Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Gospodarstvo

Članovi Obrtničke komore VPŽ na 20. Obrtničkom sajmu Istre u Puli

  hok           19.10.2017.         953 pogleda
Članovi Obrtničke komore VPŽ na 20. Obrtničkom sajmu Istre u Puli

U organizaciji Obrtničke komore Istarske županije, HGK-Županijske komore Pula, Istarske županije i Grada Pule, od 12. do 15. listopada na sajamskom prostoru „Karolina“ u Puli održan je jubilarni 20. Obrtnički sajam Istre. Pokrovitelj sajma bilo je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, glavni sponzor Istarska kreditna banka d.d. Umag, a medijski pokrovitelji Glas Istre, Hrvatski radio Pula i portal „eIstra.info“.

Na bruto izlagačkoj površini od 1800 m2 u montažnom objektu i 800 m2 otvorenog prostora smjestilo se ukupno 127 izlagača iz Hrvatske i 3 inozemna izlagača. S područja Virovitičko-podravske županije predstavilo se ukupno 5 izlagača i to 3 u organizaciji županijske Obrtničke komore („Art HD“ Virovitica, „Opal“ Slatina i „Pčelarstvo Balint“ Virovitica) i 2 samostalno (obrt „Tuzlak plet“ Slatina i OPG Vašarević Slatina). Za poduzetnike i ostale zainteresirane tijekom sajma održana su i stručna predavanja na temu „Bespovratna sredstva za poljoprivredu, ruralni turizam, proizvodne i uslužne djelatnosti te energetsku učinkovitost“ i „Znakovi kvalitete HGK“ te okrugli stol „Kako riješiti problem nedostatka radne snage?“.

Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije redoviti je sudionik ovog sajma svih 20 godina te je 2011. bila i službeni partner sajma.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo