Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Politika

Bandić: Čestitam Kirinu na uspješnom vođenju grada

        21.11.2009.         3655 pogleda
Bandić: Čestitam Kirinu na uspješnom vođenju grada

 Nakon posjeta Kutjevu u Požeško-slavonskoj, nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić danas je obišao Virovitičko-podravsku županiju. Na središnjim trgovima u Orahovici, Slatini, Suhopolju, Pitomači i Virovitici razgovarao je s građanima. Na Trgu dr Franje Tuđmana u Virovitici, prije koncerta rock skupine Prljavo kazalište, Bandić se kratko obratio građanima zahvalivši im se što su mu došli dati potporu. „Molim vas da 27. prosinca otvorite oči i da, već od Nove godine zajedno počnemo graditi bolju Hrvatsku, zemlju solidarnosti, socijalne pravde i jednakih šansi za sve", rekao je Bandić. Posebno je pozdravio gradonačelnika Virovitice Ivicu Kirina čestitavši mu na uspješnom vođenju grada. „Ja sam čovjek koji se voli veseliti tuđem uspjehu, a vidim da se u Virovitici gradi i da je posljednjih nekoliko godina izmijenila svoje lice za što nesumnjivo najviše zasluga ima Kirin", naglasio je Bandić dometnuvši kako Zagrepčani nisu zaboravili da je upravo u Virovitici 1242. godine Bela 4 Zagreb proglasio slobodnim kraljevskim gradom.

Prije nego što je najavio „prljavce" Bandić je publici bacao lopte, a cijelo poslijepodne i večer njegovi su ljudi građanima poklanjali jabuke i energetske napitke.

Domaćini su na kraju iznenadili Bandića poklonivši mu tortu za sutrašnji 54 rođendan. „Provest ću ga radno, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji", kazao je Bandić.

Bandić je svoje večrnje virovitičke kave popio u kavani Nova i caffe baru Duje.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

virojoza
29.11.2009. 22:49
drugovi i drugarice, mislim da je ova rasprava bezpredmetna, neznam kuda je i s čime je naš Milan razmišljao kad je Hercigonji povjerio da vodi njegov stožer???
Možda je ovaj toliko zaglibio da ga više nije briga o kojoj se stranci radi nego bitno je samo da se neka korist izvuče. Vidim da se šepuri sa autom kojeg je dobio od Bandića, sad bar nemora troštit svoje gorivo, a i u kafani mu neki promet ostvare ovi koji su u Milanovom stožeru, jer se sastanci sigurno odvijaju u birtiji...
Hm, zar taj ugledni virovitički poduzetnik nije prije tri godine prebjegao, pardon izbačen, iz HSP-a pa privremeno utočište našao u HDZ-u???
zzzz
29.11.2009. 9:55
Bandiću, lupi petama i reci što si radio u Domovinskom ratu

Zar je to moguće, Bandić šuti!?
No, kada je riječ o samom Domovinskom ratu i sudjelovanju u istom, od populiste Bandića ovih dana ne možemo dobiti ni riječ. Naime, na upite Indexa izbornom stožeru da nam pojasne što je Bandić radio za vrijeme Domovinskog rata ostali smo kratkih rukava. Isprike su bile, "Bandić je zauzet", "On sada ne može", "Poslat ćemo uskoro". No, od Bandića ni riječi ni nakon više telefonskih poziva, razgovora, pregovora i pismenih upita.
KOMENTAR:
• možda je i četnik.?????????...Milan Bandić............ otkad su MILANI Rvat,i da se zove Ante Bandić ili Eugen Bandić a ono i ime i prezime srpsko jebote led

Kad će Kosor uhititi Bandića?
PREMIJERKI Jadranki Kosor dobro ide. Hapsi skoro kao Damir Kajin. Padaju Podravka, HŽ, HEP, HAC, Rončević. Gotovo jedna (dva)desetina Kajinova spiska za hapšenje. Ali čini se da nedostaje još jedno ime. Jedno vrlo zvučno ime. Jedno koje je nakupilo 200 KAZNENIH PRIJAVA. Jedno koje već sedam godina čeka da mu policija pokuca na vrata. Jedno ime koje je postalo sinonim za korupciju. Jedno koje bi moglo postati predsjednik Republike.
Pogodili ste: Milan Bandić.......

