Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Gospodarstvo

Besplatan ulaz Agroexpo Sajam agro proizvoda i opreme

        29.08.2011.         2327 pogleda
Besplatan ulaz Agroexpo Sajam agro proizvoda i opreme

U sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, 3. i 4. rujna održati će se Agroexpo Sajam agro proizvoda i opreme, sajam koji objedinjuje već dobro poznate izložbe s višegodišnjom tradicijom kao što su 8. izložba voća i povrća i 2. međunarodna izložba paprike Virovitičko-podravske županije; 6. županijsko ocjenjivanje meda i pčelinjih proizvoda i 3. međunarodno ocjenjivanje meda. Njima se ove godine pridružuje 1. izložba ljekovitog bilja i 1. izložba vina... Ulaz na Agroexpo je za sve posjetitelj besplatan, a uz niz sadržaja koji se mogu vidjeti na službenoj Internet stranici sajma (http://viroexpo.com/agroexpo/), posjetitelji će u dva dana održavanja, moći kušati virovitičko-podravski sataraš, gulaš od divljači sa „slavonskom vatrom", uživati u kulinarskim delicijama učenika srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije, gastronomskom edukativnom radionicom...

Podsjetimo, svečanost otvorenja Agroexpa održati će se 3. rujna 2011. godine u 10,00 sati u Velikoj dvorani za predavanja gdje će biti smještena središnja pozornica.

Agroexpo će se održavati uz pokroviteljstvo: Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i Ministarstva turizma, te u organizaciji Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske poljoprivredne komore, Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije i Županijskog saveza poljoprivrednih udruga Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

nano
30.8.2011. 7:12
ništa nije besplatno ma kako to jeftino bilo


Još iz kategorije Gospodarstvo