Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Tomislav Tolušić

Čestitka župana Tolušića u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

  vpž           04.08.2010.         1276 pogleda
Čestitka župana Tolušića u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, 5.kolovoza, župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, uputio je čestitku svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije:
„Prigoda je ovo da se s ponosom sjetimo najveće hrvatske pobjede u Domovinskom ratu, da se sjetimo svih hrvatskih branitelja, njihovih obitelji, sudionika vojno-redarstvene akcije „Oluja“. I danas, kada se sjećamo svih njih, ne zaboravljamo pravedni i obrambeni rat koji smo vodili, naše pobjede, iskušenja kroz koja smo prolazili, uspjehe koje smo ostvarili, jer danas je Hrvatska članica NATO saveza, danas se Hrvatska nalazi na pragu ulaska u Europsku uniju. Svega toga ne bi bilo bez onih koji su za jedinu nam Domovinu, dali najvrednije što imaju. Oni su svojim životima stvarali Hrvatsku i na tome im neizmjerno hvala. U ime Virovitičko-podravske županije i svoje osobno, svim građankama i građanima Virovitičko-podravske županije, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.“

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

freeman
4.8.2010. 11:08
NASTAVAK:

Na žalost, nakon što ste se vratili sa bojišnica, nisu vas čekala radna mjesta, jer su moji stranački kolege upropastili sve firme u kojima ste radili prije rata. Godine su prolazile, počelo se nazirati "svjetlo na kraju tunela", boljitak i blagostanje za koji ste se borili, ali nesretni doktor je to sve upropastio zajedno sa ljudima koje postavio (i koji još rade) na ključnim mjestima na upravljanja RH. Do kraja mandata, naša presposobna premijerka uspjeti će pomesti iza nas sve naše grijehe, tako da ćemo, mi HDZovci nakon slijedećih izbora moći odmarati i uživati u plodovima našeg rada.


Još iz kategorije Tomislav Tolušić