Bandić ničim izazvan poljubio retrivera, šokirani pas se obrisao o šapu i pokušao ga ugristi
PSEĆE biračko tijelo nije bilo oduševljeno predizbornim porukama koje je predsjednički kandidat Milan Bandić odaslao u Koprivnici. Bandić je nježno tepao zlatnom retriveru, čak ga je i poljubio, a ŠOKIRANI pas ga je ODLUČIO UGRISTI.

xxll
25.11.2009. 12:46
KAD SMO VEĆ KOD SANADERA, SANADER UŽIVA SVE POVLASTICE KAO BIVŠI PREDSJEDNIK VLADE, ALI POGLEDAJTE KAKO HDZ-OVCI RAZMIŠLJAJU O PREDSJEDNIKU MESIĆU:

Stao im na žulj
HDZ želi Mesića istjerati na ulicu
HDZ-ovci će tražiti izmjene zakona koji Mesiću daje određene privilegije nakon odlaska s funkcije. Razlog je njegovo moguće zalaganje za druge političke opcije.

Mesića bi, kaže Bebić, ali i predsjednički kandidat njegove stranke Andrija Hebrang, u tom slučaju trebala plaćati stranka koju će zastupati.

"Onaj tko siše državni proračun trebao bi biti po strani od dnevnopolitičkih zbivanja. Ako je Mesiću nakon umirovljenja do stranačke politike, neka ga onda plaćaju stranke", rezolutan je Hebrang.

Vladimir Šeks, pak, upozorava da se Mesićeva prava mogu izmijeniti tek izmjenom Zakona o posebnim pravima predsjednika Republike po prestanku obnašanja dužnosti.

"Mišljenje predsjednika Sabora sasvim je legitimno. No, sada treba poštovati zakon kakav je na snazi", kazao je Šeks.

Iniciranje izmjena zakona

Zastupnik HDZ-a i predsjednik HVIDRA-e Josip ĐAKIĆ ovog će tjedna u saborsku proceduru uputiti prijedlog izmjena zakona, a dok on ne bude donesen, smatra, postojeći bi zakon trebalo suspendirati.

"Mene uopće ne interesira što će Mesić raditi kad više ne bude predsjednik Republike. To je njegova stvar. Međutim, on nije zaslužio nikakve povlastice na račun državnog proračuna i to u vrijeme ekonomske krize. Zato predlažem da se zakon suspendira sve dok je na snazi krizni porez", ističe ĐAKIĆ.
xxll
25.11.2009. 8:38
I NAKRAJU OPET DUH SANADERA????????
Sanader pronašao način da se na mala vrata ušulja natrag na političku scenu

WAZ kao Sanaderov povratak u politiku?
Što bi oni mogli značiti? Možda ništa. A možda najavu da je Sanader pronašao način kako da na mala vrata ostvari svoje političke ambicije. Budući da su svi u EU digli ruke od čovjeka koji je pobjegao s mjesta nesreće, visoka pozicija u WAZ-u mogla bi mu vratiti važnost i utjecaj u Europi i regiji.
Bodo Hombach uspješno je s mjesta koordinatora Pakta za stabilnost na Balkanu zasjeo na čelo medijske kompanije koju je zahvaljujući kontaktima i utjecaju uveo u ovu regiju. Ne bi bilo čudo da Sanader primijeni sličan recept i ponudi svoje kontakte, a zauzvrat iskoristi WAZ za ulazak u europske poslovne i političke krugove. I svi sretni i zadovoljni.

Jesu li Pavić i Sanader još u vezi?
No, čak ni sada kad je Sanader otišao, nije jasno što je ostalo od njegovih veza s Pavićem. Jesu li oni još u kontaktu sadržajnijem od puke kooperacije medija i vlasti ili možda hrvatski suvlasnik EPH diže ruke od odbjeglog premijera i kreće u potragu za drugim partnerima na političkoj sceni? I kakvu ulogu u svemu tome - pa i u budućnosti EPH - može odigrati WAZ?

