jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Josipović: Novi su izbori jedina primjerena opcija
Brkić: HDZ će iscpriti sve mogućnosti da Vlada opstane
Klaićeva: Inozemni stručnjaci operiraju djecu s prirođenim anomalijama
Vrdoljak: Potpora Jokiću i ekspertnom timu za kurikularnu reformu
Sindikati: Šustar treba dati ostavku ako se slaže s reformom, a ne podrži je
Ministar Romić najavio poticaje poljoprivrednicima
Šustar: Reforma ide dalje, s Jokićem ili bez njega
  FlashNews:


Lokalni Izbori u SDP-u u Orahovici i Špišić Bukovici

Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči
Politika   |   22.10.2013.   | 2040 pogleda
Lokalni Izbori u  SDP-u u Orahovici i Špišić Bukovici

U nizu redovnih Izbornih Konvencija koje se održavaju u SDP-u na području Virovitičko-podravske županije, 20.listopada održane su Izborne Konvencije u Orahovici i Špišić Bukovici.

U Šumeću na OPG-u Šafar, Gradska organizacija SDP Orahovica je za predsjednika izabrala Radoja Medenicu. Podpredsjednici su Vlatko Podnar i Milan Babac dok su u Gradski odbor izabrani Dragutin Sobodić, Eliza Gajac, Sreten Radaković, Stanislav Sikora, Mirsada Dubravac, Ljiljana Borić, Ivan Zeman, Marko Valent i Žarko Vrekić.

Na izboru su orahovačkim SDP-ovcima čestitali kandidat za predsjednika SDP VPŽ, Libl Kazimir, predsjednik SDP Slatina, te Marko Kragujević, potpredsjednik SDP Mikleuš kao i Tomislav Žagar, saborski zastupmik i predsjednik županijskog SDP-a, Dražen Posavac, član Glavnog odbora SDPH, Slobodan Jančevski koji su i u Domu Kulture u Špišić Bukovici prisustvovali i Izbornoj Konvenciji Općinske organizacije Socijaldemokratske partije Špišić Bukovica. Za perdsjednika je izabran Matej Ivoš, koji je tu funkciju i do sada obnašao. Za potpredsjednika izabran je Stipo Trupina. Novi članovi Općinskog odbora SDP-a su Ivana Pavić, Vlatka Boj, Josip Toljan, Josip Abramović te Igor Posavac.

 

 


Komentari
Za korisnike Facebooka


Za korisnike foruma
Korisničko ime:
Lozinka:
    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, molim kliknite OVDJE.

10/25/2013 9:27:48 AM
bać joza

Poštovani!

Iskreno vas pozdravljam!

Pozdrav!
10/25/2013 9:07:22 AM
mirovnjak

Bać Joza!
Vješt si manipulator, očito svo tvoje visoko obrazovanje upregnuto je u manipulacije, pa za to ne odgovaraš, kako nešto što je manje od 10 može biti 37, ili ne "brojiš krvna zrnca" a uz imena izabranih nema tih krvnih zrnaca, pa otkuda to tvoje dugačko "ALI" ako svojim kanalima ili kanalima u režiji HDZ-a nisi došao do tih krvnih zrnaca.
10/24/2013 11:27:18 PM
bać joza

Poštovani!

Pred vama je popis izabranih u Orahovici!

U Šumeću na OPG-u Šafar, Gradska organizacija SDP Orahovica je za predsjednika izabrala Radoja Medenicu. Podpredsjednici su Vlatko Podnar i Milan Babac dok su u Gradski odbor izabrani Dragutin Sobodić, Eliza Gajac, Sreten Radaković, Stanislav Sikora, Mirsada Dubravac, Ljiljana Borić, Ivan Zeman, Marko Valent i Žarko Vrekić.

Ne brojim krvna zrnca, ali!!!!!!

Pozdrav!
10/24/2013 10:13:29 PM
mirovnjak

@ Bać Joza!
Znam da ti korektnost nije jača strana, a sada vidim da ti i matematika ne ide, naime ja mislio da je obrazovanje katoličkih svećenika vrhunsko i dalje mislim, ali me ti na svom primjeru uporno pokušavaš demantirati.
Moja unuka ide u 4 razred i ne mogu je razuvjeriti, ako jedna skupina čini manje od 10 % stanovništva kako ona može biti 37% biračkog tijela?
Nije ti ovo prvo kada dokazuješ neznanje matematike, jednom davno si kod PDV-a dokazao da neznaš procentni račun koji se učio za naše generacije u 6 razredu, sada dokazuješ da neznaš ni ono što se uči u 3 razredu.
10/23/2013 5:59:37 PM
fitilj

@bać joza nisam pristaša i ne slažem se često sa onim što piše Tomislav Klauški, ali kod ovog članka kojeg je naslovio: "Test za domoljube: Je li gore u Vladi imati Srbe ili budale?" mislim da bi sa svojim odgovorom nam je tako loše jer u vladi imamo upravo budale, bio tropa.
www.24sata.hr/politika/je-li-gore-u-vladi-imati-srbe-ili-budale-koje-pljackaju-drzavu-306903
10/23/2013 4:49:25 PM
bać joza

Poštovani!

"Otišli SDP-ovci Orahovice ponovno u šumu!" je doista bio sarkazam, s obzirom na mjesto izbora novoga vodstva SDP-a Orahovica kao i na mjesto održavanja izbora.

Nije nikakav nacionalizam niti netrpeljivost prema nekoj drugoj naciji, ali se i dalčje SDP i u Orahovici, i u Voćinu, i u Slatini i u svim manjim sredinama isključivo veže uz pripadnike srpskog naroda i jugoslovene, a nikako uz socijaldemokraciju. Znam da ovo zvuči jako neugodno i ružno, ali je to tako. Tome u prilog idu i izbori u Orahovici.

Pametnome dosta!

Pozdrav!
10/23/2013 4:24:40 PM
josip

Ne razumijem kako vrh Sdp-a misli da može s ovim ljudima maknuti sadašnju vlast u Orahovici. Od njih nitko nema petlju da makne Hdz s vlasti. Šteta.
10/22/2013 6:16:03 PM
Loco

@bać joza,ne može bez sarkazma?
10/22/2013 5:12:47 PM
drug

Zano sam tko nema pametnijeg posla...
SDP-ovci bar ne skupljaju "kestene" ...
Ave Cezare!
10/22/2013 5:03:30 PM
bać joza

Otišli SDP-ovci Orahovice ponovno u šumu!Vijesti

 

 

Virovitica.net