Banner
U Slavonskom Brodu prva hrvatska samoposlužna punionica prirodnog plina
Petrov: Od ulaska u EU više iseljenih nego za 45 godina komunizma
Plenković: Idućeg tjedna u četvrtak i petak nastava online
Mrak Taritaš poručila premijeru: Dajte konačno nešto odradite kako spada
U akciji Nubes prijavljeno 46 internetskih pedofila
Glavaš na suđenju za ratni zločin iz 1991: Ne razumijem konstruiranu optužnicu
Premijer u srijedu podnosi Godišnje izvješće o radu Vlade

  Županija

Biciklijada Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom

  vpž           18.08.2015.         1549 pogleda
Biciklijada Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom

Povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije u nedjelju, 30. kolovoza, održat će se biciklijada pod nazivom „Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom“. Ukupno su četiri mjesta polaska (Virovitica, Pitomača, Slatina, Orahovica), a završetak svake rute je u Višnjici, gdje će se održati biciklistički piknik.

Vrijeme polaska iz svakog mjesta bit će objavljeno naknadno.

Biciklisti koji kreću iz Pitomače, kod kurije Janković u Kapela Dvoru spojit će se s biciklistima iz Virovitice te nastaviti zajedno prema Višnjici. Polazak iz Orahovice je kod paviljona u središnjem parku, a iz Slatine također iz središnjeg parka (kod zgrade Gradske uprave). Na Višnjici će biti organiziran piknik i druženje nakon kojeg će se svi sudionici biciklima vratiti u svoje mjesto polaska.

Prijaviti se možete putem online obrasca (poveznica) na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) gdje možete vidjeti i detaljan opis ruta. Prijave se zaprimaju do 27. kolovoza u 12 sati. U slučaju lošeg vremena biciklijada će se održati tjedan dana kasnije (6. rujna). Organizator biciklijade je Virovitičko-podravska županija.

Podsjetimo, zahvaljujući EU projektima IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska 2007.-2013., „Drava4Enjoy“ i „Biciklističke staze uz Dravu“, na području županije označeno je više od 600 kilometara biciklističkih staza. Osim toga, postavljene su info table s kartama kako bi biciklisti imali na raspolaganju pregled biciklističkih staza na području županije te informacije o turističkim atrakcijama na rutama.

Dovršetkom projekata „Drava4Enjoy“ i „Biciklističke staze uz Dravu“ upotpunjena je turistička ponuda Virovitičko-podravske županije, što je ujedno pridonijelo njenom pozicioniranju u razvoju cikloturizma, a zaljubljenici u biciklizam sada imaju priliku upoznati se s prirodnim ljepotama Podravine i Slavonije na dva kotača.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Županija