OČITO JE NETKO STRAŠNO BOLESTAN I VEZAN ZA POLITIKU??????
xxll
25.11.2009. 8:35
Skupo DURENJA
Hebrang zbog svađe s Kosor bojkotirao debatu
KOSOR je Hebranga `OPRALA` jer je u medijima POHVALIO Šišljagića, Glavaševu desnu ruku (ŠIŠLJAGIĆA JE HVALIO I BANDIĆ-ŠTO SE DOGAĐA??). Iz prkosa i zbog kritika iz vlastite stranke, demonstrativno je ODBIO OTIĆI na TV-SUČELJAVANJE.

Hebrang PRIMORCU:
Ti si izdajica i dezerter i u šaci te drže branitelji!
Na predizbornom skupu u Koprivnici Andrija Hebrang osuo je ozbiljnu `PALJBU` po DOMOLJUBU Dragana Primorca, ali i načinu BOGAĆENJA Nadana VIDOŠEVIĆA.

"VIDOŠEVIĆ je 1991. GODINE, prije nego što je pala prva granata na Dalmaciju, gdje je do tada živio, POBJEGAO u Zagreb, dok je Primorac bio još HRABRIJI i iste godine POBJEGAO u Ameriku, a sada tvrdi da ga nitko NE DRŽI U ŠACI. A ja mu poručujem: Primorče, ti si IZDAJICA i DEZERTER i ne možeš VODITI ovu državu, a u šaci te drže svi hrvatski branitelji koje si iznevjerio", osuo je paljbu Hebrang pred 300-tinjak okupljenih.

Nije se libio zaviriti i u VIDOŠEVIĆEVU IMOVINU.

"Kako bi Hrvatsku mogao voditi čovjek koji se OBOGATIO u politici (ZAR TO NIJE PRAVILO U HDZ-U – NIJE JEDINI)? Bio je DVADESET godina na državnoj plaći, a za to je vrijeme STEKAO MILIJUNE. Kako je to moguće", upitao je Hebrang dodajući da politika i bogaćenje ne idu zajedno.
xxll
25.11.2009. 8:27
Hrvatska postaje "farma" ili bi bilo najbolje da cijela Hrvatska postane materijal za skrivenu kameru:
sADA HEBRANG ZBOG MEDIJSKE BLOKADE IZJAVLJUJE:
Medijski blokiran
Hebrang: Nisam rekao da ne želim Sanadera
Hebrang je demantirao medijske napise da ne želi Sanadera u svojoj kampanji rekavši da je to pokušaj raskola u HDZ-u kako bi ga se diskreditiralo kao predsjedničkog kandidata......
xxll
23.11.2009. 14:10
Točno tako dečki, JER NIGDJE U STRANIM MEDIJIMA SE NE SPOMINJE OPORBA SAMO HDZ-HSS-HSLS-SDSS...ISPADA DA JE HDZ NE VLASTI SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA??????????????OPĆE DOBRO I NAPREDAK DRŽAVE JE ZA NJIH STRANI POJAM.
Washington Times: Sanader i njegovi poslušnici provode pljačku velikih razmjera

I SADA HRVSTAKA POSTAJE TAOC SUKOBA U HDZ-U!!!!!!
Uvrijeđeni Sanader
Hebrang: Ivo, ne značiš toliko. Više bi mi odmogao
Bivši premijer ogorčen je jer sve dobro funkcionira i njegovi ga stranački kolege više ne trebaju. Udarac mu je nanio i Hebrang, koji je odbio njegov zahtjev da mu pomogne u kampanji.

Neki Sanaderovi bliski suradnici i prijatelji rekli su za Jutarnji list da je bivši premijer pogođen što su iz HDZ-a poručili da se više ne vraća te da stranka sada bolje funkcionira.

"Sanader me nazvao prije nekoliko dana. Nije zadovoljan VLADOM niti politikom koja se VODI, a ni POTEZIMA koji se VUKU", rekao je jedan od njegovih bivših suradnika te dodao da premijerki Kosor ZAMJERA gotovo SVE, a posebno TRI STVARI.

