jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
svečano obilježena obljetnica osnutka Zajednice udruga HVIDRA
Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja
Utrka “Virovitica 1,2,3,4…doživjeti stotu“ u nedjelju, 15. travnja
Vesna Šerepac i Josip Ivoš u Vijeću za strukovna obrazovanja
Grad Virovitica pokrenuo izradu “Programa zaštite divljači”
Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Uskrs provoslavnim vjernicima
Istraživanje prehrambenh navika: Konzumiramo premalo ribe, a previše ugljikohidrata
  FlashNews:


Pecek najavio tužbu protiv Đakića, naknadu poklanja Iharošu

Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči
Politika   |   07.11.2006.   | 1948 pogleda
Pecek najavio tužbu protiv Đakića, naknadu poklanja Iharošu

VIROVITICA, 7. studenoga – Saborski zastupnik i predsjednik HSS Virovitičko-podravske županije Željko Pecek, pozivajući se na Zakon o javnom pripćavanju danas je novinarima poslao reakciju na jučerašnje navode čelnika HDZ-a.

Na konferenciji za tisak virovitičkog HDZ-a saborski zastupnik Josip Đakić je iznio niz objeda na moj račun, računa moje obitelji i stranke kojoj pripadam, služeći se već oprobanim metodama - reci jednu polu istinu i niz laži, pa će netko u to možda i povjerovati. Više nego očito kako je cilj takove metode diskvalifikacija političkog protivnika, no o tome će nešto više gospodin Đakić moći reći na nadležnom sudu, jer protiv njega zbog izrečenog planiram podići privatnu tužbu. Dobivenu materijalnu naknadu ću pokloniti gospodinu Iharošu ukoliko dokaže, kao što javno izjavljuje, da je zbog političkog djelovanja bio proganjan i materijalno nezbrinut, a uzrok tome sam ja ili HSS. Ovo je jalov pokušaj političke diskvalifikacije metodom javnog blaćenja sa ciljem da se spriječi i omalovaži moje javno djelovanje. Blato se ne može oprati blatom i to me neće spriječiti da i dalje ukazujem na nemoralne i protuzakonite radnje čelnika virovitičkog HDZ-a.


Na konferenciji za tisak smo čuli napade na HSS i SDP ali nismo čuli ima li poduzeće Euro market autobuse i vozače za obavljanje gradskog prijevoza i kako grad planira utrošiti milijun kuna za subvenciju prijevoza, također nismo čuli da li je prije dobivanja koncesije Euro market poslovao sa gradom ili nekim od poduzeća u gradskom vlasništvu, kao na primjer «Florom «, ali smo zato čuli objede na moj račun jer sam navodno u sukobu interesa zbog ne prijavljivanja osnivačkog uloga od 4.000 kuna u zadruzi «Škrinjica«, kao i dionice još jednog poduzeća u imovinskoj kartici. Zbog male vrijednosti osnivačkog uloga to nisam bio dužan ni prijavljivati, a dionice poduzeća koje je spomenuo gospodin Đakić nemam i nikad ih nisam niti imao. Gospodinu Đakiću predlažem da umjesto napadanja drugih svojim utjecajem koje mu daje čelno mjesto HDZ-a pokuša prvo pomesti pred svojim vratima na način da preispita javno i privatno djelovanje dužnosnika HDZ- a na području županije, nakon tog bio bi uvjerljiviji prije napadanja drugih. Guranjem smeća pred tuđa vrata, problemi i anomalije se ne mogu rješavati.

Josip Đakić nam je izjavio kako se ne boji tužbe. "Sve što sam rekao ilustrirao sam dokumentima, a to, još podribnije mogu učiniti i na sudu", izjavio nam je Đakić


Komentari
Za korisnike Facebooka


Za korisnike foruma
Korisničko ime:
Lozinka:
    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, molim kliknite OVDJE.

11/7/2006 4:42:14 PM
Independent Observer

Bilo bi dobro znati jeli, i dali je ikada Josip Đakić
platio kaznu i bio osuđen za upadanje u privatnu kuču bankaru u Pitomaći 1993 g. Poradi duga porazbijavši pri tome gospodinov namještaj!
A, sobzirom da se opirao uhićenju i privođenju policija ga je nakon ganjanja oko robne kuće u Pitomaći morala nasilno oboriti na beton, vezati i tek tada privesti!
Takvi stvari su mogli raditi i rade jedino ljudi poput Romića, Đakiča, Iharoša i njima sličnih!
Koji, smatraju da u u ime svojih ratnih zasluga mogu terorizirati i držati u strahu obične građane!
Jer zbog svoje nasilnosti, drže da su iznad zakona i prava i odgovornosti u ovoj državi!!!!!Vijesti

 

 

Virovitica.net