Bernardić se nada da sustav neće zakazati i da nema razloga za histeriju
Hrvatska komora dentalne medicine poziva članove da postupaju po uputama za koronavirus
Ministrica socijalne skrbi pridružila se osudama spaljivanja lutke istospolnog para
Vlada osudila paljenje lutaka istospolnog para s djetetom kao fašničkog
Rijeka: Jedan pacijent ima simptome koronavirusa
Prvi oboljeli od koronavirusa ima blaži oblik bolesti
MORH poziva za upis u vojnu evidenciju u 2020. godini

  Aktualnosti

Birali ste broj 194.

  Facebook           07.04.2016.         1482 pogleda
Birali ste broj 194.

- "Birali ste broj 194. Hitna medicinska pomoć ministarstva zdravstva lijepe naše (ali ne i Vaše) želi Vam dobro jutro! Ovaj poziv naplaćuje se 150 kn. U slučaju da ste nas opravdano nazvali, ministarstvo zdravstva garantira, da će Vam pola od naplaćenog iznosa vratiti na tekući račun u roku od 12 mjeseci".
"Slijedi izbornik banaka (pritiskom na određeni broj odaberite banku u kojoj imate otvoren tekući račun. U slučaju povrata iznosa od 75 kn, ministarstvo zdravstva naplatit će naknadu za tu uslugu u iznosu od 10 kn, a za iznos bankarske naknade slobodno se s povjerenjem, radošću i veseljem obratite svojoj omiljenoj banci".
"Sada kada ste uspješno obavili ovaj prvi korak, slijedi izbornik u kome ćete pritiskom na broj 1 potvrditi da niste dužnik po osnovi osnovnog ili dopunskog zdravstvenog osiguranja. Ako ste vlasnik najnovije - XL police dopunskog zdravstvenog osiguranja (koja pokriva trošak ovog poziva, čak ako se utvrdi da ste nas bespotrebno zvali!) što brže pritisnite broj 194194194 (molimo Vas pripazite, da zabunom ne otipkate broj svog omiljenog sexy telefona).
"Usput, koristimo priliku da Vas obavijestimo da ako jeste dužnik osnovnog ili dopunskog zdravstvenog osiguranja - uslugu hitne medicinske pomoći možete platiti davanjem cca. 3 litre krvi (ovisno o Vašoj krvnoj grupi) ili ustupanjem vlastitih parnih organa npr. jednim okom, jednim testisom ili jednim jajnikom.
U slučaju takvog načina plaćanja pritisnite broj 5 i mi ćemo u najkraćem mogućem roku poslati na Vašu adresu ekspertni tim koji će Vas pregledati i utvrditi da li su Vaši ponuđeni organi uporabljivi i u ispravnom stanju. Medicinski tim koji će Vas posjetititi čine - medicinska sestra, časna sestra i sestra ministra zdravstva, a ako ste osoba ženskog spola, na svojim vratima očekujte medicinskog brata, svećenika i brata ministarstva zdravstva".
"U slučaju da se utvrdi da Vaši ponuđeni organi nisu u zadovoljavajućem stanju, obvezujete se, da ćete slobodan odabir bilo kojih Vaših zdravih organa prepustiti našem timu. Upozoravamo Vas, u slučaju da ne posjedujete niti jedan potpuno ispravan organ, hitnu medicinsku uslugu možete platiti i stavljanjem Vaše nekretnine pod hipoteku".
"Slijedi javljanje prvog slobodnog operatera"...
S druge strane, napokon čujete ljudski glas. Javlja Vam se spremačica u hitnoj medicinskoj službi (dežurna medicinska sestra upravo je dala otkaz i otišla put Njemačke).
"Halo, Vi ste još uvijek na vezi??? Kaže šef, da je to samo dokaz da niste hitan medicinski slučaj i da ne očekujete nikakav povrat novca. Ako imate prigovor možete ga poslati osobno ministru zdravstva, ali Vas obavještavam da je dotični trenutno nedostupan. Da mi oprostite - boli ga dupe. Nalazi se na liječenju hemoroida u najpoznatijoj privatnoj kirurškoj klinici na svijetu;
naravno, na Vaš trošak".

Događaji u ovoj priči su izmišljeni, plod autorove mašte. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna…

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

ban88
8.4.2016. 13:34
Hrpa gluposti u tekstu zbog neznanja.


Još iz kategorije AktualnostiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.