"Otišao je u NAJGOREM trenutku, kad su se stvari VELIKOM brzinom počele kotrljati NIZBRDO. Ne znam kako je zamislio odlazak, ali je činjenica da je i nakon njega stalno pokušavao utjecati na neke stvari gdje je god mogao. Neki su ga tada pitali kako on to misli raditi od kuće", kazao je sugovornik Jutarnjeg lista.

Sanader je POKUŠAO sudjelovati i u predsjedničkoj kampanji Andrije Hebranga.
ODGOVOR HEBRANGA:
Hebrang je to ODBIO i navodno rekao Sanaderu: "Kad budem tako RAZMIŠLJAO, onda ću prepisati program Vesne Pusić."

Vrhunac njihova SUKOBA navodno je IZBIO kad je Hebrang ODBIO Sanaderov ZAHTJEV da mu pomogne u kampanji.

"Pa, Ivo, tvoja POJAVA ne znači VIŠE to. VIŠE bi mi ODMOGAO", navodno mu je odgovorio Hebrang, piše Jutarnji list.
SMJEŠNO ILI ŽALOSNO??????

Lynx
23.11.2009. 13:50
Tako je macane, zar nije?
MACAN
23.11.2009. 12:42
Iz vaših komentara može se izvuć sljedeći zaključak :"VLAST JE SLAST JER MOŽEŠ KRAST" :)
zzzz
22.11.2009. 21:42
A ŠTO SE DEŠAVA SA HDZ-OM???? PRVO MORAJU IZBACIVATI IZ STRANKE VIDOŠEVIĆA, PRIMORCA, TUĐMANA.....
PA ONADA VIJEST U MEDIJIMA:

Sanader OKUPLJA istomišljenike za svoj VELIKI povratak
Povratak kao zaštita od kaznenog progona
Glavni motiv Sanaderova reaktiviranja su političke istrage u kojima su osumnjičeni visoki dužnosnici HDZ-a, a koje bi se mogle dotaći i Sanadera. Da bi se zaštitio od eventualnog kaznenog progona, Sanader je spreman eliminirati premijerku Kosor.

ONDA ODGOVOR HEBRANGA:
Osveta tvrdolinijaša Sanaderu
Hebrang: Taman smo se OPORAVILI Ivo, ne vraćaj se! OD KOGA ILI ČEGA?????????
Kada je bivši premijer Sanader dao ostavku, cijela vrhuška HDZ-a nije skrivala tugu. Sada njegovi najbliži suradnici više ne žele da se vrati i kažu da im je bolje bez njega.
"U ovom trenutku ne bi bilo dobro da se Ivo Sanader vrati jer smo se upravo oporavili od njegova odlaska i stranka dobro funkcionira", izjavio je Andrija Hebrang, član Predsjedništva HDZ-a i predsjednički kandidat kojeg je upravo Sanader predložio.
A SANADER VAM JE POČASNI DOŽIVOTNI PREDSJEDNIK????????
ONDA ARAPOVIĆ PODRŽI PRIMORCA:

Franjo Arapović izbačen iz HDZ-a jer je podržao Primorca!
Hebrang je danas u Čakovcu najavio da će Arapović morati snositi sankcije zbog kršenja stranačke stege, a sankcije su stigle neuobičajenom brzinom. Samo nekoliko sati kasnije Arapović je izbrisan s liste HDZ-ovih članova uz objašnjenje da je prekršio Statut kad je podržao kandidata kojeg nije istaknula stranka......
ZATIM DEMONTIRANJE HDZ-OVOG STROJA:

Stranačka hladovina
HAC zaposlio vojnike i zastupnike u mirovini
Nakon što je sindikat otkrio kako su u HAC-u uhljebljeni brojni umirovljeni zastupnici i vojnici, mahom članovi HDZ-a, od HAC-a je zatražio da im da otkaz, no Uprava je to odbila............

