Banner
Beroš: Epidemiološka situacija dobra, no okupljanja mogu pogoršati stanje
DHMZ: Pretežno sunčano i vruće, popodne mogući pljuskovi
Više turista nego cijele 2020., iznos fiskaliziranih računa bolji od 2019.
Sudarila se dva teretna vlaka kod Križevaca, ozlijeđen strojovođa
Prijatelji životinja: Pripazite gdje ostavljate životinje na čuvanje
Još dvije braniteljske udruge osudile istup Vučemilovića i podržale Medveda
Plenković ponovno pozvao građane na cijepljenje

  Županija

Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije

  ravidrra.hr           10.11.2014.         1435 pogleda
Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije

Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije održavaju se drugu godinu zaredom. Prvi Dani otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije održani su studenom 2013. godine u Virovitici. Dani otvorenih vrata nastoje približiti javnosti Virovitičko-podravsku županiju čiji slogan glasi „Uvijek otvorenih vrata“, te svim dionicima razvoja županije predstaviti mogućnosti za kreiranje projekata Europske unije, kroz tematske prezentacije i interaktivne radionice o korištenju Europskih fondova.

Organizatori Dana otvorenih vrata Virovitičko-podravske županije su Virovitičko-podravska županija i VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, čiji će djelatnici i održati edukacije.

Održavanje edukacija o fondovima Europske unije financira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije kroz Potprogram V. „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“. Kroz projekt Informacijski centar Europe Direct Virovitica također je osiguran dio sredstava za informiranje javnosti o Europskoj uniji.

Svrha edukacije je ojačati ljudske potencijale u upravnim tijelima jedinica lokalne i regionalne samouprave, LAG-ovima, razvojnim agencijama, odgojno-obrazovnim, kulturnim, zdravstvenim i ostalim javnim ustanovama, turističkim zajednicama i javnim poduzećima, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, civilnom sektoru, ali i kapacitete pojedinaca i privatnika (srednji i mali poduzetnici, poljoprivrednici) za bolju pripremu i provedbu razvojnih projekata koji doprinose održivom rastu i razvoju s naglaskom na Strukturnim fondovima i Kohezijskom fondu kroz upoznavanje novih programa EU i nove financijske perspektive za razdoblje 2014.-2020. Edukacija je namijenjena i svim ostalim organizacijama ili pojedincima koji su do sada provodili projekte Europske unije, koji žele postati korisnici fondova Europske unije ili ih nastaviti koristiti.

Kroz niz predavanja i radionica tijekom 6 dana bit će predstavljene mogućnosti korištenja fondova EU da se na taj način približene svim zainteresiranim ciljnim skupinama.

Edukacije su koncipirane na način da teme budu relevantne za područje na kojemu se odvijaju i dostupne zainteresiranim korisnicima. Iz tog razloga Dana otvorenih vrata ove godine će se održati na čak 7 lokacija diljem Virovitičko-podravske županije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

jedna.
15.11.2014. 13:21
ništa to neobično i senzacionalno. dapače izbjegnu li se politikantske opasnosti zlouporabe takvih manifestacija župljanima se pruža prilika pobliže upoznati kako im županija "diše". Nažalost ne vjerujem u to da će organizatori propustiti priliku mazanja meda oko vlastitih usta i minhausenskog pripisivanja nekih uspjeha koje župljani ne osjete na svoju dobrobit! jer kiro, tole i jopa nebi živjeli kao bubreg u loju da su svih ovih godina radili za opće dobro i zajednicu, a ne za sebe i zločinačku organizaciju HDZ koja je pokrala, opljačkala i davastirala sve što je hrvatski narod godinama mukotrpno gradio!
lino cervar
10.11.2014. 23:20
neradnicima je očito dosadilo u kancelarijama čačkat uvo,
ajmo svi jednu zajedničku slikicu,
licemjeri ko kobajage hoće pomoć puku.
dobra prilika za one koji hoce pojest i pop`t.Nano-59
10.11.2014. 22:21
Svrha edukacije je ojačati ljudske potencijale u upravnim tijelima jedinica lokalne i regionalne samouprave, LAG-ovima, razvojnim agencijama, odgojno-obrazovnim, kulturnim, zdravstvenim i ostalim javnim ustanovama, turističkim zajednicama i javnim poduzećima, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, civilnom sektoru, ... ima vas ko mikina kako se kaže, nema fonda koji nećete pojesti i u nastajanju


Još iz kategorije Županija