jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:


Kirinu zvuk palice najljepša pjesma

Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči
Aktualnosti   |   Večernji list   |   27.12.2006.   | 2227 pogleda
Kirinu zvuk palice najljepša pjesma

Da je svijećom tražio, premijer bi teško našao ministra policije koji više pršti energijom i planovima od Ivice Kirina. Prvi policajac, poznat po tome što je brz na jezikovu obaraču pa ga lakomislene izjave kat-kad znaju koštati živaca, dio je predblagdanskog vremena, naravno, posvetio božićnim domjencima, a jedan od njih bio je premijerov party za novinare u Banskim dvorima. No, i to ležereno raspoloženje Kirin koristi za promociju svoga ministarstva. Dogodine će, kaže, policija procvjetati. Budući da se izborio za desetak posto veći proračun, gradit će, kaže, i policijske postaje i stanove za policajce, u proljeće na autoceste izlazi specijalna postrojba «kobri» opremljena «nabrijanim « automobilima…. Usred ministrova izlaganja ambicioznih planova za 2007. u teren mu je utrčao jedan radijski novinar s molbom da njegovu slušateljstvu uputi božićnu čestitku. Na šalu uvijek spreman ministar na to ga je upitao zanima li ga možda koja mu je omiljena pjesma i odmah odgovorio: « Za mene ti je zvuk palice najljepša pjesma!».


Komentari
Za korisnike Facebooka


Za korisnike foruma
Korisničko ime:
Lozinka:
    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, molim kliknite OVDJE.

1/2/2007 8:51:32 AM

Klasična sirovina!!!vidi se da je uvjezbao pjevati s palicom na djeci u vanadisu. a kakva država, takav i ministar a možda i bolji
12/28/2006 2:11:22 PM
k.k.

Kiro je najbolji igrač. vrlo je poslušan Kanaderu- oprostite Sanaderu, a očigledno gleda i prati austrijski serijal KOBRA 11 pa je po njihovom uzoru primjenio i u Hrvatskoj.Imati če učinka kao i o,oo % . Ajde živjeli.
12/28/2006 11:10:53 AM

Pa čovječe, on je rođen za policajca. Gdje si tamo vidio pismene?
12/28/2006 1:33:14 AM

Kirin svako malo "osupne" svekoliko gledateljstvo i slušateljstvo birtijskom retorikom na ponos našeg grada,ni prvi,niti zadnji ispad polupismenog ministra.Vijesti

 

 

Virovitica.net