Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Zanimljivosti

Danas i sutra špek party u Boom-u

  I.Ž.           15.04.2016.         3369 pogleda
Danas i sutra špek party u Boom-u

Danas i sutra (petak i subota) točno u podne, obračun kod Ok Tora u cafe galeriji BooM. Sve posjetitelje na šanku Booma dočekat će najveći hrvatski špek težak čak 14 i pol kilograma. Špek za ovaj neobični špek party pripremio je prijatelj Booma Predrag Šuvak iz istoimene gradinske prerade.

Ovaj party nastavak je dobre suradnje gradinske prerade i Boom-a. Sve je počelo prije dvije godine organizacijom dnevnog dočeka nove godine pod nazivom „Doček dočeka pa ko dočeka“, a nastavljeno je i prošlog Silvestrovog kada su se na stolu našle brojne Šuvakove delicije, neke spravljene samo za tu priliku. Suradnja je nastavljena ovogodišnjim uskršnjim šunka partijem, tako da je ovaj dvodnevni špek party zapravo logičan nastavak organizacije zajedničkih gastro programa u Boom-u na zadovoljstvo naših sugrađana i vjernih gostiju ovog popularnog gradskog kafića koji upravo ove godine slavi 20 godina postojanja.

Prerada Šuvak uvijek rado podržava brojne gradske manifestacije, od Virovitičkih kazališnih susreta (VIRKAS), do Fra-ma-fu festivala, preko ovih već tradicionalnih događanja u BOOM-u. Svi vi koji ste ipak zaposleni, organizirajte današnju pauzu za ručak točno u podne, a kao znak raspoznavanja stavite mladi luk na rever i put pod noge pa u Boom, kroz smijeh poručuju braća Alojz i Hrvoje Šimunović vlasnici kombinata BOOM. Zato se nemojte dvoumiti i dođite vidjeti i kušati ovaj neobično veliki špek koji je u manje od dana postao apsolutni hit na društvenim mrežama.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Zanimljivosti