jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
svečano obilježena obljetnica osnutka Zajednice udruga HVIDRA
Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja
Utrka “Virovitica 1,2,3,4…doživjeti stotu“ u nedjelju, 15. travnja
Vesna Šerepac i Josip Ivoš u Vijeću za strukovna obrazovanja
Grad Virovitica pokrenuo izradu “Programa zaštite divljači”
Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Uskrs provoslavnim vjernicima
Istraživanje prehrambenh navika: Konzumiramo premalo ribe, a previše ugljikohidrata
  FlashNews:


Kožnjak odgovara kritičarima i poziva medije da više ne prenose neistine

Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči
Grad   |   18.08.2007.   | 2583 pogleda
Kožnjak odgovara kritičarima i poziva medije da više ne prenose neistine Iza nas je blagdan Sv. Roka – zaštitnika virovitičke župe, kojeg ujedno obilježavamo i kao Dan grada Virovitice.

Naše ROKOVO je višednevna, u pravilu trotjedna, mozaik manifestacija koja se održava povodom blagdana Sv. Roka i Dana grada Virovitice. ROKOVO je s vremenom preraslo lokalne okvire, poprimilo je regionalni i međunarodni karakter.

Saživljavanje manifestacije sa sredinom u kojoj se odvija ogleda se u tome da su u programima ROKOVA, na različite načine, zastupljene sve institucije, ustanove, udruge ali i mnogi istaknuti pojedinci s različitih područja djelovanja. Ogleda se i kroz potpore mnogih sponzora i donatora, a svakako i kroz odaziv i posjetu naših sugrađana i gostiju koji su ovogodišnje Rokovo ocijenili najvišim ocjenama.

Nakon proslave drugi dan obično u Viroviticu dolaze samozvani političari i podsjećaju na propale glazbenike koji su svojevremeno javno podržavali velikosrpsku ideologiju i tezu o granici Virovitica-Karlovac-Karlobag. Samo da se osvrnemo na zasluge spomenutog glazbenika koji je sredinom osamdesetih u Virovitici zakazao koncert, pred prepunom dvoranom održao tonsku probu, pokupio novac od prodanih ulaznica i kriomice svojim automobilom pobjegao za Novi Sad. Političari koji takve predlažu za priznanja, vjerojatno zajedno s njima podržavaju propalu ideologiju, a upitno je iz kojih razloga je nastala pjesma u kojoj se spominje da u „Virovitici ne postoje pritisci“.

Sada je jasno zbog čega takvi samozvani političari pohode Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju - iako nemaju niti jednog vijećnika u Gradskom vijeću Grada Virovitice kao ni jednog vijećnika u županijskoj skupštini, što demokratskim načelima podrazumijeva da nemaju mandat niti uživaju povjerenje građana. Pozivam lokalne i državne medije da više ne prenose neistine sa izmišljenih tiskovnih konferencija samozvanih političara bez potpore i mandata glasača. O svakom projektu do sada u pravilu se izrugivanu, izražavaju najružnijim riječima govoreći neistine, nanoseći veliku štetu gradu Virovitici i svim njenim građanima, negativno prozivajući sve nas koji danonoćno radimo na realizaciji tih povijesnih projekata za naš grad. Takvim pristupom pokazuju prije svega svoje neznanje i nepoznavanje svih aktivnosti kada su u pitanju veliki projekti kao i svakodnevne životne stvari.
U knjižici „Ja volim svoj Grad 3“, u mom intervju za Virovitički list povodom Rokova 2007, kao i u govoru na svečanoj sjednici Gradskog vijeća pobrojani su i prezentirani svi projekti koji su realizirani do sada i oni na kojima sada radimo. Samozvani političari iskrivljavanjem mojih izjava te iznošenjem niza neistina obmanjuju javnost prezentirajući svoje viđenje projekata unatoč nepoznavanju stvarnog stanja i osnovnog predznanja koje se svodi na zbrajanje i točno prezentiranje.

Stoga mi je dužnost i obaveza našoj javnosti ponovo iznijeti istinu o projektima i zaslugama pojedinih političara na realizaciji istih. U periodu od 2003-2007 godine realizirano je projekata preko 500 milijuna kuna za područje grada i županije. Nakon povijesne 234. sjednice Vlade RH održane u Virovitici za period 2007.-2011. godine donesene su Odluke o realizaciji projekata preko 2 milijarde kuna od kojih bi istakao samo najveće:
1. Brza cesta Virovitica-Bjelovar-Vrbovec vrijednosti oko 900 milijuna kuna
2. Sjeverna obilaznica Grada Virovitice i spoj prema Slatini vrijednosti oko 470 milijuna kuna
3. Projekt vodoopskrbe i odvodnje za Virovitičko-podravsku županiju vrijednosti 280 milijuna kuna
4. Obilaznica Grada Slatine i „Beterment“ Slatina-Čađavica vrijednosti oko 100 milijuna kuna
5. Izgradnja nove bolničke zgrade u Virovitici vrijednosti oko 100 milijuna kuna
6. Centar za djecu sa posebnim potrebama i novom školsko-sportskom dvoranom vrijednosti oko 70 milijuna kuna
7. Nova zgrada Policijske uprave Virovitičko-podravske županije sa dvoranom vrijednosti 50 milijuna kuna
8. Centar za gospodarenje otpadom vrijednosti oko 100 milijuna kuna
9. Vojarna Virovitica i Dom oružanih snaga u Virovitici vrijednosti oko 80 milijuna kuna
10. Rekonstrukcija i uređenje Palače Pejačević vrijednosti oko 35 milijuna kuna

Vrijednost navedenih projekata iznosi 2 milijarde i 185 milijuna kuna, a treba istaknuti da se realiziraju i drugi manji projekti. Za sve ovo, zasluge pripadaju lokalnim, županijskim i državnim zaposlenicima, te pojedincima i istaknutim državnim dužnosnicima koji zajedno sa nama pomažu u razvoju grada.

Ovogodišnje priznanje zlatna plaketa „Grb Grada Virovitice“ koje su dobili ministar Ivica Kirin i saborski zastupnik Josip Đakić samo je mali iskaz zahvale i poštovanja prema ljudima koji su sudjelovali i dali veliki doprinos u realizaciji svakog projekta.

Imamo bezgraničnu potporu i svih najrelevantnijih faktora ove države, od premijera dr. Ive Sanadera, svih članova hrvatske vlade i čelnika državnih institucija, ali što je i od osobitog značenja, naših građana koji nam daju potporu da ustrajemo na zacrtanom putu.

Ove godine izuzetna je čast što je za počasnog građanina grada Virovitice, prvi puta u povijesti proglašen predsjednik Sabora Republike Hrvatske Vladimir Šeks zbog svojih povijesnih zasluga u obrani i stvaranju Republike Hrvatske te velikog doprinosa u osnivanju Virovitičko-podravske županije. Za ostvarenje svih projekata značajnih za ovaj grad – u području školstva, kulture, zdravstva, cestogradnje, komunalne infrastrukture – njegov utjecaj i dobra riječ bili su presudni za dobivanje „zelenog svjetla“ od meritornih institucija.

Podsjetimo se na Istočnu Hrvatsku tijekom Domovinskog rata gdje je Vladimir Šeks bio predsjednik Kriznog štaba, te u toj funkciji dao nemjerljiv doprinos obrani Istočne i Zapadne Slavonije, pa tako i područja ove Županije čime je spriječena namjera uspostave zapadne granice Velike Srbije na granici Virovitica – Karlovac – Karlobag. Upravo je Vladimir Šeks osoba koja je zajedno sa prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom stvarao temelje naše države, sudjelovao u obrani, te je osoba koja može najbolje ocijeniti ulogu i značaj prvog Hrvatskog predsjednika. Kao što je Virovitica dala veliki doprinos u Domovinskom ratu - njeni su građani jedni od prvih stali u obranu naše države, tako je i sada među prvim gradovima koji su podigli spomenik dr. Franji Tuđmanu.

Na kraju moram zbog javnosti i birača koji trpe već duže vrijeme teror reći sljedeće – jasno je da u pozadini svih ovih napada ne stoji slabo poznavanje matematike ni elementarno poštivanje nacionalne povijesti, već se jednostavno radi o zavisti sitnih duša koje u nedostatku vlastitih djela koja im mogu služiti na čast, jedini način svoje promocije vide u traženju dlake u (tuđem) jajetu nastojeći obezvrijediti sve napravljeno od strane postojeće vlasti. Takvim teoretičarima bez pokrića poručujem – gospodo, primite se nekog stvarnog posla!