POSTAVLJA SE PITANJE??????
Devet pitanja: Tko tu koga i zašto u glavu?
ZNALI smo da je Hrvatska "imitacija države". Da često izgleda kao "zemlja s onu stranu ogledala". Da je krcata iluzionistima i opsjenarima. Ali u posljednje vrijeme počela je zabrinjavajuće ličiti na uprizorenje "Leta iznad kukavičjeg gnijezda". U ovoj ludnici teško je više razlikovati pacijente od normalnih ljudi.
........................................
IMA LI NADE ZA HRVATE????????? ILI, BOŽE ČUVAJ HRVATSKU OD OVAKVIH STRANAKA??????


zzzz
22.11.2009. 21:24
"crna guja
ajde sdp-ovci ne sraćkajte vi volite vlast više nego svoju mamu , a što se tiče zorana milanovića taj će vam rasturit stranku"

E CRNO GUJO - NEKO VOLI VLAST A NEKO VOLI KRAST!!!!!!!!!!! ŠTO SE ODMAH LJUTIŠ??????
VIDI ŠTO PIŠE AMERIČKI SDP-OVCI:
Washington Times: Sanader i njegovi poslušnici provode pljačku velikih razmjera

"Sanader i njegovi poslušnici su uključeni u pljačku velikih razmjera trošeći limitirane državne financijske resurse", piše Kuhner navodeći podatke Adria instituta po kojima DRŽAVNA KORUPCIJA porezne obveznike KOŠTA više od MILIJARDU DOLARA GODIŠNJE!!!!!! što je ogroman IZNOS za državu čiji GODIŠNJI proizvod iznosi 23 milijarde dolara - PUTA 16 GODINA VLASTI HDZ-A, GLAVA BOLI OD MATEMATIKE??????

Grčki dug mačji kašalj
Samo 2010. Hrvatska treba vratiti 9,2 mlrd. eura
Za Hrvatsku se više ne može reći ni da je dužna k`o Grčka, jer će, kako bi `počepila rupe`, samo 2010. svakog mjeseca morati plaćati 5,6 mlrd. kuna inozemnog duga.
Hrvatska u sljedećoj godini mora vratiti 9,2 milijarde EURA!!!!! inozemnog zaduženja. Od toga 8,3 milijarde čini GLAVNICA, dok nešto manje od 900 milijuna eura "otpada" na KAMATE, projekcija je Hrvatske narodne banke.

HUS o opstanku `harača`:
`Suci misle da smo budale!`
HUS traži referendum zbog ove `sramotne mjere`, odnosno opstanka kriznog poreza i najavljuje borbu na Europskom sudu za ljudska prava.

Loš standard, loša Vlada...
Hrvati su najnezadovoljniji narod u regiji
Iako više od polovice hrvatskih građana smatra da ima loš standard, a njih čak 84 posto da zemlja ide u lošem smjeru, ipak ne bi otišli živjeti van granica zemlje.

Lažni humanitarni koncert
Iskoristili Anu Rukavinu i uzeli milijun kuna
Brojni ljudi s estrade, ali i Radio Cibona organizirali su niz humanitarnih koncerata za Zakladu Ana Rukavina, a zarađeni novac nikad nisu uplatili, tvrde iz Zaklade.

Gori smo nego lani
Ivin odlazak raspršio iluziju o nekorumpiranosti!
Unatoč istragama, antikorupcijskim akcijama i premijerkinim najavama obračuna s davanjem mita, Hrvatska danas po pitanju korupcije izgleda gore nego lani!
....................................
A ŠTO TO BI CRNA GUJO - VLAST JE SLAST??????????????


Lynx
22.11.2009. 21:13
Vlast je slast, koja stranka ju ne voli?
Vlast su i novci, davno me pustilo uvjerenje da nas političari vole i vode iz ideala.
crna guja
22.11.2009. 20:26
ajde sdp-ovci ne sraćkajte vi volite vlast više nego svoju mamu , a što se tiče zorana milanovića taj će vam rasturit stranku


zzzz
22.11.2009. 17:47
DRUGI O BANDIĆU:
Lesar: U drugi krug idu Hebrang i Josipović, na Pantovčaku nam ne treba životinja

NEZAVISNI saborski zastupnik Dragutin Lesar rekao je tijekom gostovanja u Nedjeljom u 2 na HRT-u kako je kandidatura Nadana Vidoševića priprema terena "hrvatskih kapitalista" za preuzimanjem parlamentarne vlasti u zemlji.

