Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Predsjednički izbori

Demokratska stranka umirovljenika poduprla Nadana Vidoševića

        09.12.2009.         1210 pogleda
Demokratska stranka umirovljenika poduprla Nadana Vidoševića

Na jučerašnjoj  konferenciji za medije održanoj u hotelu "Panonija" u Sisku, predstavnici Demokratske stranke umirovljenika pružili su potporu nezavisnome predsjedničkom kandidatu Nadanu Vidoševiću u njegovoj kandidaturi za predsjednika RH . - Prvi u Sisku sjedim do budućeg predsjednika Republike. Čovjek koji  ima viziju napredne i ekonomski razvijene Hrvatske je kandidat kojega DSU podupire. Sve dok radnik nije pravo vrednovan za rad, nema poboljšanja materijalnog statusa ni za umirovljenika. Najmanja mirovina 70 posto od prosječne plaće radnika u RH je cilj umirovljenika. Nadam se punoj potpori rješavanju problema umirovljenika te dajemo potporu u kandidaturi za predsjednika, riječi su kojima je izrazio svoju podršku predsjednik Demokratske stranke umirovljenika Milivoj Tičarić Nadanu Vidoševiću.
- Vama umirovljenicima nitko ne daje mirovinu, to je kapital koji ste vi stekli svojim radom. Kao što HEP-u ne dajemo, već plaćamo struju tako ni umirovljenicima ne dajemo mirovinu, kazao je tom prigodom Nadan Vidošević. Pritom je zahvalio Demokratskoj stranci umirovljenika na potpori rekavši da mu je posebno drago što je stranka umirovljenika prepoznala ono o čemu govori. Konferenciji za medije nazočili su i dopredsjednik DSU-a Krešimir Krunić te predsjednik Vijeća Romske nacionalne manjine Sisačko-moslovačke županije Stanoje Nikolić.
Nadan Vidošević danas je posjetio Sisačko-moslavačku županiju. U Petrinji je posjetio proizvodni pogon tvrtke Gavrilović d.o.o. gdje se družio sa zaposlenicima, te je obišao njihove plastenike za hidroponski uzgoj rajčica. - Ova tvrtka važna je za Banovinu, važna je za cijelu Hrvatsku, naviše kao putokaz da se može i da Hrvatska ima potencijala, naravno, ako ga bude znala koristiti na način, kao što se to, evo, događa upravo ovdje, rekao je tom prilikom Nadan Vidošević.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zzzz
10.12.2009. 16:57
ČUDNA JE OVA HRVATSKA, JER VIDOŠEVIĆ JE ZAJEDNO S HDZ-OM OPLJAČKAO MIROVINSKI FOND A SADA DOBIVA POTPORU UMIROVLJENIKA???????
IZGLEDA I UMIROVLJENICI TROŠE BUNIKU??????


Još iz kategorije Predsjednički izbori