je Ivica Unferdeber.
- Uistinu ne mogu naći prave riječi u ovom trenutku. Ovo je nešto predivno. Mogu reći samo veliko, veliko hvala Udruzi navijača Dinama Orahovica što me se sjetila i organizirala sve ovo za mene. Da mogu, još bih više posjećivao stadione i pratio Dinamove utamice, ovako sam redovit pred televizorom i Internetom, a kad je prilika, idem i na utakmice. Svaka kuna mi život znači, i ovo je stvarno čin neprocjenjivog značenja - bio je ganut Dražen. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Humanitarna akcija