"Hrvatski KAPITALISTI (TAJKUNI) preko VIDOŠEVIĆA PRIPREMAJU teren za OSVAJANJE hrvatskog sabora. Očigledno je u pripremi osnivanje stranke nedugo nakon predsjedničkih izbora. Oni ti namjeravaju UČINITI bez obzira na IZBOR predsjedničkih izbora, unatoč tome što ih već danas ŠTITE TRI STRANKE – HDZ, HSLS i HNS", rekao je Vidošević.

"Na Pantovčaku ne treba životinja"

Milan Bandić je hrvatskim kapitalistima rezervni igrač, smatra Lesar, koji nije točno naveo koga podrazumijeva pod tim kapitalistima koji namjeravaju doći na vlast.

Lesar se osvrnuo i na nedavnu debatu predsjedničkih kandidata na HRT-u. Naglasak je bio prvenstveno na Bandiću: "Na Pantovčaku ne treba ORATI I KOPATI, tamo ne treba ŽIVOTINJA, nego TREBA MISLITI".

PRIMORAC:
• Dragan Primorac je donedavno uporno sakrivao podatak: - da je rođen u Banja Luci, - da je sin milicionera, - da je bio u savezu komunista, - da je 91. pobjegao u SAD sa namjerom da se školuje, a kako nije bio sposoban niti to ( ne znam da li ima netko tko u SAD-u nije uspio završiti školu, a otišao je sa tom namjerom) vratio se i doktorirao u Osijeku. Sve što je navedeno je istina dok se na njegovim stranicama nalaze teške laži. Zar da imamo predsjednika koji laže narod o najosnovnijim činjenicama; bezobrazno, licemjerno i jadno. ....
zzzz
22.11.2009. 17:42
Bandić demantira da je favoriziran na HRT-u: Takve optužbe iznose oni koji nemaju vlastiti program

MILAN BANDIĆ novinarima u Grubišnom Polju jutros nije želio komentirati optužbe Andrije Hebranga, koji tvrdi da HRT u kampanju favorizira zagrebačkog gradonačelnika dajući mu NAJVEĆU minutažu u središnjim informativnim emisijama. Bilo mu je to tada neozbiljno pa je novinare čak zamolio da mu postave neko "ozbiljno pitanje o budućnosti Hrvatske".
SAMO DA SE ZNA - 1 SEKUNDA REKLAME NA HRTU = 5 000 KUNA.

OSIM TOGA:
Bandić za rođendan birače u Garešnici podmićuje besplatnim grahom

Uz Agrokorove jabuke i sokove, koje Bandić dijeli po cijeloj Hrvatskoj, zagrebački gradonačelnik je za svoj rođendan pripremio i dodatno "mito" za buduće glasače.
Tako će svi oni koji se sutra oko 13,15 sati pojave na Trgu hrvatskih branitelja u Garešnici dobiti i besplatan grah te će ih uveseljavati folkloraši. Obično se gosti za rođendan počaste tortom, a ne grahom, no čini se da i ovim potezom Bandić želi dokazati da je poseban predsjednički kandidat.
zzzz
22.11.2009. 15:24
ZATO ŠTO JE I ON KAO I PRIMORAC U UMJERENOJ STRUJI SANADERA I NEPRIHVATLJIVI HEBRANGU-TVRDOLINIJAŠU.
zzzz
22.11.2009. 15:21
Tko će kome, ako ne...
Vidošević u Krašu i HGK zaposlio tri nećaka

Predsjednički kandidat Nadan Vidošević zaposlio je u Hrvatskoj gospodarskoj komori i Krašu tri nećaka.

Dok u HGK-u i u Krašu ne žele pojašnjavati na temelju kojih kvaliteta su zaposlili trojac, Vidošević tvrdi da u rodbinskom zapošljavanju ne vidi ništa sporno. Nećaci su, kaže, mladi, sposobni i ambiciozni.

