Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Politika

Darinko Kosor slavonski kandidat za predsjednika HSLS-a

        30.10.2009.         2425 pogleda
Darinko Kosor slavonski kandidat za predsjednika HSLS-a

U Orahovici je održan sastanak predstavnika HSLS-a slavonskih županija s Darinkom Kosorom, jednim od kandidata za novog predsjednika HSLS-a. Na sastanku je iskazana i dogovorena jednodušna podrška Kosorovoj   kandidaturi. Glasovima 350 slavonskih delegata, Darinko Kosor postaje ne samo glavni favorit, već siguran pobjednik u prvom krugu izbora na Saboru HSLS-a, koji će biti održan u Slavonskom Brodu 14. studenog, zaključili su nazočni sastanku. Podršku Kosoru slavonski HSLS je obrazložio zajedničkom željom da se pokrene proces jačanja i širenja HSLS-a i da se rad u stranci i za stranku, nametne kao osnovni kriterij. Time će, smatraju, HSLS na političkoj sceni Hrvatske ponovo zauzeti ono mjesto koje je nekada imao i koje mu po svemu pripada.

Unatoč odustajanju  Đurđe Adlešić od kandidature i odlasku s mjesta predsjednice stranke, dogovorena je sva podrška njezinom ostanku u vladi Jadranke Kosor. Tim dogovorom određen je ne samo novi predsjednik stranke, već u velikom dijelu i politički pravac HSLS-a nakon Sabora stranke, rečeno je sinoć na sastanku održanom u Orahovici.

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

dalton
6.11.2009. 22:08
Ne znam dali je Darinko Kosor rođak aktualne premijerke ili samo prezimenjak? Znam da je 1990 pa do 1994 bio dopredsjednik Socijaldemokratske stranke Hrvatske ( dr. Antuna Vujića). U svibnju 1994.g. ujedinili su se SDSH i SDP, tada Darinka Kosora nije bilo nigdje ali je "izronio" iz anonimnosti kao predsjednik zagrebačkog HSLS-a. Sada je najozbiljniji kandidat za predsjednika HSLS-a. Jesam li pogriješio negdje u podacima? Ako neko zna neka se javi!
xxll
6.11.2009. 13:35
ISTINA, KOSOR JE ROĐAK SADAŠNJE PREMIJERKE KOSOR.
DOVOĐENJE KOSORA ZA PREDSJEDIKA HSLS-A BI SE MOGLO NAZVATI NEPRIJETELJSKO PREUZIMANJA HSLS-A OD STRANE HDZ-A.
bubi
2.11.2009. 9:14
Čuj u politici to baš ne pali sjeti se braće Granić pa "prvi" nije dao da brat od njegovog ministra bude gradonačelnik. A mali je ozbiljan i stvarno želi da se tome posveti, a lopovi bi trebali u zatvor tko god bude na vlsti, no meni se čini da niti do sada a niti od sada ništa od toga. Koga je strpao SDP sa partnerima, a koga HDZ sa partnerima-još ovi bar malo ugase požar da smire javnost. A ti reci da nije tako.
DANKO
1.11.2009. 3:24
Ma taj HSLS nije ni sjena on onog HSLS-a iz vremena osnivanja i prvih godina. Moje je predviđanje da HSLS i pod Kosorom ima sve šanse da, zbog držanja ljestvi "bandi lopovskoj", nestane s političke pozornice.I nešto mi se čini da je taj Kosor rod jadranki Kosor pa se pitam ima li u cjelokupnom članstvu još neko ime za vrh stranke nego to mora biti - Kosor!????
Jedne nam je Kosorice zbilja dosta...


Još iz kategorije Politika