jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Lovrinčević: Hrvatska će 2016. godine stvoriti samo 9000 novih radnih mjesta
Hrvatska potpisala memorandum koji će omogućiti veću zaštitu ptica grabljivica
HNB će pregledati anekse ugovora koje je Erste banka poslala dužnicima u švicarcima
Krenuo besplatan prijevoz za starije i nemoćne osobe
Virkom nabavlja vozila na električni pogon
Otvoreno novo dječje igralište u Južnom bloku
Flora kupila dva nova trokomorna specijalna komunalna vozila
  FlashNews:


Lokalni Izbori u SDP-u u Orahovici i Špišić Bukovici

Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči
Politika   |   22.10.2013.   | 1875 pogleda
Lokalni Izbori u  SDP-u u Orahovici i Špišić Bukovici

U nizu redovnih Izbornih Konvencija koje se održavaju u SDP-u na području Virovitičko-podravske županije, 20.listopada održane su Izborne Konvencije u Orahovici i Špišić Bukovici.

U Šumeću na OPG-u Šafar, Gradska organizacija SDP Orahovica je za predsjednika izabrala Radoja Medenicu. Podpredsjednici su Vlatko Podnar i Milan Babac dok su u Gradski odbor izabrani Dragutin Sobodić, Eliza Gajac, Sreten Radaković, Stanislav Sikora, Mirsada Dubravac, Ljiljana Borić, Ivan Zeman, Marko Valent i Žarko Vrekić.

Na izboru su orahovačkim SDP-ovcima čestitali kandidat za predsjednika SDP VPŽ, Libl Kazimir, predsjednik SDP Slatina, te Marko Kragujević, potpredsjednik SDP Mikleuš kao i Tomislav Žagar, saborski zastupmik i predsjednik županijskog SDP-a, Dražen Posavac, član Glavnog odbora SDPH, Slobodan Jančevski koji su i u Domu Kulture u Špišić Bukovici prisustvovali i Izbornoj Konvenciji Općinske organizacije Socijaldemokratske partije Špišić Bukovica. Za perdsjednika je izabran Matej Ivoš, koji je tu funkciju i do sada obnašao. Za potpredsjednika izabran je Stipo Trupina. Novi članovi Općinskog odbora SDP-a su Ivana Pavić, Vlatka Boj, Josip Toljan, Josip Abramović te Igor Posavac.

 

 


Komentari
Za korisnike Facebooka


Za korisnike foruma
Korisničko ime:
Lozinka:
    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, molim kliknite OVDJE.

10/25/2013 9:27:48 AM
bać joza

Poštovani!

Iskreno vas pozdravljam!

Pozdrav!
10/25/2013 9:07:22 AM
mirovnjak

Bać Joza!
Vješt si manipulator, očito svo tvoje visoko obrazovanje upregnuto je u manipulacije, pa za to ne odgovaraš, kako nešto što je manje od 10 može biti 37, ili ne "brojiš krvna zrnca" a uz imena izabranih nema tih krvnih zrnaca, pa otkuda to tvoje dugačko "ALI" ako svojim kanalima ili kanalima u režiji HDZ-a nisi došao do tih krvnih zrnaca.
10/24/2013 11:27:18 PM
bać joza

Poštovani!

Pred vama je popis izabranih u Orahovici!

U Šumeću na OPG-u Šafar, Gradska organizacija SDP Orahovica je za predsjednika izabrala Radoja Medenicu. Podpredsjednici su Vlatko Podnar i Milan Babac dok su u Gradski odbor izabrani Dragutin Sobodić, Eliza Gajac, Sreten Radaković, Stanislav Sikora, Mirsada Dubravac, Ljiljana Borić, Ivan Zeman, Marko Valent i Žarko Vrekić.

Ne brojim krvna zrnca, ali!!!!!!

Pozdrav!
10/24/2013 10:13:29 PM
mirovnjak

@ Bać Joza!
Znam da ti korektnost nije jača strana, a sada vidim da ti i matematika ne ide, naime ja mislio da je obrazovanje katoličkih svećenika vrhunsko i dalje mislim, ali me ti na svom primjeru uporno pokušavaš demantirati.
Moja unuka ide u 4 razred i ne mogu je razuvjeriti, ako jedna skupina čini manje od 10 % stanovništva kako ona može biti 37% biračkog tijela?
Nije ti ovo prvo kada dokazuješ neznanje matematike, jednom davno si kod PDV-a dokazao da neznaš procentni račun koji se učio za naše generacije u 6 razredu, sada dokazuješ da neznaš ni ono što se uči u 3 razredu.
10/23/2013 5:59:37 PM
fitilj

@bać joza nisam pristaša i ne slažem se često sa onim što piše Tomislav Klauški, ali kod ovog članka kojeg je naslovio: "Test za domoljube: Je li gore u Vladi imati Srbe ili budale?" mislim da bi sa svojim odgovorom nam je tako loše jer u vladi imamo upravo budale, bio tropa.
www.24sata.hr/politika/je-li-gore-u-vladi-imati-srbe-ili-budale-koje-pljackaju-drzavu-306903
10/23/2013 4:49:25 PM
bać joza

Poštovani!

"Otišli SDP-ovci Orahovice ponovno u šumu!" je doista bio sarkazam, s obzirom na mjesto izbora novoga vodstva SDP-a Orahovica kao i na mjesto održavanja izbora.

Nije nikakav nacionalizam niti netrpeljivost prema nekoj drugoj naciji, ali se i dalčje SDP i u Orahovici, i u Voćinu, i u Slatini i u svim manjim sredinama isključivo veže uz pripadnike srpskog naroda i jugoslovene, a nikako uz socijaldemokraciju. Znam da ovo zvuči jako neugodno i ružno, ali je to tako. Tome u prilog idu i izbori u Orahovici.

Pametnome dosta!

Pozdrav!
10/23/2013 4:24:40 PM
josip

Ne razumijem kako vrh Sdp-a misli da može s ovim ljudima maknuti sadašnju vlast u Orahovici. Od njih nitko nema petlju da makne Hdz s vlasti. Šteta.
10/22/2013 6:16:03 PM
Loco

@bać joza,ne može bez sarkazma?
10/22/2013 5:12:47 PM
drug

Zano sam tko nema pametnijeg posla...
SDP-ovci bar ne skupljaju "kestene" ...
Ave Cezare!
10/22/2013 5:03:30 PM
bać joza

Otišli SDP-ovci Orahovice ponovno u šumu!Vijesti

 

 

Virovitica.net