Novi pomoćnici ministra zdravstva Vili Beroš i Gordan Žanić
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Glasovac (SDP): Premijer treba razriješiti Buljan Culej
Petrov pozvao predsjednicu da prijeđe s riječi na djela
Hrvatski javni dug na kraju trećeg lanjskog tromjesečja 81 posto BDP-a
Hrvatska među tri zemlje EU s najvećim rastom turističkih noćenja

Objavljen natječaj za sufinanciranje programa promidžbe i informiranja iz područja lovstva

Obavijesti   |   14.02.2009.   | 717 pogleda
Objavljen natječaj za sufinanciranje programa promidžbe i informiranja iz područja lovstva

Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske raspisalo je Natječaj za sufinanciranje programa i/ili projekata promidžbe i informiranja iz područja lovstva za 2009. godinu.

Na natječaj se mogu prijaviti: udruge koje su registrirane sukladno odredbama Zakona o udrugama; pravne osobe koje su registrirane sukladno odredbama Zakona o trgovačkim društvima ili Zakona o ustanovama; Obrtnici koji su registrirani sukladno odredbama Zakona o obrtu; Udruge i pravne osobe koje promiču djelatnosti koje su po klasifikaciji u djelokrugu rada Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Uprave za lovstvo. Predmet natječaja je sufinanciranje programa i/ili projekata u 2009. godini udruga i ostalih pravnih osoba. Svrha sufinanciranja je promidžba lovstva u Republici Hrvatskoj. Dugoročni cilj je edukacija građanstva o zaštiti prirode, zaštiti i očuvanju divljači i njenih staništa kao i očuvanju biološke ravnoteže ili potrebe njezine uspostave tamo gdje je poremećena. Isto tako, promovirat će se naše posebnosti (prirodna staništa, raznolikost ponude i dr.) kroz lovni turizam koji je važan dio cjelokupne turističke ponude.

Zainteresirani svoje programe i/ili projekte moraju prijaviti na obrascima Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva koje mogu pronaći na službenoj Internet stranici navedenog Ministarstva (www.mrrsvg.hr) te na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji".

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: