Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Dossier Babić

Babić: nisam kriv, sve je motivirano politikom

        06.02.2014.         3065 pogleda
Babić: nisam kriv, sve je motivirano politikom

"Presretan sam što sam pušten iz Remetinca, zahvaljujem svom odvjetniku, sudu, kolegama iz sindikata i svima koji su se angažirali. Slučaj ne mogu i ne želim konkretno komentirati, ali mogu iznijeti ono što je istina. Ja nisam lažni ratni vojni invalid", kazao je Babić u izjavi za Hinu nakon što je u nešto prije 15,30 sati pušten iz zatvora u Remetincu.

Ponovio je da nije kriv za optužbe koje mu stavljaju na teret, a uvjeren je da je cijeli slučaj motiviran politikom.

Naglasio je da u utvrđivanju invaliditeta prošao cijelu propisanu proceduru. "Prošao sam čak i reviziju, a ovo sve što su pojedinci sada napravili neka im služi na čast", ustvrdio je Babić.

Dodao je i kako se ne može oteti dojmu da je cijeli slučaj motiviran politikom. "Kada pogledate trenutak u kojem se sve događa, vodeći računa o Zakonu o radu, radnim pravima, novome proračunu, situaciji u zdravstvu, izdvajanju fonda HZZO-a iz riznice, očito je da je trebalo ušutkati pjesnika", uvjeren je Babić.

Ponovio je i da će oftalmologa Nikicu Gabrića, koji je javno istupao protiv njega, tužiti za klevetu.

"Interesantno je da je od prvoga štrajka liječnika 2003. Gabrić bio angažiran po tom pitanju, a svaki put kada se sindikat pojavi s legitimnom akcijom Gabrić kreće sa svojim objedama. Tu je sigurno riječ o kleveti, a o tome će voditi računa oni koji će taj slučaj voditi na sudu", kazao je Babić.

Svojim sindikalnim kolegama poručio je da će ubuduće biti još žešći u zaštiti njihovih prava i interesa.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

nož
12.2.2014. 15:35
šta je sa onoim takozvanim branitelja koji pušku ne znaju rastaviti,govorim o onima koji su si dopisivali ratne mjesece a da tada nisu bili u obrani države a ima ih dosta što se to ne istraži
nož
12.2.2014. 15:32
Smatram da tu ima puno marvezacija jer invalidnost je koštala u markama 5000 dm koje su davali pojedinim osobama i to je javna tajna i sve se zna samo nema volje da se to istraži
SIDRO
8.2.2014. 12:02
Od selskih straža,osvajanja karaule,vojarneMala Klisa,Levinovac,Kusonje,Grahovljani,Dragovići,Batinjani,Bučje-Rogulje Zabrdske.............
slavonac11
8.2.2014. 11:40
ima li netko od komentatora na virovitica net da je bio hrvatski branitelj ?
kišni
7.2.2014. 6:23
dečki i curke ovo je čisto kao suza, no problem je sljedeći što mislite koliko toga ima ispod žita čim su se ovoliko uskokodakali u obrani nečega o čemu nemaju pojma razni sindikalisti doktori odvjetnici , sve po zakonu, mi smo vam jedina zemlja u svijetu gdje vojni umirovljenici vode svoju djecu u dječje vriće, i mi smo jedina zemlja u svijetu gdje dođewš doktoru i kažeš da ti nešto mumla u glavi pa dobiješ veliku penziju, pametnome dosta.
Ljubo R. Weiss
7.2.2014. 0:12
GLUPA izjava: SVE JE MOTIVIRANO POLITKOM! Pa to znači i da je ovo napuštanje Renmetinca i obrana sa slobode motivirano politikom!
E, doktore Babić, sam sebe i svoje kolege i kolegice uvaljuješ u nove neprilike! I čisto onako iz znatiželje, ima li u tom autu iz kojih su mnogi poispadali i pojasa za vezvanje??
bazinga
6.2.2014. 21:15
jutarnji.hr/nisam-ratni-profiter--ispao-sam-iz-sanitetskog-vozila-i-ozlijedio-se/1162627/
d
Dok su drugi bili ranjavani, ostajali bez ruku i nogu..eto naš dr Babić pao iz vozila..na glavu. Jadan!.Kako ga nije sram?!
slavujj
6.2.2014. 20:58
Potpuno se slažem se sa svima.

@Nano-59,neće oni to tražiti a trebali bi, iz više razloga i osobnih interesa.
Nano-59
6.2.2014. 19:54
ovi iz udruge za hrvatski Vukovar traže objavu popisa članove UDBE i agresora na RH, to bi mi bilo u redu ali uz popis liste invalida domovinskog rata da vidimo koliko tamo "babica i dečaka" čuči i zoba po privilegijama a tako uzimaju od onih koji su stvarno to i zaslužili
atma
6.2.2014. 14:54
U nas ima jako puno invalida. U pitanju je invaliditet zdravog razuma. Davno je to dijagnosticirao pravi pjesnik ...

youtube.com/watch?v=d90TH5RGtPY
freeman
6.2.2014. 14:08
Gospodine Babić, iskoristili ste ratnu situaciju te vi i vaše kolege liječnici međusobno si potpisivali "napumpane" nalaze te tako stekli veliku imovinsku korist u zadnjih 20 godina. Pitanje svih pitanja u Virovitici je: A što s vašim kolegama također sa statusom HRVI, zapravo je žalosno, ali najteže je stradala zdravstvena struka u ratu - ZNA LI UOPĆE GRAĐANSTVO VIROVITICE KOLIKO LIJEČNIKA U VT IMA STATUS HRVI - JA OTPRILIKE ZNAM I POVRAĆA MI SE!
SIDRO
6.2.2014. 12:13
Pjesniče ne kakaj, pogledaj izjave svojih "kolega"pa onda reci kako si stekao invaliditet!!!!!!!!!!!!


Još iz kategorije Dossier Babić