GRADONAČELNIK
Zvonko Kožnjak


Komentari
Za korisnike Facebooka


Za korisnike foruma
Korisničko ime:
Lozinka:
    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, molim kliknite OVDJE.

8/30/2007 11:27:15 AM
Stjepan

Šta ono reče Kožnjak;-UHVATITE SE POSLA! Ma ljudi, pa zar je moguće da nam oni koji su do ulaska u HDZ-a hodali goli, bosi i slinavi danas poručuju da se uhvatimo posla? Ma ljudi, zar je moguće da nas savjetuju oni što su maznili, i opljačkali sve plodove našeg znoja i truda? Očigledno je, jer ne kaže se zabadava da je narod ovca za striganje, a državni proračun su jasle na kojima se mijenjaju svinje, naravno one političke! I onda ti dojučerašnji nitko i ništa, a današnji siti i napiti politički trutovi i nitkovi nam se još i rugaju. Pa do kada tako!
8/30/2007 7:28:40 AM

Eto, samo su mu jo ti trebao. Šrto si ti? Medijski savjetnik? Iz tvog se posta vidi HDZ-ova rječitost. Tko god se usudi nešto reći taj žuti, zeleni ili crveni vrag i stoka sitnog zuba. Vidim kod tebe je to marva.
8/29/2007 11:40:50 PM

Hvala Vam gradonačelniče za sve učinjeno u ovom gradu i ne obazirite se na ovu marvu nezahvalnu kaja Vas pljuje. To je bijedna hrpica ljudi koji nikad nisu ništa imali jer ne žele raditi svakakve poslove pa sjede i pišu-krate vrijeme-neznam... Dobro ste im rekli-UHVATITE SE POSLA!
8/23/2007 7:43:19 AM
Stjepan Tot

zaista je teško komentirati buloaze i trabunjanja Zvonka Kožnjaka, s tim prije što drugar nema ni osnovna znanja o demokraciji i temeljnim postulatima pravednosti i istine. Drugim riječime Zvonko Kožnjak o demokraciji, pravu na kritiku, radu za opće dobro i zajednicu ne samo da nema pojma, već je sve strpao u koš borbe za interese tuđinaca u ovome kraju, a za uzavrat su ti tuđinci njemu i njemu sličnim dali vlast i privilegije. Naravno toliko dugo dok služinčad štiti interese svojih gazda. Stoga je bavljenje svim onim "umotvorinama" iz njegovog, ili možda sročenog mu odgovora gubljenje vremena, ali kao mali dokaz Kožnjakove potkovanosti znanjem i demokratskim umijećem naveo bi izraženu glupost o tome da samo oni koji imaju vijećnike u skupštinama imaju i pravo na kritiku. E moj Kožnjak, da si kojim slučajem trebao stotinjak glasova koji su dani tebi osobno, i ti se nebi kočoperio na položaju ne koji su te postavili oni kojima je Virovitičko-Podravska Županija i njena žitelj samo dobrodošla krava muzara, a Kožnjaci, Đakići, Kirini, Šimići i Bog ga zna koji sve potrkači i potrkuše su samo poslušnici i vazali svojih vezira iz metropole.
8/21/2007 2:54:39 PM

Pa naravno svi radimo za novce. Pogotovo Đakić, Kožnjak i Šeks. Oni za dobre novce mlate praznu slamu, pričaju gluposti i naš se račun opijaju i hpdaju okolo. Pjevači ne uzimaju naš novac, mi ih dragovoljno dajemo. To je, recimo, bitna razlika.

Sve da je ime Virovitice upotrebio samo zbog rime ipak, ali nije. Napravio je (i danas radi jer na koncertima publika skandira "Virovitica, Virovitica)) prodidžbu našem gradu kakvu nitko nije.
To su činjenice koje nitko ne može oboriti A to je, ipak, više nego što je napravio Šeks.
8/21/2007 12:01:37 PM

Ah, pa to sam i ja rekao. Čovijek peva za pare, pa može spomenuti ako je u rimi i Turanovac i Pitomaču , pa i uz raču i Okrugljaču.
8/21/2007 9:09:01 AM
litice

