jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
svečano obilježena obljetnica osnutka Zajednice udruga HVIDRA
Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja
Utrka “Virovitica 1,2,3,4…doživjeti stotu“ u nedjelju, 15. travnja
Vesna Šerepac i Josip Ivoš u Vijeću za strukovna obrazovanja
Grad Virovitica pokrenuo izradu “Programa zaštite divljači”
Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Uskrs provoslavnim vjernicima
Istraživanje prehrambenh navika: Konzumiramo premalo ribe, a previše ugljikohidrata
  FlashNews:


Nesposobno pitomačko vodstvo za svoje probleme krivi HDZ

Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči
Politika   |   HDZ Pitomača   |   09.11.2006.   | 1949 pogleda
Nesposobno pitomačko vodstvo za svoje probleme krivi HDZ

PITOMAČA, 9.studenoga - S obzirom na sve učestalije napade vladajuće koalicije u Pitomači na HDZ-e od nepostojećeg slučaja oko otvaranja PLODINA, navodnog utjecaja na vijećnike koalicije da daju ostavke i neprisustvuju sjednicama vijeća, do zapošljavanja po isključivo stranačkom kriteriju, isto najodlučnije odbacujemo i tumačimo kao namjeru nesposobne koalicijske vlasti da za probleme u svojim redovima i nesposobnost u obnašanju vlasti okrivi HDZ. Problem kotacijskih vijećnika kao i rad koalicije nije briga HDZ-a, a da li su ostavke vijećnika SDP-a i HSS-a, možda i rezultat "kvalitetnog" rada na terenu gospode iz vrha njihovih stranaka na županijskoj i općinskoj razini, isto je problem HSS-a i SDP-a , a ne HDZ-a.

S obzirom na HSS-ove napade na HDZ u svezi otvaranja PLODINA i peticije grupe građana moramo napomenuti da HDZ nije pokretao nikakvu akciju u svezi peticije iako smo od 2002. godine tražili donošenje DETALJNOG URBANISTIČKOG PLANA PITOMACE, koji na žalost još nije donesen.
Peticiju je provela grupa građana, a ne kako je navedeno HDZ, a peticijom se ne "prosvjeduje" kako navode gospoda iz HSS-a i SDP-a protiv ulaganja nego protiv lokacije Trgovačkog centra, za što isključivu odgovornost snosi općinska vlast koja već nekoliko godina iz samo njima znanih razloga ne želi donijeti

«Detaljni urbanistički plan» Pitomače i time definirati područje industrijske zone, a o motivu peticije i što seje njome htjelo postići i tko ju je pokrenuo, HDZ ili grupa građana, bilo bi pošteno pitati inicijatore peticije.
Iz navedenih razloga općina nije niti mogla ponuditi lokaciju u nepostojećoj industrijskoj zoni, pa je zato jedino preostalo prozivati HDZ-e i gospodina Josipa Đakića daje eto protiv volje lokalnog HDZ-a, stoje čista laž otvorio trgovački centar PLODINE, insinuirajući time postojanje nepostojećeg sukoba u HDZ-u na razini općinske i županijske organizacije, što apsolutno ne odgovara istini.

Na kraju PLODINE su kao prvo, privatna firma koja sama donosi odluke o tome koga će zaposliti u vlastitoj firmi, a između ostalog i o tome tko će otvoriti njihov Trgovački centar, te je zasigurno gospodin Josip Đakić zamoljen da to učini kao saborski zastupnik, a ne kao čelnik Županijskog HDZ-a, budući daje rodom iz Pitomače.

Jedini razlog što do sada nismo reagirali na neistine i laži gospode iz koalicije je što smo čekali da dobijemo poziv Pitomog radija da i mi u emisiji "Vox populi" dademo svoj odgovor na izlaganje gospode iz koalicije.
Kako do sada poziv nismo dobili odlučili smo se da svoj odgovor na neistine i laži koalicije dademo putem ovog priopćenja.

Interesantno je to daje besplatna emisija Pitomog radija "Vox populi" privilegija isključivo vladajuće koalicije ( HSS-a, HNS-a i SDP-a ), a kako je normalno da vlasnici određuju tko može medijski prostor koristiti besplatno, kad to želi, postavlja se pitanje nisu li neki od gospode iz koalicije to isposlovali jer su vlasnici Pitomog radija. A kako inače tumačiti činjenicu da isključivo navedena koalicija ima privilegij da se besplatno i u terminu koji sama izabere oglašava na Pitomom radiju, dok oporba svoj "Vox populi" može dobiti samo ako Pitomom radiju plati cijenu od 1.700,00 kn za jedan sat emitiranja.


Komentari
Za korisnike Facebooka


Za korisnike foruma
Korisničko ime:
Lozinka:
    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, molim kliknite OVDJE.

12/10/2006 2:13:51 PM
GGG

PA PLODINE SU ZAPOSLILE 50 NEZAPOSLENIH I KOJI VRAG ZAJEBAVAJU
11/12/2006 11:17:14 AM

SMRDLJIVU MESNICU U CENTRU MOŽE IMATI SAMO PRIVILEGIRANA OSOBA, DA JE NETKO DRUGI VEĆ BI JOJ ODAVNO ZABRANILI RAD! I NEK NJEN SMRDLJIVI VLASNIK SAMO ŠUTI!
11/11/2006 10:45:29 PM

dete, daj čkomi. Mi smo za pravicu. Kakvi srbi, kakve krave? Ma, kaj god. Prvo d o k a ži!!!
11/11/2006 9:08:15 PM

samo idite,ako vas budu "šteli",bude vam vaš načelnik tamo salamu prodaval.Sramota,načelnik vam je onaj koji je srbe za vrijeme rata snabdijevao hranom i ostalim,a Begović šverca kravama i registrira firmu i auto u Mađarskoj,osobe koje s poštenim seljakom nemaju ni "s" zajedničko,bivše komunjare i sekretari skupa s Pecekom koji je smjestio Jerešiću podižući novce za sebe i svoje i nevraćajući otvorio put svojoj obiteljsko-seljačkoj "kradionici".
11/11/2006 7:47:38 PM

A kaj bi! Pa mi moremo i bez Vitice, i bez ove županije, odosmo Mi u bogatiju županiju, npr. zagrebačku. Ha, kaj bute sad rekli?
11/11/2006 10:54:11 AM

"Gospodo", nemate pojma o čemu pišete.
11/10/2006 11:00:58 AM

Vrijeme je da Pitomača donese detaljni prostorni plan. Prioriteti bi trebali biti uklanjanje klaonice predsjednika općinskog HDZ-a iz centra Pitomače i uklanjanje parkirališta ispred njegove mesnice koje je udaljeno jedam metar od pješačkog prijelaza kojeg koriste djeca pri odlasku u školu.
11/10/2006 8:10:25 AM

Da, zato je bivši župan i rekao na tiskovnoj konferenciji HSS-a da će zbog krize vlasti u Pitomači "propasti 20 velikih programa vrijednih 3,8 milijuna kuna"? 3.800.000 : 20 = 190.000 kuna po projektu. Evo još materijala za pozivne natječaje koji su sada došli u pitanje.
11/10/2006 8:03:45 AM

Plodine kao i ostali objekti u kojima bi se mogli zapositi nezaposleni pitomačani sigurno bi se uklopile u prostorni plan, ali na lokacijama primjerenima za gospodarsku djelatnost, da takvih u Pitomači ima. No očito nekome u Pitomači općinska vlast služi samo za to da bi raspisivala pozivne natječaje ( do 200.000,00 kn i onda namještala poslove poznatoj pitomačkoj petorki) za infrastrkturne radove, vječno raskopvanje i zakopavnje ionak neuređenih i neasfaltiranih pitomačkih ulica.
11/10/2006 12:46:03 AM

i gospodo iz HDZ-a jel bi se Plodine uklopile u detaljni prostorni plan ? Prema općinskom HDZ-u ne, prema Uvaženom zastupniku Đakiću ne.
11/9/2006 11:12:05 PM
xxxx

Da li vi uopće znate što je pravopis.Prvo to a onda politika.Vijesti

 

 

Virovitica.net