Banner
MORH: Upis u vojnu evidenciju nema obavezu služenja vojnog roka
Influenceri sve traženiji, postaju atraktivno zanimanje
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Viroexpo

Bike park na Viroexpu

  vpž           18.01.2014.         1550 pogleda
Bike park na Viroexpu

Udruga Moj bicikl uz potporu Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske organizira izložbeni prostor na 19. međunarodnom sajmu Viroexpo u Virovitici. Izložbeni prostor Udruge sastoji se od štanda i prostora Bike parka.

Oni će u sklopu svojeg izložbenog prostora imati mali "bike park". U "bike parku" će demonstrirati sigurnu vožnju biciklom, a i posjetitelji će kroz njega moći provozati bicikl i okušati se sami u sigurnoj vožnji te sudjelovati u nagradnoj igri "Najsporija vožnja na biciklu". Posjetiteljima je tijekom dana omogućena vožnja na poligonu unutar Bike parka gdje trebaju ostvariti najsporiji rezultat. Rezultat svakog posjetitelja bilježi se na ploču. Dva sata prije zatvaranja sajma proglasit će se najsporiji sudionik koji će dobiti i posebnu nagradu. Svakog posjetitelja izložbenog štanda očekuje mali poklon iznenađenja.

Udruga "Moj bicikl" osnovana je 2010. godine u Zagrebu, a potakla je od organizacije"Bicikl" koja je djelovala od 2001. godine. Udruga uspješno vodi BIC - Biciklističko-informativni centar u Zagrebu, dugogodišnji je organizator poznate zagrebačke biciklijade Zagrebačka Žbica koja se održava u rujnu u sklopu Europskog tjedna kretanja. Osim toga, aktivno se bavi pronalaženjem područja, trasiranjem  na terenu i promocijom cikloturističkih karata, kao i promocijom Hrvatske kao cikloturističke destinacije što je urodilo rezultatima I posjetom stotina cikloturista. Aktivna je članica ECF-a od 2003. godine. Organizator je brojnih projekata kao što su Biciklom u vlak, Biciklom na posao, Bicikliranje kroz grad, 1. konferencija o cikloturizmu.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo