Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Sponzorirano

Bandićev stožer ne snosi odgovornost za glazbu u spotu

        06.01.2010.         1442 pogleda
Bandićev stožer ne snosi odgovornost za glazbu u spotu

U povodu vijesti da tvrtka Dancing Bear brani daljnje emitiranje tv-spota u kojem  se koristi glazba iz filma Star Wars, poradi točnosti izvješćujemo vas o slijedećem: Predmetni tv-spot dobili smo kao gotov proizvod s riješenim svim potrebnim audio i video izvođačkim i autorskim pravima od proizvođača, Produkcije Hrg. Na isti način, kao gotove proizvode iza kojih nema drugih opterećenja, kupovali smo od raznih proizvođača i dobavljača druge produkte korištene tijekomkampanje.

Prema tome, Izborni stožer predsjedničkog kandidata Milana Bandića nema nikakve veze, odgovornosti ili obavezu da samostalno, neovisno o proizvođaču rješava bilo kakva pitanja iz njihova  proizvodnog procesa i nadležnosti. Kako god bilo, po dobivenoj obavijesti o mogućoj neregularnosti proizvoda, a po našem nalogu, tvrtka zadužena za zakup medija otkazala je daljnje
emitiranje. Želimo još jednom naglasiti da smo predmetni tv-spot dobili kao gotov
proizvod od produkcijske kuće Hrg, na koju vas upućujemo za sva daljnja
pitanja.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mastermind
7.1.2010. 12:31
Kandidat koji je pijan skrivio prometnu nesreću, sredio otkaz policajcu koji ga je uhvatio, kandidat koji se rastao od žene da može otkupiti dva stana, je sada kandidat vjernika i desničara! Bože siđi pa vidi!
Danica
7.1.2010. 0:14
Bandićev stožer pere ruke od toga spota, pa od plakata u Osijeku, pa od letaka u Petrinji pa će na kraju - prati ruke i od samog Bandića koji radi za Hrvatsku kao konj, pa nema pojma što mu rade oni oko njega..? Pa kakav bi to bio predsjednim ako ne bi znao što mu rade svajetnici? Ili njemu savjeti nisu potrebni, on SVE zna...
zzzz
6.1.2010. 12:01
HDZ JE TO NARUČIO!!!!
ALI KAKO BANDIĆ MOŽE NEŠTO PAMETNO REĆI KADA SAM SEBE USPOREĐUJE S KONJEM?
KOLIKO JA ZNAM KONJ JE SINONIM ZA SNAGU A NE ZA PAMET, DODUŠE MOŽDA JE U BOSNI DRUKČIJE???????
ALI NIJE PROBLEM ŠTO NIJE BANDIĆ PAMETAN, VEĆ JE PROBLEM ŠTO JE I POKVAREN, KORUMPIRAN....
EVO DOKAZA;
Sramotno: Bandić novcem Zagrepčana potkupio sportaše i pjevače

ŠTO POVEZUJE Ivanu Brkljačić, Miu Begović Lopatny i Ivu Majoli, osim činjenice da se sve troje celebrityja našlo na svečanoj bini u noći kada je Milan Bandić obznanio kako je prošao u drugi krug izbora za predsjednika Hrvatske. Odgovor je – GRADSKI STAN, odnosno GRADSKI PROSTOR!!!!!!!!!!!!.

Naime, u večeri izbornog trijumfa Bandića uz osuđenog iz slučaja Indeks našle su se i poznate osobe, koje izrazile svoju podršku gradonačelniku Zagrebu koji je u utrci za Pantovčak. Ivana Brkljačić, bacačica kladiva i poznata sportašica tako ima gradski stan u Trnju veličine 51 kvadrat i to u Strojarskoj ulici.........
INDEX HR.

ILI
Dubrovački branitelji protiv Bandića: Nama treba pošteni predsjednik, a ne manipulator!

UDRUGA dragovoljaca Hrvatske ratne mornarice (UDHRM), koja je "bez svog znanja i odobrenja" stavljena na listu potpore Milanu Bandiću, oštro je reagirala na takav čin Bandićeve kampanje i optužila Bandića za krivotvorenje volje hrvatskih branitelja.

U priopćenju, odnosno "prosvjednoj noti" koju potpisuje predsjednik UDHRM Želimir Čizmić stoji kako se smatra "nedopustivim da mogući budući predsjednik RH i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH krivotvori bilo čiju, pa tako i volju hrvatskih branitelja".

Nedopustivo u demokratskom društvu

"U demokratskom društvu nedopustivo je unaprijed i bezrezervno držati da netko ima automatsku potporu dijela građanstva zbog pripadnosti određenim društvenim skupinama, u ovom slučaju braniteljskim, odričući pravo te potpore suparničkim kandidatima i odričući pravo slobodne volje biračima", napisao je Čizmić.
IMA LI BANDIĆ MORALA I ISPRIČATI SE OVIM BRANITELJIMA?????
INDEX HR.
ILI ĆE IZJAVITI ONU POZNATU HERCEGOVAČKU UZREČICU:
JA S TIM NEMAM VEZE I NISAM KRIV???????
?????
6.1.2010. 10:24
ma ne pa bandic nije kriv za nista on je jadan sunce mamino ... samo me zanima jel zna on ista??? kada se kandidira vec pametni hercegovac nebi glaso za njega da mi daju sve blago ovog svijeta jel znam da bi bandic tu uspio ukrasti i reci pa nemamo mi s nista s time, mi smo to dobili kao gotov proizvod. de molim vas a tko je narucio taj proizvod????
zzzz
6.1.2010. 9:47
Normalno, BANDIĆ I NJEGOV STOŽER ne odgovara za ništa. To već slušamo od HDZ-OVIH POLITČARA NEKOLIKO GODINA!!!!
NEZNANJE NE OSLOBAĐA OD ODGoVORNOSTI? KADA JE VEĆ BANDIĆ I NJEGOV STOŽER LAGAO O ZAMPU, MOGLI SU SE BAREM RASPITATI TKO JE "AUTOR" I UVIDJELI BI DA TO NIJE JOSIPOVIĆ.


Još iz kategorije Sponzorirano