jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
svečano obilježena obljetnica osnutka Zajednice udruga HVIDRA
Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja
Utrka “Virovitica 1,2,3,4…doživjeti stotu“ u nedjelju, 15. travnja
Vesna Šerepac i Josip Ivoš u Vijeću za strukovna obrazovanja
Grad Virovitica pokrenuo izradu “Programa zaštite divljači”
Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Uskrs provoslavnim vjernicima
Istraživanje prehrambenh navika: Konzumiramo premalo ribe, a previše ugljikohidrata
  FlashNews:


Kirinu zvuk palice najljepša pjesma

Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči
Aktualnosti   |   Večernji list   |   27.12.2006.   | 2454 pogleda
Kirinu zvuk palice najljepša pjesma

Da je svijećom tražio, premijer bi teško našao ministra policije koji više pršti energijom i planovima od Ivice Kirina. Prvi policajac, poznat po tome što je brz na jezikovu obaraču pa ga lakomislene izjave kat-kad znaju koštati živaca, dio je predblagdanskog vremena, naravno, posvetio božićnim domjencima, a jedan od njih bio je premijerov party za novinare u Banskim dvorima. No, i to ležereno raspoloženje Kirin koristi za promociju svoga ministarstva. Dogodine će, kaže, policija procvjetati. Budući da se izborio za desetak posto veći proračun, gradit će, kaže, i policijske postaje i stanove za policajce, u proljeće na autoceste izlazi specijalna postrojba «kobri» opremljena «nabrijanim « automobilima…. Usred ministrova izlaganja ambicioznih planova za 2007. u teren mu je utrčao jedan radijski novinar s molbom da njegovu slušateljstvu uputi božićnu čestitku. Na šalu uvijek spreman ministar na to ga je upitao zanima li ga možda koja mu je omiljena pjesma i odmah odgovorio: « Za mene ti je zvuk palice najljepša pjesma!».


Komentari
Za korisnike Facebooka


Za korisnike foruma
Korisničko ime:
Lozinka:
    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, molim kliknite OVDJE.

1/2/2007 8:51:32 AM

Klasična sirovina!!!vidi se da je uvjezbao pjevati s palicom na djeci u vanadisu. a kakva država, takav i ministar a možda i bolji
12/28/2006 2:11:22 PM
k.k.

Kiro je najbolji igrač. vrlo je poslušan Kanaderu- oprostite Sanaderu, a očigledno gleda i prati austrijski serijal KOBRA 11 pa je po njihovom uzoru primjenio i u Hrvatskoj.Imati če učinka kao i o,oo % . Ajde živjeli.
12/28/2006 11:10:53 AM

Pa čovječe, on je rođen za policajca. Gdje si tamo vidio pismene?
12/28/2006 1:33:14 AM

Kirin svako malo "osupne" svekoliko gledateljstvo i slušateljstvo birtijskom retorikom na ponos našeg grada,ni prvi,niti zadnji ispad polupismenog ministra.Vijesti

 

 

Virovitica.net