Vidošević je zbrinuo oba sina Nives Polić, sestre svoje supruge. Neven Polić radi kao pomoćnik direktora Sektora za trgovinu HGK, a Saša Polić zaposlen je u Krašu.
A ZAŠTO JE ONDA IZBAČEN IZ HDZ-A??????
zzzz
22.11.2009. 15:17
DOKAZ BROJ 2
Bandić je sve što želite da bude
Dok za Ivu Josipovića glasa 65 posto SDP-ovih birača i ostatak je raspoređen po manjim strančicama centra, Bandić uzima sve: 38 posto HDZ-OVACA, 24 posto SDP-OVACA, 16 posto HSS-OVACA... On nema ideologije ni usađene vrijednosti. On nije ništa i on je sve. Sve što hoćete da bude. Prazna ploča na koju svatko od hrvatskih birača može upisati ono što želi: nacionalist i socijalist, ljevičar i desničar, političar i prijatelj, prorok i budala.
A MOJSIJU BANDIĆA FINACIRAJU DEBELO TAJKUNI??????
zzzz
22.11.2009. 15:13
"freeman
i nije HDZ-ov čovjek, tako blesav baš i nije"

NORMALNOje freeman JE DA SI U KRIVU. ON NIJE HDZ ČOVJEK SAMO ZA ONE KOJI SU ZA HEBRANGA, ALI ZA ONE HDZ-OVCE KOJI SU ZA POVRATAK SANADERA JE (TU SPADA I KIRIN...). OBJASNI NACIJI KAKO MOŽE GRADONAČELNIK ZAGREBA SKUPITI 20 MIL. KUNA DONACIJA ZA KAMPANJU????? A SPOMINJE SE I 20. MIL EURA.
1. ZAŠTO SU "UMJERENI" HDZ-OVCI ZA BANDIĆA???ZATO ŠTO JE HEBRANG TVRDOLINIJAŠ I NEPREDVIDIV - SJETIMO SE IZJAVE O PRIVATIZACIJI BRODOGRANJE - "TO JE SAMO IGROKAZ ZA EU"
2. VIDOŠEVIĆ- PREVIŠE POHLEPAN I PAMETAN DA BI ČUVAO INTERESE HDZ-OVIH TAJKUNA...

3. PRIMORAC - ISTO KAO I VIDOŠEVIĆ S TIM DA BI ON UZEO LOVU I POBJEGAO U IZRAEL......

I TKO IM OSTAJE???? UVIJEK VJERAN HERCEGOVAC BANDIĆ. NAIVAN, LAKOVJERAN, POHLEPAN, ŽELJAN SLAVE.... BAŠKAO I SVI HERCEGOVCI.
DOKAZ:
Osveta tvrdolinijaša Sanaderu
Hebrang: Taman smo se oporavili, Ivo, ne vraćaj se!

Kada je bivši premijer Sanader dao ostavku, cijela vrhuška HDZ-a nije skrivala tugu. Sada njegovi najbliži suradnici više ne žele da se vrati i kažu da im je bolje bez njega.
"U ovom trenutku ne bi bilo dobro da se Ivo Sanader vrati jer smo se upravo oporavili od njegova odlaska i stranka dobro funkcionira", izjavio je Andrija Hebrang, član Predsjedništva HDZ-a i predsjednički kandidat kojeg je upravo Sanader predložio.

PRVI PUT!!!!!!! Hebrang je Sanaderu javno zamjerio i to što nikada nije objasnio razloge svoga odlaska, piše Jutarnji list.

"Sanaderu je bila dužnost reći narodu zašto je otišao", ustvrdio je Hebrang.

