Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Promet

Auto sjedalice Svetog Nikole

  vn           07.12.2016.         1054 pogleda
Auto sjedalice Svetog Nikole

Povodom blagdana svetoga Nikole, 6. prosinca na parkiralištu Dječjeg vrtića Cvrčak u Virovitici u vrijeme odlaska djece iz vrtića, u vremenu od 14,30 do 15,30 sati, provedena je preventivna akcija nadzora prijevoza djece u vozilima, Auto sjedalice Svetog Nikole. Predstavnici organizatora; Auto kluba Virovitica i Policijske uprave virovitičko – podravske, Postaje prometne policije Virovitica su, nakon izvršenog nadzora prijevoza djeteta u osobnom automobilu, djeci koja su se prevozila na propisani način vezana u dječjoj sjedalici, uručili prigodan slatki poklon u ruksaku HAKa koji im je poslao Sveti Nikola.

Roditelji djece koja se nisu prevozila u dječjim sjedalicama nego samo vezana na sjedištu, ili u najgorem slučaju nevezana, upozoreni su na zakonsku obavezu propisnog prijevoza djeteta, ali i brigu o sigurnosti djeteta prilikom sudjelovanja u prometu, dok su roditeljima čija su se djeca vozila u dječjim sjedalicama dani savjeti o što pravilnijem i sigurnijem korištenju dječje sjedalice, kao što su savjeti o pravilnoj putanji remena, zatezanju remena na sjedalici, podizanju položaja remena, nekorištenju sjedalice u debeloj zimskoj jakni, neodgovarajućoj sjedalici dobi djeteta i sl.

Tridesetak djece je poklone Svetog Nikole dobila jer su se vozili pravilno vezani u dječjoj sjedalici, a djeci koja dječju sjedalicu još nemaju možda im nakon ove akcije Sveti Nikola ubrzo donese.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Promet