Prema vlastitom priznanju autora spominjanje Virovitice, litice, hipija, pritisaka u pjesmi je čista fantazmagorija.... nema nikakve veze ni sa čime, nego jedino zbog rime. Virovitica je tu sasvim slučajno!!! Tko ne vjeruje neka ga sam pita i provjeri:
djordje.balasevic@nspoint.net
8/20/2007 8:33:30 PM
bb

E, Paja, Paja, mislio sam da si kroz ove godine kako si u politici nešto naučio, a sada definitivno s ovim obraćanjem javnosti vidim da si ostao tamo gdje si i bio - u mrklom mraku.
8/20/2007 3:27:55 PM
Citizen

Ma tko je Kožnjak da proziva medije - da pišu kako njemu paše?! To je de facto poziv na medijsku diskriminaciju od strane jedne javne osobe! Za svoje širenje netolerancije Kožnjak bi trebao odgovarati, ali kako u Virovitici još nema demokratskog društva i ovo će proći nekažnjeno. Jasno je da je Virovitica HDZ-ova prčija, dokaz tome su ovakvi javni proseri političara na vlasti - poput Kožnjaka, a uz to i netransparentno pražnjenje gradskog proračuna i punjenje njihovih džepova.
8/20/2007 3:12:14 PM

b.c.
8/20/2007 2:46:06 PM

HDZ ZNA
8/20/2007 1:15:22 PM

Ja sam 87 izbacivan iz SKH, kada je Kiro priman kao perspektivni mladi SKOJEVAC, 91-sam otišao u SDP, ne čekajući da SDP osvoji vlast, Kiro je sačekao da to uradi HDZ. Đuro Matovina je kada su mene izbacivali u tome sudjelovao, 90-te išao na izbore sa SKH- stranka za promjene, pa kada je HDZ pobijedio otišao pobjednicima, Ilija Blažević 88 bio predsjednik komiteta, pa kad je počela pretvorba na HDZ-ov način otišao u HDZ itd, itd pa ko je tu sada komunjara
8/20/2007 9:46:46 AM

He, he, he... kud ćeš više komunjara i bivših crvendaća doli u HDZ-u. PA neka ti puše - počćev od cajkaroša Paje do mladog SKOJEVC-a Kire.
8/20/2007 9:43:15 AM

popušite k.... bando crvena SDP-ovska,pokazali ste koliko vrijedite
8/20/2007 9:42:42 AM

Bar je sviro, a ti?
8/20/2007 8:55:06 AM

Dok je Paja svirao cajke Balašević mu se izrugivao sljedećim stihovima:


Narodnjaci su preuzeli stvar,
znaju sistem i stvaraju dar-mar.
Rasturaju po pitanju tiraža,
sve veća je blamaža biti neko od nas.

Narodnjaci su ukrali moj bend,
narodnjaci su federalni trend
a mi smo gurnuti u ilegalu,
na kom tajnom kanalu naći bazu i spas?

O narodnjaci,
sve vam je u šaci al` zašto da se baci?
Ma ostavite nešto i za nas.
Narodnjaci, braćo i zemljaci,
budite ortaci pa smanjite taj gas!

Narodnjaci na ključnim mestima.
Narodnjaci u glavnim vestima.
Na džinovskim plakatima u boji,
kud koji mili moji, da vam ne čujem glas.

Narodnjaci sa našim curama.
Narodnjaci u svim strukturama.
Od udruženog rada pa do sporta,
narodnjak ante portas, njihov dolazi čas!

O narodnjaci...

Nemaju njive te perspektive, armiran beton zove nas sad.
A snovi lebde izmedju negde na relaciji selo - grad.
Nastupa era amatera, iz svoje kože može se sad.
Rapidno stasa hibridna klasa na pola puta selo - grad.

Narodnjaci...

Narodnjaci, narodnjaci, narodnjaci, narodnjaci...
8/20/2007 8:35:54 AM

HDZ HDZ HDZ
8/20/2007 12:22:27 AM

Malo kulture dijaloga ne bi škodilo. Dosta je pogrda i uvreda bez potrebe. Pišemo komentare, ljudi, ne počinjemo novi rat.
8/19/2007 11:18:32 PM

Znači da smo blagoslovljeni od vlade? Pa zašto se projekti tako sporo realiziraju?
Znači li i da zakoni i pravilnici ne vrijede ništa kada Šeks daje svoj blagoslov, a meritorni organi tada u panici stiskaju šalter zalenog svjetla?
Balašević je isto kao i naš Gibo - UN-ov ambasador dobre volje, ono što ti Paja i tebi slični možete samo sanjati! Ne pljuj tako po drugima bez pravih argumenata!
Ti si sada dao ljudima hrpu pravih argumenata da te napljuju jer si to i zaslužio! Vrati se u rupu iz koje si ispuzao i nauči osnovne stvari o društvu, komunikaciji i bližoj povijesti!
8/19/2007 10:02:03 PM

Pod hitno nam trebaju neposredni izbori, i parlamentarni i lokalni..i tako se neće moći raditi političke prostitucije i trgovine, i nesposobnjakovići se neće moći igrati političara!
8/19/2007 5:59:20 PM

Ja nikad dosad nisam bio u Americi
- i ne nameravam.
Mene da zvizne neki tip, za dolar, dva, pa čak i tri,
nemam tih nerava.

A baš bih voleo da vidim Kaliforniju,
i još par tačaka,
al` imam strašnu fobiju
od onih narkosa i tamno crnih mačaka.

So sorry USA, možda si ti OK,
možda me priče varaju, al` ja bih ipak ostao tu.

I nikad nisam bio u Sovjetskom Savezu
- i ne nameravam.
Bio bih u tom Savezu kao u nekom kavezu,
nemam tih nerava.

Al` baš bih voleo da stignem sve do Rostova
ili do Gruzije.
Plašim se tolkog prostora,
možda se negde zagube moje iluzije.

Izvini SSSR, možda si sasvim fer,
možda me priče varaju, al` ja bih ipak ostao tu.

Amerika je divna, predivna čak,
čim u njoj živi Paja Patak zvani Donald Duck,
al` nije svako kao Donald, mene plaši onaj Ronald,
taj je nezgodan.

Imamo neke veze Rusi i ja. (Horošo!)
Onaj me Dostojevski jednostavno obara.
Al` nisu svi k`o Dostojevski, mene plaši Sibirevski,
taj je prohladan!

Ali sam često pevao u Virovitici
- i dobro prošao.
Ma, da su strme litice svud oko Virovitice,
opet bi došao.

U Virovitici ne postoje pritisci,
i žive mirno svi, kao hipici u Virovitici.

Amerika je divna, predivna čak...
8/19/2007 5:53:48 PM

Pazite ljudi, Zvonko Kožnjak zvani Paja, iz Milanovca, bivši bacač klada u TVIN-u koji do nedavno nije mrdnuo iz Virovtice, koji je kupio nekakvu diplomu i sada se kurči akademskim obrazovanjem, našao se pozvanim da ocjenjuje glazbeni rad Đorđa Balaševića.

Pazite, on koji je u svatovskim bendovima svirao cajke i zabave po srpskim selima u okolici. On, koji nije bio dobar čak ni za takve bandove ide ocjenjivati pjesnički i glazbeni rad jednog od najcjenjenijih glazbenika i pjesnika u svim državama bivše Jugoslavije.

Alo, Paja. Daj se skuliraj. Nemoj nas sramotiti pred svijetom. Sve možeš govoriti kontra sebe i u korist tvoje jebene stranke, možež veličati i Franju Tuđmana i Vladimira Šeksa, ali ostavise Đoleta.
8/19/2007 4:37:31 PM

Srbi su sada na vlasti sa HDZ-om i ne treba ih vraćati. Vratiće se SDP
8/19/2007 4:36:44 PM

odgovor gospodinu koji d postavlja pitanje ko su pojedine stranke. Gospodine očito vam brojke ne idu. Vi zapravo u prepoznatljive stranke svrstavete one koje nemaju vijećnike, a u neprepoznatljive one sa 3 vijećnika. Nazdravlje kada je za vas 0 veća od 3 Kako ste tek onda kompetentni da ocijnite kvalitetu vlasti kada se i u brojke ne razumijete
8/19/2007 4:15:46 PM

Bolesni ljudi koji podržavaju Novotnija umjesto da daju podršku svome gradonačelniku e bogami vi od ovog naroda nećete biti izabrani a ni u doći u priliku da vladate gradom. Bože sačuvaj nas ovih kretena koji mrze naš kraj
8/19/2007 4:08:21 PM
obični građanain

Čestitam svima (pojedincima, tvrtkama, obrtnicima, udrugama i dr.) koji su svojim naporima dali doprinos za naročito dobro organiziranu proslavu dana grada. Vjerujem da će i na godinu biti isto tako.
8/19/2007 3:34:05 PM

Gdje je ova vlada htjela nešto napraviti otišla je tamo na početku mandata. Dalmacija 3 puta(Zadar, Split, Dubrovnik) i tamo puno napravila. U Viroviticu je došla 6 mjeseci prije isteka mandata i kako to narod kaže TUĐIM ...... GLOGINJE MLATILA. Kako Paja kaže povijesna obećanja neće imati priliku sprovesti. Neki novi sabor i neka nova vlada će usvajati proračune od 2008 do 2011 godine. Može ona biti i HDZ-ova, ali neće to biti ova i ovo je samo bila predizborna sjednica, a ne povijesna. PAJA! sam si potvrdio da si slagao za milijardu i pol kuna ulaganja, a novinar ti je izračunao da si slagao milijardu. Pa što se onda jediš
8/19/2007 3:25:36 PM
CCCC

SRbe na vlast i njihov SDP.
8/19/2007 3:04:07 PM

"Za sve ovo, zasluge pripadaju lokalnim, županijskim i državnim zaposlenicima, te pojedincima i istaknutim državnim dužnosnicima koji zajedno sa nama pomažu u razvoju grada" ..
A naravno sa svojim novcima, da?
8/19/2007 3:00:56 PM
mikeši mikeši

A jebeni projekti su u pitanju...koja je ovo retorika gradonačelnika? Zar vi ne shvačate da taj lik tek sada upoznaje svijet?? Pa o čijem se tu novcu radi??? Novcu poreznih jadnika od kojih se svaka kuna uzima?`
Reci ti nama Kožnjače tvoje vlastite privatnr projekte koje si ti sa svojim novcem napravio??
U sustavu poremečenih vrijednosti i crno može biti bijelo a i obrnuto! Svi ste vi gospodona tim pozicijama samo sebe izgrađivali, za svoj račun radite a ostalo ide po inerciji navedenog sustava koji je sigurno loš... Možda se to sada i ne vidi??? ali u budučnosti i to skoroj osjetit će se rezultati vašeg kvalitetnog rada na plečima svakog građanina virovitice... Svi ste vi djeca kojima je otac ostavio imanje a vi osim prodaje nemate pojima što sa tim da napravite... Hvalite me usta moja kad sva druga govore samo istinu...Malo vam šteka statistika,malo povijest,malo ekonomija,malo ovo pa malo ono i kad se sve zbroji rezultati su vidljivi...sve u svemu najebali smo , to je sigurno!!!! a svi rade vrhunski!!!
8/19/2007 2:07:16 PM

Ma boli mene kurac što je ova vlast napravila cestu i knjižnicu i gradski trg,i naravno spomenik franji kada meni to nije pomoglo da nađem posao,nije pomoglo da ja živim bolje kada znam da su sve napravili za vlastiti džep.
8/19/2007 1:49:00 PM

Dosta je takvih izjava " Iako nisam član HDZ-a"
Pa valjda nekoga simpatiziraš ,po tekstu bih rekao da imaš mali redni broj u iskaznici "hadezeja".Valjda prepoznaješ istinu od neistine.Za bivšu gradsku i županijsku vlast nebi trebalo trošiti vrijeme ,gurnuli su nas bar dvije godine unazad.
8/19/2007 11:07:22 AM

I račan je sagradio cestu Split - Zagreb, Čačin okretao milijared, ali su ipak pali na izborima. Dakle.... Nije u šoldima sve.
8/19/2007 10:35:38 AM
maleni

Samo mala ispravka. Nije DV nego DC.

