Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.

Lokalni Izbori u SDP-u u Orahovici i Špišić Bukovici

Politika   |   22.10.2013.   | 2391 pogleda
Lokalni Izbori u  SDP-u u Orahovici i Špišić Bukovici

U nizu redovnih Izbornih Konvencija koje se održavaju u SDP-u na području Virovitičko-podravske županije, 20.listopada održane su Izborne Konvencije u Orahovici i Špišić Bukovici.

U Šumeću na OPG-u Šafar, Gradska organizacija SDP Orahovica je za predsjednika izabrala Radoja Medenicu. Podpredsjednici su Vlatko Podnar i Milan Babac dok su u Gradski odbor izabrani Dragutin Sobodić, Eliza Gajac, Sreten Radaković, Stanislav Sikora, Mirsada Dubravac, Ljiljana Borić, Ivan Zeman, Marko Valent i Žarko Vrekić.

Na izboru su orahovačkim SDP-ovcima čestitali kandidat za predsjednika SDP VPŽ, Libl Kazimir, predsjednik SDP Slatina, te Marko Kragujević, potpredsjednik SDP Mikleuš kao i Tomislav Žagar, saborski zastupmik i predsjednik županijskog SDP-a, Dražen Posavac, član Glavnog odbora SDPH, Slobodan Jančevski koji su i u Domu Kulture u Špišić Bukovici prisustvovali i Izbornoj Konvenciji Općinske organizacije Socijaldemokratske partije Špišić Bukovica. Za perdsjednika je izabran Matej Ivoš, koji je tu funkciju i do sada obnašao. Za potpredsjednika izabran je Stipo Trupina. Novi članovi Općinskog odbora SDP-a su Ivana Pavić, Vlatka Boj, Josip Toljan, Josip Abramović te Igor Posavac.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

bać joza
25.10.2013. 9:27
Poštovani!

Iskreno vas pozdravljam!

Pozdrav!
mirovnjak
25.10.2013. 9:07
Bać Joza!
Vješt si manipulator, očito svo tvoje visoko obrazovanje upregnuto je u manipulacije, pa za to ne odgovaraš, kako nešto što je manje od 10 može biti 37, ili ne "brojiš krvna zrnca" a uz imena izabranih nema tih krvnih zrnaca, pa otkuda to tvoje dugačko "ALI" ako svojim kanalima ili kanalima u režiji HDZ-a nisi došao do tih krvnih zrnaca.
bać joza
24.10.2013. 23:27
Poštovani!

Pred vama je popis izabranih u Orahovici!

U Šumeću na OPG-u Šafar, Gradska organizacija SDP Orahovica je za predsjednika izabrala Radoja Medenicu. Podpredsjednici su Vlatko Podnar i Milan Babac dok su u Gradski odbor izabrani Dragutin Sobodić, Eliza Gajac, Sreten Radaković, Stanislav Sikora, Mirsada Dubravac, Ljiljana Borić, Ivan Zeman, Marko Valent i Žarko Vrekić.

Ne brojim krvna zrnca, ali!!!!!!

Pozdrav!
mirovnjak
24.10.2013. 22:13
@ Bać Joza!
Znam da ti korektnost nije jača strana, a sada vidim da ti i matematika ne ide, naime ja mislio da je obrazovanje katoličkih svećenika vrhunsko i dalje mislim, ali me ti na svom primjeru uporno pokušavaš demantirati.
Moja unuka ide u 4 razred i ne mogu je razuvjeriti, ako jedna skupina čini manje od 10 % stanovništva kako ona može biti 37% biračkog tijela?
Nije ti ovo prvo kada dokazuješ neznanje matematike, jednom davno si kod PDV-a dokazao da neznaš procentni račun koji se učio za naše generacije u 6 razredu, sada dokazuješ da neznaš ni ono što se uči u 3 razredu.
fitilj
23.10.2013. 17:59
@bać joza nisam pristaša i ne slažem se često sa onim što piše Tomislav Klauški, ali kod ovog članka kojeg je naslovio: "Test za domoljube: Je li gore u Vladi imati Srbe ili budale?" mislim da bi sa svojim odgovorom nam je tako loše jer u vladi imamo upravo budale, bio tropa.
www.24sata.hr/politika/je-li-gore-u-vladi-imati-srbe-ili-budale-koje-pljackaju-drzavu-306903
bać joza
23.10.2013. 16:49
Poštovani!

"Otišli SDP-ovci Orahovice ponovno u šumu!" je doista bio sarkazam, s obzirom na mjesto izbora novoga vodstva SDP-a Orahovica kao i na mjesto održavanja izbora.

Nije nikakav nacionalizam niti netrpeljivost prema nekoj drugoj naciji, ali se i dalčje SDP i u Orahovici, i u Voćinu, i u Slatini i u svim manjim sredinama isključivo veže uz pripadnike srpskog naroda i jugoslovene, a nikako uz socijaldemokraciju. Znam da ovo zvuči jako neugodno i ružno, ali je to tako. Tome u prilog idu i izbori u Orahovici.

Pametnome dosta!

Pozdrav!
josip
23.10.2013. 16:24
Ne razumijem kako vrh Sdp-a misli da može s ovim ljudima maknuti sadašnju vlast u Orahovici. Od njih nitko nema petlju da makne Hdz s vlasti. Šteta.
Loco
22.10.2013. 18:16
@bać joza,ne može bez sarkazma?
drug
22.10.2013. 17:12
Zano sam tko nema pametnijeg posla...
SDP-ovci bar ne skupljaju "kestene" ...
Ave Cezare!
bać joza
22.10.2013. 17:03
Otišli SDP-ovci Orahovice ponovno u šumu!


Još iz kategorije PolitikaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: