jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

8. mjesec 2015. godine


31.08.2015. Fra Ma Fu
Fra Ma Fu: U sjeni Gubčeve lipe Svatko tko želi može ga posjetiti i čuti historiju Tahijeve strahovlade, legendu o ribnjacima koji su opasivali grad i “pravu istinu“, da je Tahijeva žena bila gora od samoga Tahija.
čitanja | Više >>>

31.08.2015. Kultura
"Ljeto pod zvijezdama" u Parku prirode Papuk Sedam utvrda koje čuvaju Papuk skrivaju tajnovite priče davnih vremena. Jedna od utvrda je i velički Stari grad koji je u petak ispričao jednu noviju priču te je ujedno bio prekrasna kulisa nove manifestacije.
čitanja | Više >>>


31.08.2015. Zdravstvo
Dr Marijana Živko - prvi menadžer u zdravstvu Virovitičko-podravske županije Temeljni ciljevi i zadaci ovog jednogodišnjeg stručnog usavršavanju su stjecanje praktičnih vještina i menadžerskih znanja kod onih koji upravljaju ili su potencijalni sudionici u upravljanju zdravstvenim ustanovama, zdravstvenim osiguranjem ili zdravstvenom administracijom na bilo kojoj razini.
čitanja | Više >>>

31.08.2015. Županija
Više od 200 sudionika na prvoj županijskoj biciklijadi Posebnost ove biciklijade je spajanje cijele Virovitičko-podravske županije kroz četiri biciklističke rute. Polasci ruta bili su u Pitomači, Virovitici, Slatini i Orahovici dok je zajednički cilj svih ruta bio na Višnjici.
čitanja | Više >>>

30.08.2015. Aktualnosti
Iz Virovitice krenula kampanja protiv Transatlanskog trgovinskog sporazuma: Ne dozvolimo da GMO usjevi zagospodare našim poljima Kao javnost glasno i jasno moramo kazati ne genetički modificiranoj hrani jer imamo dovoljno svojih poljoprivrednih površina na kojima imamo savršene uvjete za ekološku proizvodnju koja je trend u svijetu.
čitanja | Više >>>

30.08.2015. Županija
Ksenija, Anita i Vesna najuzornije seoske žene Virovitičko-podravske županije U čast obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije održan je izbor za najuzorniju seosku ženu. U izboru su sudjelovale tek tri hrabre dame - Ksenija Dugaja rođena Smiljanec i Anita Cvjetičanin rođena Martinčević iz Čađavice te Vesna Klemenčić iz Dinjevca.
čitanja | Više >>>

30.08.2015. Kultura
Virovitica na starim razglednicama Izložba je, očekivano, pobudila priličan interes virovitičke javnosti. Publika je sa zanimanjem razgledala svaku od 270 izloženih razglednica. Bilo je zanimljivo slušati razgovore sugrađana i komentare onoga što su vidjeli - jedni su nagađali gdje je stajao fotograf, drugi se natjecali u znanju o povijesti grada.
čitanja | Više >>>


30.08.2015. Aktualnosti
Povećanje aktualne vrijednosti mirovine za 0,3 posto Mirovine uvećane prema novoj aktualnoj vrijednosti, bit će isplaćene u rujnu s isplatom mirovina za kolovoz, kad će se isplatiti i razlika mirovine za srpanj
čitanja | Više >>>

30.08.2015. Poljoprivreda
Održan 5.Agroexpo - pogledajte što je ponudilo 60 šezdesetak izlagača Kad vidimo koliko su naši izlagači ljubavi i truda uložili u svoje proizvode moramo izraziti zadovoljstvo i sreću, kazao je Ivan Slamić.
čitanja | Više >>>

30.08.2015. Aktualnosti
Glasnici istine – Hrvatski maratonci spojili istok i zapad županije pretrčavši 86 km Uz trkače, maraton na biciklu provezla jedna od najvećih hrvatskih humanitarki na biciklu, sjajna mlada osječka biciklistica i predsjednica udruge Biciklistice Hrvatske Kristina Lenard.
čitanja | Više >>>

28.08.2015. Aktualnosti
Društvo multiple skleroze i Udruga osoba sa invaliditetom uručile Zahvalnicu obitelji Kralj Zbog svog humanitarnog rada i pomoći članovima udruge i društva, Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije i Udruga distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invaliditeta uručili su Zahvalnicu obitelji Kralj.
čitanja | Više >>>

28.08.2015. Aktualnosti
Dražen Majetić: Sklonište za pse educira i najmlađe o brizi za životinje    Briga o psima lutalicama higijenska je mjera u urbanim sredinama i dio kulture gradskog života, a virovitičko je sklonište za pse jedno od šest u Hrvatskoj koje ne eutanazira životinje. Zdravi i cijepljeni, u Virovitici su psi bez vlasnika zbrinuti u skloništu za pse na adresi Matije Gupca 63, u krugu nekadašnje vojarne.
čitanja | Više >>>

28.08.2015. Gospodarstvo
Vodič za 'prodaju' ekonomskih rješenja političarima ko se približavaju izbori, tako u medijima sve više ekonomista i poduzetnika nudi rješenja koja bi trebali provesti budući politički pobjednici. Tako je ekonomistica i donedavna saborska zastupnica HDZ-a Martina Dalić u subotnjem izdanju Jutarnjeg objavila autorski tekst što bi pobjednici trebali napraviti. Prvi ključni problem koji bi, prema njezinu mišljenju, trebalo rješavati jest smanjivanje javnog duga: 'Jedino konkretno rješenje koje će Hrvatsku osloboditi prezaduženosti jest uravnoteženje proračuna'.
čitanja | Više >>>

28.08.2015. Aktualnosti
Zeko i potočić Partnerski odnosi temelje se na ravnopravnost dvaju ili više partnera u postizanju zajedničkih interesnih ciljeva. U suprotnom (ako jedna strana samo sluša, a druga samo klima glavom) ovaj odnos postaje podanički. U braku i politici ono je osnova dobrog zdravlja, sreće i blagostanja – obitelji i naroda. Princip je isti, ali postoje nijanse.
čitanja | Više >>>

28.08.2015. Aktualnosti
Drušvtu multiple skleroze i Udruzi osoba sa invaliditetom vrijedna donacija Njemačko-hrvatske zajednice iz Karlsruhea Ljiljana i Antun Kralj i Njemačko-hrvatska zajednica iz Karlsruhea donirala je Društvu multile skleroze Virovitičko-podravske županije i Udruzi distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invaliditeta vrijednu donaciju u vidu medicinske i ortopedske opreme
čitanja | Više >>>

27.08.2015. Fra Ma Fu
Fra Ma Fu: Dolinom Sutle Iz seoskih kućica diže se tu i tamo laki veo dima. Cesta je prazna. Veličanstveni mir prirode naruše po nekada koja kola, nečiji rog u daljini ili zaromoni kakovo gorsko zvono kao na pozdrav kakovom dalekom putniku, koji je iza beskrajnog lutanja - izmoren i očajan - našao raj.
čitanja | Više >>>

27.08.2015. Aktualnosti
Građani u središtu foruma o decentralizaciji i lokalnim razvojnim politikama Uz ugledne predavače iz Europske unije, na forumu će sudjelovati i domaći priznati stručnjaci koji se bave reformama u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.
čitanja | Više >>>

27.08.2015. Poljoprivreda
Predstavnici izraelske konzultantske tvrtke TAHAL grupa obišli radove na izgradnji sustava navodnjavanja Kapinci-Vaška Posjetili su i dva poljoprivredna gospodarstva s područja općine, koji će biti korisnici budućeg sustava navodnjavanja.
čitanja | Više >>>

27.08.2015. Gospodarstvo
Vlasnicima šuma do milijun eura od EU Privatnim šumovlasnicima u RH za ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma kroz nacionalni program ruralnog razvoja do 2020. raspoloživo je 92,9 milijuna eura.
čitanja | Više >>>

27.08.2015. Sport
Powerlifting: Lika Rux Power 2015 Natjecanju će nazočiti predsjednik i glavni tajnik HPLS-a Danijel Škopec i Dražen Moslavac koji će tom prigodom domaćinu uručiti poklon-suvenir sa motivom Virovitice.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net