jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

12. mjesec 2015. godine


30.12.2015. Grad
Doček Nove godine na otvorenom uz Suhopoljske tamburaše Nakon nekoliko godina stanke Grad Virovitica i Turistička zajednica Virovitice ponovno organiziraju doček Nove godine na otvorenom. Ovoga puta bit će to na parkiralištu kod Zagrebačke banke, jednoj sasvim novoj lokaciji za takve prigode.
čitanja | Više >>>

30.12.2015. Grad
Na Silvestrovo proslava Dječje Nove godine Organizatori jamče obilje dobre zabave, puno igara i plesa i poručuju: Maštoviti pokreti, veseli glasovi, šarene nagradne igre i pokloni oduševit će i ovaj put one najmlađe koji će imati prilike točno u podne proveseliti se uz besplatni dječji šampanjac i vrući čaj.
čitanja | Više >>>


30.12.2015. Aktualnosti
Doček dočeka u podne u Boom-u Podnevni doček nove godine u Boom-u uz bogate hostese i lijepe nagrade.
čitanja | Više >>>

30.12.2015. Humanitarna akcija
Invalidska pomagala darovana potrebitim osobama Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije, Udruga osoba sa invaliditetom Virovitice i volonteri počeli su sa podjelom električnih bolničkih kreveta, madraca, električnih invalidska kolica, hodalica i ostalih pomagala potrebitim invalidnim osobama.
čitanja | Više >>>

29.12.2015. Poljoprivreda
Grad poziva nezaposlene na besplatno studijsko putovanje u Češku Nezaposleni zainteresirani za pčelarstvo i postojeći pčelari pozvani su na studijsko putovanje u češko mjesto Dol, a koje se organizira u sklopu projekta “Beekeeping revolution”.
čitanja | Više >>>

29.12.2015. Aktualnosti
U novom sazivu Sabora četvero zastupnika s područja naše županije Sjednicu su prisustvovali i izabrani zastupnici s područja Virovitičko-podravske županije Tomislav Žagar i Marijana Živko (SDP)i hadezeovci Josip Đakić i Igor Fazekaš
čitanja | Više >>>

29.12.2015. Aktualnosti
Grad socijalno ugroženima podmiruje deset posto režija Grad će socijalno ugroženim sugrađanima za najamninu, električnu energiju, plin, grijanje, vodu, odvodnju, odvoz kućnog otpada, dimnjačarske usluge i druge troškove stanovanja u 2016. godini podmiriti s 10 posto cjelokupnog iznosa.
čitanja | Više >>>


29.12.2015. Glazba
Božićno rokanje u Orahovici 2. sijčnja: Gužva u 16-ercu, Borovski Štakori, Inkognito Božićno rokanje prigodna je kulturno-zabavna manifestacija koju Udruga P.A.U.K. priređuje kako bi se obogatila ponuda zabavnih sadržaja u vrijeme oko Božića, prvenstveno usmjerena mladima, ali i svim posjetiteljima zainteresiranim za urbanu i alternativnu glazbu.
čitanja | Više >>>

29.12.2015. Aktualnosti
Slavlje ili ratna zona! Dokad će blagdansko vrijeme u Hrvatskoj unositi strah među građane i životinje? Nakon više od 15.000 potpisa koje su Prijatelji životinja predali u svrhu zabrane petardi, Ministarstvo unutarnjih poslova obećalo je da će drastično postrožiti Zakon o eksplozivnim tvarima, ali pirotehnika je i dalje dostupna posvuda, od ulica do supermarketa.
čitanja | Više >>>

28.12.2015. Strip
Emisija emocija u kultnom virovitičkom kafiću Boom Vidjelismo i čili sve ono što smo trebali vidjeti i čuti. I baš je bilo cool kao uvijek kada je strip u pitanju.
čitanja | Više >>>

28.12.2015. Aktualnosti
Požar na Papuku: Netko je naložio i ostavio vatru ne misleći da će se proširiti dalje Dojava je oko 15,40 sati došla od rendžera Parka prirode Papuk koji je prvi primijetio požar.
čitanja | Više >>>

28.12.2015. Aktualnosti
Odlutao, ako znate čiji je - javite Ako ga netko namjerno nije dovezao tko zna odakle i ostavio u gradu, odlutao je iz nekog dvorišta u okolici Masarikove ulice. Ako vlasnici traži ovog prekasnog psa zbrinut je, nahranjen, napojen i na sigurnom Kontakt telefon je 099 772 34 76.
čitanja | Više >>>

26.12.2015. Zdravstvo
Proširen Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Općoj bolnici Virovitica U preuređene prostore preseljena je parafinoterapija, denzitometrija, terapija za djecu s psihomotornim poremećajima, uređena je jedna ambulanta te ostava za spremačice.
čitanja | Više >>>

26.12.2015. Aktualnosti
Sretan Božić, neprijatelji! U dvije kratke poruke Košić je demonstrirao nekoliko osobina opasnih za demokraciju: crkveno upletanje u političke poslove, te sklonost vrijeđanju i političkom žigosanju, da bi na kraju naciju podijelio, ni manje ni više, nego na »prijatelje« i »neprijatelje«
čitanja | Više >>>

25.12.2015. Priroda društva
Teorijska kriza filozofije i praktična sumnja u dobro Odvajanjem područja znanja od filozofije, u doba aleksandrijske škole (4.-3. stoljeće p.n.e.), povijesno nastaju znanstvene discipline. S vremenom ovaj proces odvajanja napreduje u tolikoj mjeri da se taj međusobni kontakt u potpunosti gubi, što dovodi do toga da suvremena znanost postaje prijetnja čovječanstvu. Razlog tome je gubitak moralnog aspekta, koji čini globalni stup filozofske misli, kako u predmetu tako i pristupu. Biti znanstvenik a ne biti u dovoljnoj mjeri filozof, loša je praksa, čije posljedice, pokazalo se to, nanose veliku štetu svijetu oko nas.
čitanja | Više >>>

24.12.2015. Aktualnosti
Božićno šopingiranje - čini mi se da smo dobrano izgubili kompas Kupovinom skupih darova pokušava se kupiti ljubav i naklonost, ali to se iskazuje tokom cijele godine svojim postupcima, pažnjom, sitnim gestima kojim će se vidjeti da vam je stalo.
čitanja | Više >>>

24.12.2015. Glazba
Božićni koncert u Pečuhu I ove godine na tradicionalno najmasovnijoj priredbi Hrvata u Mađarskoj, okupili su se Hrvati sa čitavog konzularnog područja te se kao i prošle godine tražila karta više tako da se razmišlja i o drugome mjestu na kojemu bi se organizirao Božićni koncert jer iako iznimno reprezentativna, koncertna dvorana Kodaly pokazala se premalenom.
čitanja | Više >>>

23.12.2015. Aktualnosti
Jagma za Stihlovim kalendarima Vrijeme je poklanjanja, a najčešći dar među poslovnim svijetom su rokovnici i kalendari. Što zbog recesije i sveopće štednje što zbog novih tehnologija koji u sebi imaju digitalne planere i kalendare posljednjih nekoliko ti su pokloni sve rjeđi.
čitanja | Više >>>

23.12.2015. Gospodarstvo
Atlantic Grupa proširuje stratešku suradnju sa Spider Grupom Cedevita d.o.o., operativna kompanija u sastavu Atlantic Grupe, je sa Spider Grupom - dugogodišnjim ugovornim partnerom u proizvodnji čajeva poznatih pod brendovima Cedevita i Naturavita, potpisala ugovor o kupoprodaji svog poslovanja s čajevima.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net