Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Obavijesti

Akcija „Sigurno i vješto u prometu“

        08.09.2010.         1340 pogleda
Akcija „Sigurno i vješto u prometu“

U petak 10. rujna s početkom u 10.00 sati je u gradu Virovitica, na Trgu dr. F. Tuđmana, na parkiralištu pokraj zgrade „Zagrebačke banke", u organizaciji, Autokluba Virovitica i PU virovitičko - podravske, održati će se priredba - natjecanje djece u vožnji biciklima, rolama i drugim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon u sklopu provedbe akcije „Sigurno i vješto u prometu".

Na natjecanje se pozivaju djeca u dobi od 3 do 8 godina da se svojim prometalima pridruže na priredbi, a natjecanje u vožnji spretnosti biti će provedeno u dvije kategorije natjecatelja gdje će natjecatelji moći pokazati svoje vještine u upravljanju prijevoznim sredstvom.

Na kraju natjecanja svim natjecateljima će biti podijeljene slatke nagrade, a u zabavnom djelu programa nastupiti će djeca iz dječjeg vrtića  „Cvrčak" iz Virovitice.

Pozivaju se mame, tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane. Osim što će navijati za svoje natjecatelje odrasli se pozivaju na educiraju o pravilnom načinu postavljanja dječje sjedalice u vozilo i prijevoza djeteta u dječjoj sjedalici, te da razgledaju prezentaciju kojom će biti ukazano na opasnosti koje proizlaze iz nepoštivanja prometnih propisa i izložbu uređaja i opreme koje u radu koristi prometna policija i tom prilikom se upoznaju sa propisima Zakona o sigurnosti prometa na cestama i kod policijskih službenika saznaju odgovore na svoja pitanja iz djelokruga rada prometne policije.

U slučaju vremenskih nepogoda (kiša, jaka hladnoća, olujno nevrijeme i sl.) takmičenje će se odgoditi, a o novom terminu održavanja spomenute akcije javnost će biti naknadno obaviještena. 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obavijesti