Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Viroexpo

Anketa Viroexpo: Sto posto izlagača smatra da je Viroexpo dobar oblik prezentacije proizvoda-usluga te podržavaju njegov daljnji razvoj

  gg           08.03.2017.         1062 pogleda
Anketa Viroexpo: Sto posto izlagača smatra da je Viroexpo dobar oblik prezentacije proizvoda-usluga te podržavaju njegov daljnji razvoj

Anketa koju već 22 godine među izlagačima Viroexpa provodi Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, kao jedan od organizatora sajma, pokazala je da će se njih 96 posto nastupiti i sljedeće godine. Približno isto toliko (95,79 posto) smatra da sajam ima pozitivne refleksije na razvoj gospodarstvo, 86.97 posto da će nastup na Viroexpu pospješiti njihovo poslovanje, a 79,16 posto da su sudjelovanjem na sajmu postigli svoj poslovni cilj. „Ono što je izuzetno dobro jest to da 100 posto izlagača smatra da je Viroexpo dobar oblik prezentacije proizvoda-usluga te podržavaju njegov daljnji razvoj. Prilog tome je podatak da je prodaja na sajmu bila vrlo velika, a bilo je i vrlo konkretnih poslovnih dogovora i poziva na suradnju. Gotovo ništa od velike mehanizacije izložene na vanjskom dijelu sajma nije vraćeno, sve je prodano“, kazao je na konferenciji za novinare direktor sajma Igor Andrović.

Prosječno, sajam je ocijenjen vrlo dobrim. Jedinicu mu nije dodijelio niti jedan izlagač, dvojku (zadovoljava) dalo je 19 izlagača, trojku (dobro) 89, četvorku (vrlo dobro) 212, a peticu (odlično) 179 izlagača.

I s novom lokacijom su više-manje bili zadovoljni. Njih 316 (63,33 posto) smatra da je prostor adekvatan, a 183 (36,67 posto) da nije. „Iako smo novo lokacijom na početku bili skeptični, pokazalo se da je ona bila iznimno dobra, a sajam smo približili građanima i centru grada. Primjedbe onih kojima se nije sviđala svodi se na uske prolaze za posjetitelje“, kazao je Andrović.

Od 624 izlagača u anketi je sudjelovalo 499 ili 79.7 posto. Odgovore je obradila viša stručna suradnica HGK-Županijske komore Virovitica, Suzana Kolesarić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo