Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Turizam

Danas završava tromjesečna promotivna kampanja Idemo na selo

        30.05.2023.         2503 pogleda
Danas završava tromjesečna promotivna kampanja Idemo na selo

Kampanja je provedena u razdoblju od 1.3.-30.5.2023. godine na na društvenim mrežama putem Facebook i Instagram profila Idemo na selo, i dosegnula je preko 1,8 milijuna korisnika u Hrvatskoj i Sloveniji. U okviru kampanje promovirana je ponuda 22 člana Udruge iz cijele Hrvatske s informacijama o dodatnim sadržajima u njihovoj okolici.

<<< Krenula kampanja Idemo na selo

“Izrazito smo zadovoljni rezultatima ovogodišnje kampanje koju smo, na zahtjev naših članica, proširili i na slovensko tržište. Komentari korisnika na društvenim mrežama su većinski pozitivni, a zaprimili smo i brojne zahtjeve za učlanjivanje te upite vezano uz registraciju i poslovanje objekata seoskog turizma. To nas osobito veseli jer potvrđuje kako smo, kao jedina strukovna Udruga koja djeluje na nacionalnoj razini, stekli povjerenje pružatelja usluga i građana koji u sve većoj mjeri posjećuju hrvatsko selo. Koristim priliku zahvaliti Ministarstvu poljoprivrede na potpori, i brojnim medijima koji su bez financijske naknade pratili aktivnosti ovog projekta.” istaknula je Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge.

Promotivna kampanja dio je projekta Idemo na selo koji je omogućilo Ministarstvo poljoprivrede u iznosu od 37.500,00 kn u okviru Javnog poziva za financiranje aktivnosti udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske.

Uz on-line promociju, Udruga je također izradila i informativne table s QR kodom, naljepnice i letke koji su postavljeni u objektima članica i članova te majice sa sloganom kampanje - Idemo na selo. Mrežna stranica idemonaselo.hr je unaprijeđena uz dodavanje informacija o radu Udruge i novim članovima, i dostupna na pet stranih jezika.

U cilju snažnijeg zagovaranja zajedničkih interesa i još kvalitetnije promocije ruralnog turizma, Udruga poziva sve pružatelje usluga seoskog turizma (primjerice agroturizmi, izletišta, kušaone, ruralni objekti za smještaj i slično), pružatelje usluga pustolovnog turizma, kulturne i obrazovne institucije, nacionalne parkove i parkove prirode, turističke zajednice, turističke agencija, lokalne akcijske grupe i udruge, i sve ostale koji žele doprinjeti boljitku ruralnih prostora na učlanjenje. On-line obrazac prijave za članstvo dostupan je na mrežnoj stranici Idemonaselo.hr.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Turizam