Banner
Plenković: Spremni smo prihvatiti kvalitetne oporbene amandmane
Na zagrebačkom Filozofskom fakultetu najviše studenata na anglistici - 120
Milanović nazvao Stožer paraustavnim tijelom
Jandroković: Opet jedna Milanovićeva kontroverzna izjava
Plenković: Optužbe na račun Stožera su ponavljenje, recikliranje tema
Capak ne želi reći koliko je ispričnica za samoizolaciju potpisao
Plenković: Ubrzat ćemo procedure posvajanja djece

  Virovitica

Cesta D-2 izmješta se iz centra Virovitice

  virovitica.hr           21.02.2014.         2738 pogleda
Cesta D-2 izmješta se iz centra Virovitice

Prilikom jučerašnjeg posjeta Hrvatskim cestama gdje se virovitički gradonačelnik Ivica Kirin sastao sa direktorom Sektora za studije i projektiranje Tomislavom Cvetkom gdje se je između ostalog razgovaralo i o donošenju odluke o izmještanju dijela ceste D-2 na trasu Vinkovačka ulica - Vukovarska ulica - Bilogorska ulica - zapadna obilaznica grada Virovitice i spoj na Koriju umjesto dosadašnjeg prolaska kroz centar grada. Navedenom izmjenom stvorit će se preduvjeti za uređenje centra grada odnosno osiguravanje većeg broja parkirnih mjesta, uređenje pješačko-biciklističkih staza i na taj način povećavanje sigurnosti svih sudionika u prometu. U isto vrijeme osigurala bi se i sredstva za uređenje pješačko-biciklističke staze kroz Vinkovačku, Vukovarsku i Bilogorsku ulicu rekao je na tu temu gradonačelnik Ivica Kirin. Naveo je i da je bilo razgovora i o uređenju glavnih prometnih pravaca na području Virovitičko-podravske županije kao i o nominiranju brze ceste D5 ili europskog koridora B5 Barch - Virovitica - Okučani - Banja Luka (BiH) prema EU fondovima.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Nano-59
22.2.2014. 8:26
Ova zaobilaznica je jedino ispunjeno obećanje HDZ i gradske vlasti, jer nas još uvijek uspješno ZAOBILAZI.
mikeš07
22.2.2014. 0:03
Moje skromno mišljenje je da se referendum raspisuje svakih 4 godine.....
siniša prpić
21.2.2014. 21:59
Bravo "lepi". Baš me zanima da li bi prošao referendum o zabrani svih onih političkih stranaka koje potkradaju proračun. Bilo lokalni ili državni.
lepotan
21.2.2014. 21:07
Vidim da su neki iskopi bili jesenas na toj trasi pa me zanima kad bi to moglo biti gotovo. Nema para ljudi, otišlo sve za referendum :)
mirovnjak
21.2.2014. 18:48
Lepotane moj.
2004 koalicijska vlast u Županiji i gradu Slatini napravila studiju utjecaja na okoliš za brzu cestu D2 Virovitica - Slatina, nakon toga došli oni koji su samo obećavali čak tvrdili da je izdana građevna dozvola do Jugovog polja pa HDZ-ovski ćorak i priznanje da se 10 godina lagalo, i da D2 umjesto sjeverno od Virovitice ide južno. NAZDRAVLJE!
lepotan
21.2.2014. 17:52
A šta je sa cestom Virovitica-Lipovac, tj. sjevernom Virovitičkom obilaznicom. To je isto lijep projekt, pohvalite se i s njim da saznamo malo detalje...
freeman
21.2.2014. 16:34
nema tu nikakvog plana kao i svih ovi godina, bitno je zavrtiti novce, a onda dio najlaše ispadne (promijeni vlasnika)
bazinga
21.2.2014. 16:11
Lijepi su ovi naši kružni tokovi....a i potrošeno je para... Koliko mogu izčitati iz teksta, ponovo slijedi preuređenje centra grada i dodatni troškovi..


Još iz kategorije ViroviticaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.