Jedino se još Luka Bebić trudi pokazati Jadranki Kosor da za njega postoji samo JEDAN lider: Ivo Sanader, piše Jutarnji list.
freeman
22.11.2009. 13:14
i nije HDZ-ov čovjek, tako blesav baš i nije
freeman
22.11.2009. 13:11
Ima li prljavijih novaca od "zna se" kako izreketarenih.
Sada su reketari na vlasti i ako negdje treba početi čistiti treba od njih. A Milana pustite da politički "umre" nakon ovih izbora, jer iste neće dobiti. A o jabukama i ostalom morati će podastrijeti račune, kada za to dođe vrijeme. Usput, znete li koliko se jabuka može kupiti za vriejdnost samo jednog jambo-plakata...
zzzz
22.11.2009. 11:59
EVO I NEKA NETKO KAŽE DA BNADIĆ NIJE HDZ-OV ČOVJEK?????
DA LI ITKO ZNA KOLIKO JE BANDIĆ PLATIO SINOĆNJI KONCERT SA PRLJAVCIMA, ZATIM ŠLEPER JABUKA, LOPTE, SOKOVE, PROSTOR....PO PROCJENI PREKO 5 000 EURA.
DA LI MU JE TO KIRIN POMOGAO DA PLATI?????

Bandić opet briljirao
`Sve jabuke su moje i ja sam ih pobrao`

Onima koji mu spočitavaju da bježi od prazne gradske blagajne, u kojoj fali devet milijardi kuna, Bandić je poručio neka `zasuču rukave, nešto rade i dobiju izbore`, jer ` Zagreb je dužan duplo manje od bilo kojeg grada u Hrvatskoj`.

Manje od BILO kojeg grada, DUPLO MANJE od bilo kojeg grada u Hrvatskoj (I VIROVITICE)- na pitanje koliko je grad dužan
Kad sa šleperima jabuka Milan Bandić krene kroz Hrvatsku, Zagrebom će upravljati jedno od njegovih dvoje zamjenika Jelena Pavičić Vukičević ili Ivo Jelušić.

KAKO KIRIN DOBRO VOVI GRAD VIROVITICU AKO JE DUPLO ZADUŽENIJA NEGO ZAGREB I TO BEZ KREDITI OD 30 MIL. KUNA???????

ALI IMAJU I ZAJEDNIČKIH OSOBINA KIRIN I BANDIĆ:
Naputak direktora
`Potpišite za Bandića pa će biti posla`
Sindikalni povjerenik je među radnicima zlatarskog Konstruktora sakupljao potpise `jer su mu direktori tako rekli`.

A ODAKLE LOVA BANDIĆU, MOŽDA NAJBOLJE JE ODGOVORIO HEBRANG??????

Hebrang: I ja bih mogao kupiti "Prljavo kazalište" da imam Bandićev prljavi novac

"Bandić je `Prljavce` KUPIO PRLJAVIM NOVCEM"
Zagrebački gradonačelnik koji će na kampanju prema nekim izvorima potrošiti vrtoglavih 20 MILIJUNA KUNA uspio je kupiti i "Prljavo kazalište", popularni rock sastav koji je dosad uvijek SVIRAO za HDZ. Novinare je zanimalo može li se i to shvatiti kao znak da dio HDZ-a PODRŽAVA BANDIĆA, a ne HEBRANGA.
"I ja bih mogao kupiti puno `Prljavaca` da pjevaju za mene kad bih imao Bandićev prljavi novac", odgovorio je Hebrang dodavši kako o podršci koju on ima kao HDZ-ov kandidat najbolje govori 140.000 prikupljenih potpisa. To je za Hebranga dovoljan znak da će HDZ-ovi birači podržati baš njega, a ne nekog drugog kandidata desnice.
"Vidoševiću i Primorcu predlagao sam da održimo unutarstranačke izbore pa da pobjednik bude predsjednički kandidat HDZ-a. Obojica su to odbili i to samo dokazuje da ne razumiju demokraciju", još jednom je Hebrang ponovio svoju litaniju na račun bivših HDZ-ovaca, te i ovoga puta naglasio kako će oni sutra prevariti birače isto kao što su jučer prevarili stranku.

crna guja
22.11.2009. 11:28
Bandić ima lovu , volju ,znanje i političku mudrost i dobija izbore .
dalton
22.11.2009. 8:13
E moj Bandiću! Hvala, ne!
marko
21.11.2009. 22:51
Znači li to da je i bolje što Nada nije pobjedila.


Još iz kategorije Politika