Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Sport

Cobra Virovitica - Corina Lukša odlična na kiši

  Mario Moslavac, tajnik „COBRA VIROVITICA           10.06.2009.         3219 pogleda
Cobra Virovitica - Corina Lukša odlična na kiši

Nakon prve ovogodišnje utrke u Prvenstvu Hrvatske u kartingu koja se krajem travnja održala u Virovitici, ovaj vikend su ljubitelji karting športa opet mogli doći na svoje.

 U subotu i nedjelju, 6. i 7. lipnja 2009. godine u Novom Marofu održano je drugo karting natjecanje koje se bodovalo za poredak u prvenstvu Hrvatske na kojem je nastupio i  virovitički karting klub „COBRA VIROVITICA".

Dana 6. lipnja 2009. godine (subota) na utrkama koje su se bodovale za Prvenstvo Grada Zagreba i za poredak u Rotax Max Challenge Cro Kup-u nastupilo je četvero virovitičkih vozača: Dorian Vargović,Edi Žilić, Željko Romić i Corina Lukša od kojih su Edi Žilić i Željko Romić osvojili 3. i 4. mjesto u Rotax Kupu, Dorian Vorgavić 5. mjesto u klasi 1. te Corina Lukša  4. mjesto u klasi 2. koje se boduju za Prvenstvo Grada Zagreba.

Nedjeljna utrka koja se bodovala za Prvenstvo Hrvatske će među vozačima kartinga u Hrvatskoj još dugo ostati u sjećanju.

Od sunčanog jutra koje je obećavalo prekrasan dan došlo je do kišnih utrka kojih se ne bi posramila ni Formula 1.

Cjelodnevno uređivanje set up-a kartinga za kišne i suhe utrke nekim vozačima su donijele uspjehe dok će neki prethodni vikend htjeti što prije zaboraviti.

Nedjeljne utrke na kojima su nastupili: Ivijan Rajnović, Siniša Mišić, Luka Moslavac, Dorian i Igor Vargović, te Corina Lukša donijele su veselje i zadovoljstvo jedinom našem vozaču koji je ljepšeg spola djevojčici Corini Lukša koja je iz dvije utrke bila ukupno druga te je u Viroviticu ponijela pehar za drugo mjesto.

Moram istaknuti našeg vozača Ivijana Rajnovića koji je u prvoj utrci klase 9. bio treći, dok ga je u drugoj utrci u pohodu na pobjedničko postolje zaustavio kvar na motoru.

Kartingaši iz cijele Hrvatske se ponovno sastaju za dva tjedna u Novom Marofu gdje će se održati treće ovogodišnje natjecanje, gdje COBRA ponovo želi uzeti dio bodovnog kolača te naravno i koje mjesto na pobjedničkom postolju.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport