Banner
MORH: Upis u vojnu evidenciju nema obavezu služenja vojnog roka
Influenceri sve traženiji, postaju atraktivno zanimanje
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Sport

Četiri medalje Plesnom centru „Virovitica“

        16.04.2012.         2349 pogleda
Četiri medalje Plesnom centru „Virovitica“

U organizaciji PC „Ritam", PK „Bolero" - Zagreb i Hrvatskog športskog plesnog saveza, održan je „Trofej grada Križevaca", međunarodno plesno natjecanje standardnih i latinsko-američkih plesova, gdje se među 170 plesnih parova iz Mađarske i Hrvatske, predstavilo i 7 plesnih parova Plesnog centra „Virovitica".

Viktor Brlas i Lucija Matek u kategoriji osnovaca D2 u latinsko-američkim plesovima osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, dok su u standardnim plesovima, otplesavši engleski valcer, quickstep, zauzeli šesto mjesto.

Mateo Bušetinčan i Mirna Rešetar u kategoriji osnovaca C plesnog razreda, otplesavši svih deset športskih plesova, u disciplini standardnih plesova zauzeli su peto mjesto, a u disciplini latinsko-američkih plesova, zaustavljeni u polufinalu, zauzeli su osmo mjesto.

Mihael Holi i Gloria Ladešić u kategoriji mlađe mladeži, u latinsko-američkim plesovima D2 plesnog razreda osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, dok su u standardnim plesovima D3 plesnog razreda u polufinalu zauzeli jedanaesto mjesto.

U kategoriji mlađe mladeži C plesnog razreda, Domagoj Maligec i Nensi Jović  u jakoj konkurenciji zaustavljeni su u polufinalu standardnih plesova i zauzeli petnaesto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima u četvrtfinalu zauzeli 20 mjesto.

Krunoslav Blažević i Dorothea Kozlinger u kategoriji starije mladeži, osvojili su dvije medalje. U D2 plesnom razredu latinsko-američkih plesova, osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u   standardnim plesovima D3 plesnog razreda osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju.

Filip Kihar i Mihaela Ivanac u kategoriji starije mladeži, u disciplini standardnih i latinsko-američkih plesova D3 plesnog razreda, prikazanim plesnim umijećem bili su korak do medalja, te zauzeli četvrta mjesta.

Davor Kihar i Gabrijela Horvat u kategoriji starije mladeži C plesnog razreda, otplesavši svih deset športskih plesova, u disciplini standarda zaustavljeni su korak do finala zauzevši sedmo mjesto, dok su u disciplini latinsko-američkih plesova zauzeli 10 mjesto u polufinalu.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport