Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Dossier Fimi media

Danas počinje suđenje Ivici Kirinu

        06.03.2014.         2253 pogleda
Danas počinje suđenje Ivici Kirinu

U četvrtka, u 9 sati na Županijskom sudu u Zagrebu počinje suđenje bivšem ministru unutarnjih poslova Ivici Kirinu, kojega se tereti da je oštetio MUP surađujući s marketinškom agencijom Fimi media.

Postupak bi trebao početi čitanjem dokumentacije, nakon čega će se ispitati desetak svjedoka.

Uskok tereti Kirina da je od 2006. do 2008. na traženje tadašnjeg HDZ-ovog rizničara Mladena Barišića poslovao s Fimi medijom znajući da se tako prikuplja novac za financiranje HDZ-a. MUP je izravnom pogodbom Fimi mediji dao 1,1 milijuna kuna vrijedan posao promidžbene kampanje za sigurnost cestovnog prometa i isplatio novac, iako ta agencija nije ispunila sve obveze iz ugovora, tvrdi tužiteljstvo.

Optužnicu protiv Kirina sud je potvrdio lani u listopadu. Raniju optužnicu Uskok je u srpnju 2012. povukao radi dorade.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Lynx
7.3.2014. 0:10
Bajo moj, i ovaj za Fimi mediju i ona za svatove i rođendane u Brezovici i svi takvi bez obzira u kojoj su stranci - trebaju položiti račune narodu i u rešt.
Nema drugog puta.
(nećemo mi tako iz Europe)
francek
6.3.2014. 10:18
Drug !
Ma, ne brinu mene tako jako svatovi , naročito dok oni još uvijek traju. Samo me žalosti činjenica što je pojedince obuzelo stranačko sljepilo pa ne vide da svatovi i pod "muzikom" i pod "glazbom" ne će skoro završiti...????
Fabijan
6.3.2014. 10:04
Ne čudi se @druže. Sastav tog dezinformativnog centara viri iz guzice lokalvladajućih. Možda će izvjestiti sa lica mjesta jer kako kaže @fitilj ovo je samo igrokaz i po običaju poraz pretvoriti u pobjedu.
drug
6.3.2014. 9:54
Čudi me da o ovoj temi nema ni slova na lokalnom informativnom portalu koji se financira iz našeg proračuna. Možda bude na naslovnoj strani tjednika koji upravo izlazi. Baš me čudi. Da nema ovih privatnih portala nebi znali da nam je gradonačrlnik "na službenom putu". Baš me interesira hoće li ovaj njegov put platiti iz svog džepa ili iz gradskog proračuna. Je li @francek što ti misliš o tome, kada ve već brineš o svatovima u tamo nekoj Brezovici
fitilj
6.3.2014. 9:43
Nije Kiro kumica Barica koja nije platila 20 kuna malte na tržnici, pa da ga policija hapsi i neki politički podobni sudac ili sutkinja strpa u zatvor, već je Kiro uvaženi gradonačelnik jednog grada, u Županiji koju vladajuća elita HDZ-a s Kirom i Toletom odlučno vodi u bankrot.

Kiro zna da je samo obični statista u igrokazu Državnog odvjetništva i pravosuđa kojim će se tjednima uveseljavati hrvatsku javnost.

Zato je naivno vjerovati da će Kiro završiti kao njegov mentor Ivo Sanader. Državno odvjetništvo i pravosuđe su već donijeli svoje odluke i presude na principu"neka visi Pedro", a Pedro je već u liku Sanadera obješen i sada mu se samo kalemi, dok su pokajničke duše njegovih ortaka sklopile deal i proći će bez značajnih kazni!

Kiro zna da kod ovakvog Držvnog odvjetništva i pravosuđa može sa smješkom čekati kraj suđenja, a ono malo krumpira kojeg bi u najgorem slučaju morao oguliti neće mu biti teško učiniti.
francek
6.3.2014. 9:24
Drug !
Čini mi se da ovaj nije bio na svadbi u Brezovici sa cijelim današnjim državnim vrhom....? Da , bio je tu i tavariš Stipe.......!
drug
6.3.2014. 8:37
To je onaj iz HDZ-a? Nemoguće! Pa HDZ je poštena zajednica!
josip
6.3.2014. 8:12
Zamislite vi sad da ste ukrali negdje 100 000kuna. Biste li se branili sa slobode??? To može biti samo kod nas da se netko tko je osumnjičen za takav zločin brani sa slobode. Imamo takvih primjera još, od gospodarskog kriminala do političara uglavnom. Krivnja je negdje na policiji ili u pravosuđu da takvi rijetko završavaju upržunu. Netko svjesno ne radi svoj posao.


Još iz kategorije Dossier Fimi media