Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Crna kronika

Čeralijsku školu zapalili bolesni maloljetnik i dijete

  Dragutin Šantoši/Večernji list           28.12.2011.         5745 pogleda
Čeralijsku školu zapalili bolesni maloljetnik i dijete

ČERALIJE - Za nepuna tri dana djelatnici kriminalističke policije PU Virovitičko-podravske otkrili su počinitelje koji su na Božić prouzročili požar na područnoj školi u selu Čeralije. Vatra je progutala 2 razredne učionice, a ostale učionice i prostorije montažne škole, koju su 1995. godine doseljenim Hrvatima s Kosova darovala japanska vlada, su teško oštećene, pa je vrlo izvjesno da će u Čeralijama, za 80 učenika, trebati izgraditi novu školu.  Prema pouzdanim izvorima požar su, paljenjem plastičnih predmeta na školskom prozoru s dvorišne strane, prouzročili bolesni sedamnaestogodišnji maloljetnik i petnaestogodišnje dijete iz istog sela Najavljeno je da će PU Virovitičko-podravska i Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici, o motivima i posljedicama  ovog požara,  danas potpunije izvjestiti javnost.


Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

100noga
2.1.2012. 17:19
ma bit će ko i svaki put "pojeo vuk magare" Kriminalci i lopovi se štite i na taj način da ih se ne smije tako ni nazvati a time ni ime objaviti ali jednom jadniku koji ne svojom krivnjom nastradao pod kotačima "tatinog sina" objavi se puno ime i prezime a krivcu u večini slučajeva samo inicijali.
Pitam se u kojoj mi to državi živimo?
Ne kaže se badava da "pametniji popuštaju" zato nam budale vladaju... i tako nam treba.
vwvtc
29.12.2011. 14:47
dajte ime i prezime pa da svi vide koji su to likovi!!!
MMMM
29.12.2011. 14:26
Vjerojatno to bolesno znači neku mentalnu nerazvijenost. Djeca svašta rade, pogotovo ako ne razlikuju dobro od lošeg, ili ako ne shvaćaju koje posljedice mogu time izazvati. Najveća greška je ta ako škola nije bila osigurana.
Loco
28.12.2011. 18:31
možda ja nisam normalan ali i bolesni maloljetnik i maloljetno dijete imaju svoje ime i prezime i roditelje. možda će uskoro zapaliti i nešto drugo?
možda će nešto dignuti u zrak?sve maksimalno zaštitite. svaka čast!
Obrtnik
28.12.2011. 13:42
mene samo zanima,kako je moguće da županija nije osigurala školu? tj. kako čitam,niti jedna škola i sportska dvorana nije osigurana! je li to istina? tko je odgovoran? samo neka izgovor ne bude da nisu imali novaca jer je to laž.
crna ruka
28.12.2011. 13:35
Meni ispada da pojedinci hoće braniti tog piromana sa "bolestan" je. Pa naravno da je svaka osoba koja zapali školu bolesna ali dali to takvu osobu amnestira od nedjela koje je počinila.
Obrtnik
28.12.2011. 11:23
šta to znači "bolesni maloljetnik"


Još iz kategorije Crna kronika