Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Aktualnosti

12. europski sajam karijera u zdravstvu

  I.Ž.           16.03.2015.         1232 pogleda
12. europski sajam karijera u zdravstvu

Najveći europski poslodavci u zdravstvu dolaze u Hrvatsku. Osim njih predstavit će se i novi poslodavci koji su u potrazi za liječnicima specijalistima i specijalizantima, medicinskim sestrama i tehničarima, stomatolozima, fizioterapeutima, farmaceutima, istraživačima, studentima te primaljama. Na sajmu sudjeluju i bolnice i privatne klinike kako bi se približili kandidatima te pružili potrebne informacije i odgovore. 

“Uvijek smo bili u potrazi kako najbolje upariti potrebe tražitelja posla i poslodavaca. Ova sezona obećava još više uspjeha u tom procesu. Zajedno s poslodavcima i dugoročnim partnerima donosimo više mogućnosti zaposlenja posjetiteljima sajma, nudeći im poslove i radne uvjete koje odgovaraju onome što traže“ rekla je Corina Pop, voditeljica prodaje u Careers in White International.

Za prijašnjih sajmova tražitelji posla najčešće su birali zdravstvene ustanove u  Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj i Njemačkoj, unatoč tome što se najviše plaće nude u sjevernim državama, poput Švedske, Norveške i Danske. Osim privlačnih plaća  koje se kreću od 2200 eura za medicinske sestre i specijalizante, te od 4000 eura za liječnike specijaliste, poslodavci također pružaju savjete i mogućnosti daljnjeg razvoja karijere, kao i tečajeve jezika.

“Naši sajmovi primaju stalnu podršku i zahvalnost osoba zainteresiranih za razvoj svoje karijera u području zdravstva. Isto tako, poslodavci su iznimno zadovoljni s profesionalnim kvalitetama kandidata koji zadovolje, te potpišu stalan ugovor ili ugovor na određeno vrijeme nakon naših sajmova” – govori dr. Bogdan Covaliu, glavni direktor Careers in White International.

Uz Hrvatsku, sajmovi će biti održani u Rumunjskoj, Portugalu, Španjolskoj, Italiji, Mađarskoj, Bugarskoj i Grčkoj. Sezona će završiti internetskim izdanjem sajma pod nazivom Virtualni sajam Careers in White, koji će se održati od 15. lipnja do 5. srpnja na platformi službene internetske stranice organizatora.

Sajmovi će se održati u sljedećim gradovima: 

Split, 20. ožujka , 12:00 – 18:00, u Sveučilišnoj knjižnici (ulica Ruđera Boškovića 31)

Rijeka, 21. ožujka, 10:00 – 16:00, u hotelu Neboder (Strossmayerova 1)

Zagreb, 22 ožujka, 10:00 – 16:00, u hotelu Dubrovnik (Ljudevita Gaja 1)

Osijek, 23 ožujka , 12:00-18:00, u hotelu Waldinger (Županijska ulica 8)

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti