jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Uvode se nadzorne kamere na Hitni bolnički prijem
Grad Virovitica među prvih pet gradova po broju riješenih predmeta legalizacije
Asfaltirana cesta u ulici Mate Lovraka u Virovitici
Ministar Slaven Dobrović u radnom posjetu Parku prirode Papuk
Shakespeare pir gostuje na 10. Gumbekovim danima
Hrvatska ima izrazito visoku stopu dugotrajnog siromaštva djece
SDP i partneri: U slučaju Agrokor najvažnija su radna mjesta
  FlashNews:


Otvorena Konzum maxi prodavaonica

Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči
Gospodarstvo   |   gg/bt/mm   |   04.11.2005.   | 7674 pogleda
Otvorena Konzum maxi prodavaonica

VIROVITICA, 4. studenoga – U strogom središtu grada danas je, točno u podne, otvorena prva prodavaonica Konzuma u Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji. U nazočnosti brojnih poslovnih partnera i suradnika novu Konzum maxi prodavaonicu otvorili su Dragan Munjiza, predsjednik Uprave Konzuma i virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak. Na tisuću četvornih metara Konzum u Virovitici nudi više od deset tisuća artikala. U novoj trgovini zaposleno je 26 radnika.

«To je 562 trgovina u Hrvatskoj i spada među srednje velike, a opremljena je u skladu s najsuvremenijim svjetskim maloprodajnim standardima. U njezino uređenje uloženo je tri milijuna kuna. Od djelatnika očekujem da budu najbolji u Virovitičko-podravskoj županiji», rekao je Munjiza.

U povodu otvaranja trgovine Konzum je osnovnim školama Virovitice poklonio 15 računala. «Ulaganje u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo oduvijek je bio jedan od naših strateških odrednica. Informatička oprema omogućit će računalno opismenjivanje mladih», rekao je Munjiza.

Na svečano otvaranje došlo je više tisuća Virovitičana, koji su šoping započeli iza podneva, a za svakog današnjeg kupca Konzum je pripremio i posebne promotivne poklone, poput šalice za kavu ili majice, uz prigodnu degustaciju proizvoda. Neposredno pred otvaranje, gostima su se predstavili i mališani virovitičkog Dječjeg vrtića Cvrčak, koji su izveli šokačko kolo, te članovima Uprave Konzuma poklonili pano sa svojim likovnim radovima, a zauzvrat dobili slatkiše.

Gradonačelnik Kožnjak se zahvalio upravi Konzuma što je odlučila otvoriti trgovinu u Virovitici i Kristijanu Štenglu što je poduzetničkim aktivnostima uspio obnoviti hotel i pretvoriti ga u poslovni centra. «Posebno hvala Konzumu što će u asortiman uvrstiti i robu iz Virovitice i Virovitičko-podravske županije», rekao je gradonačelnik Kožnjak napomenuvši kako je otvaranje nove trgovine nastavak pozitivnog gospodarskog ozračja u Virovitice koja postaje najpovoljniji grad za ulaganja.


Komentari
Za korisnike Facebooka


Za korisnike foruma
Korisničko ime:
Lozinka:
    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, molim kliknite OVDJE.
Vijesti

 

 

Virovitica.net