Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Dossier: Đakić

Đakić uz Keruma rekorder po nedolascima na posao

        03.12.2012.         2269 pogleda
Đakić uz Keruma rekorder po nedolascima na posao

Željko Kerum nije jedini zastupnik koji ne odlazi redovito na posao, ali i dalje nema sankcija za zastupnike koji se ne pojavljuju u Saboru, naime, evidencija ulaska u Sabor je od 14. studenog obavezna, prvo na glavnim vratima, a onda i na ulasku u sabornicu.  Željko Kerum je po nedolascima rekorder, a Josip Đakić od 13 nije bio 11 dana u Saboru. Božidar Kalmeta i Milijan Brkić od 13 dana se u Saboru nisu pojavili osam dana, a u Saboru se rijetko viđa i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka, njega nije bilo  devet dana, od čega su mu tri opravdana.

Potpredsjednik kluba HDZ-a Gordan Jandroković je naglasio da treba biti svjestan da šef oporbe nije samo zastupnik u Saboru, već da ima i čitav niz drugih odgovornosti. Predsjednik Ivo Josipović komentirao je nedolaženje u Sabor te je istaknuo kako smatra da sankcije ne bi spasile stvar i da osao zastupnika nije samo u sabornici, već se radi i o dosta posla izvan Sabora. Smatra kako ipak na glasovanju i važnim temama treba biti u Saboru. Laburisti i članovi HDSSB-a su redoviti na sjednicama Sabora.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

OPG-
4.12.2012. 21:27
E moje uredništvo...taman da sjednem za svoj stol i po navici dok supruga gleda Laru Ja malo pogledam što je novo na portalima,pa tako i na vtc netu,Vi mi baš odlučili do kraja pokvariti dan.
Pa zar mislite da svaki put kad kliknem na ovaj portal,ali skoro po pravilu mora biti članak o gore navedenoj faci,ma nemora,a ova konstatacija da je on to što jeste,pa to znaju i djeca u vrtiću,tako da to i nije nikakva vijest,stoga molim lijepo da Nam ne kvarite ove nadolazeće blagdane sa svakom gluposti koju "uvaženi" gospodin napravi ili kaže.
Unaprijed Hvala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
branitelji
4.12.2012. 21:25
Da nije otišao na skijanje?
MMMM
4.12.2012. 18:34
Ima posla i izvan Sabora, ali onda su izostanci opravdani. Kako se zastupnicima obračunavaju plaće? Da li se gleda na to koliko se radi ili svi dobivaju isto?
nicko
3.12.2012. 22:37
šta ti je bezobrazluk
izmisle posao da se i ovi koji ne prolaze kriterije za komunalac mogu osjećati korisno, a onda ti se ne pojavljuju na tom poslu
jozo mafijozo
3.12.2012. 19:06
nemoj ti jopa ici na sjednice,sta ces tamo,samo gluposti slusat,bolje popi koju,ko ga sljivi i zivot,samo nemoj se opet onako urokat pa da zapalis auto ko onda,a znas da je i recesija pa odakle ti za novi.....
drug
3.12.2012. 18:59
nerada i nediscipline "Gospodo" dok su drugovi imali sjednice i radili planove o razvoju Društva nije bilo...


Još iz kategorije Dossier: Đakić