Nakon pročitanog teksta gospodina gradonačelnika i pročitanih dosadašnjih komentara mogu reći slijedeće.
Istina je da je ova garnitura dobila izbore. Kao stanovnik Virovitice u posljednje 4 godine mogu reći da se učinilo nešto. Prije 4 godine ulice Virovitice bile su katastrofalne, gradski trg koma, knjižnica, itd. Ne ulazeći u sadašnju situaciju, mogu reći da prijašnji nisu baš ništa radili. I zbog toga su izgubili izbore. Gradonačelnikov komentar da ga napadaju mizerne stranke, apsolutno podržavam. Tko je taj DC, tko je SDP, tko je LS. Još HSS-u i HSLS-u dajem neki legimitet. Sve ovo drugo je niš koristi priznali mi to ili ne. Dakle. Gradonačelniče, idmeo mi dalje. Iako nisam član HDZ-a, podržavam sve ono što se radi na dobrobit grada Virovitice, Virovitičko - podravske županije, Republike Hrvatske, stanovnika i moga Hrvatskog naroda. Živjeli! Sretno svima.
8/19/2007 10:34:04 AM
maleni

Nakon pročitanog teksta gospodina gradonačelnika i pročitanih dosadašnjih komentara mogu reći slijedeće.
Istina je da je ova garnitura dobila izbore. Kao stanovnik Virovitice u posljednje 4 godine mogu reći da se učinilo nešto. Prije 4 godine ulice Virovitice bile su katastrofalne, gradski trg koma, knjižnica, itd. Ne ulazeći u sadašnju situaciju, mogu reći da prijašnji nisu baš ništa radili. I zbog toga su izgubili izbore. Gradonačelnikov komentar da ga napadaju mizerne stranke, apsolutno podržavam. Tko je taj DV, tko je SDP, tko je LS. Još HSS-u i HSLS-u dajem neki legimitet. Sve ovo drugo je niš koristi priznali mi to ili ne. Dakle. Gradonačelniče, idmeo mi dalje. Iako nisam član HDZ-a, podržavam sve ono što se radi na dobrobit grada Virovitice, Virovitičko - podravske županije, Republike Hrvatske, stanovnika i moga Hrvatskog naroda. Živjeli!
8/19/2007 10:22:55 AM

Napisati za Balaševića da je podržavao ideju Virovitica-Karlovac-Karlobag može samo notorni glupan, malumni primitivac, neinformirani kreten i rođena budala. Oprostite na izrazima, ali ovo stvarno nije normalno - to što radi ovaj Kožnjak.
8/19/2007 10:15:10 AM

Iz ovoga što je Kožnjak napisao mogu zaključiti samo jedno - nepismenjaković. Mogao si bar dati ženi da ti to izlektorira. Ako pojmove "zapadna Slavonija" i velika Srbija" pišeš s početnim velikim slovom daješ im nepostojeće značenje. Takvih toponima nigdje nema niti ih je bilo. Osim u srpskim osvajačkim i Pajinoj nepismenohj glavi.
8/19/2007 8:34:12 AM

Pobrojio Paja sve živo što je spomenuto, a to onda jesu 2 milijarde. E sad druga je priča šta je napravljeno. Malo pa ništa (osim obilaznice i knjižnice). A da bude cifra što veća, zbrojio je i projekte van grada. Misli da je više bolje, da ljudi padaju na silne milijarde, a zaboravlja jer ima kratku pamet, da je ples milijardi već viđen. Adio. Vidimo se u oporbi.
8/19/2007 8:03:41 AM
m13

Silne milijarde koje je nabrbljao su običnoe brojke na papiru, jer od toga još ništa nije napravljeno( bolnica npr.) Te brojke islova usvojila je vlada i rekla da će biti ali..... Konačno te Vlade poslije studenog neće više biti pa su i ti projekti upitni.
8/19/2007 1:51:26 AM

PAJA DAJ NE SERI JER ŠTO SE VIŠE OPRAVDAVAŠ TO SI GLUPLJI I SVE VIŠE TONEŠ U SVOJA VLASTITA ANALFABETSKA SRANJA.
8/19/2007 1:24:29 AM

Frka, panika, nervoza...
8/19/2007 1:24:00 AM

Pajina reakcija pokazuje da da nije riječ baš o marginalnim političarima. Da su marginalni, zašto bi se toliko zapjenio?
8/19/2007 12:51:16 AM

Ako netko vrši teror onda si to ti. teror na zdravu pamet. Pogldaj si samo taj svoj Virovitički list. Jel tis ebe snimaš kada govoriš? Poslušaj ono što izlaprdaš na radiju!
Odakle tebi pravo da djelovanje oporbe nazivaš terorom?Vijesti

 

 

Virovitica.net