jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

6. mjesec 2015. godine


30.06.2015. Grad
Prijave za Igre na vodi Mjesni odbori Josip Juraj Štrosmajer, Sveti Đurađ, Čemernica, Golo Brdo, Podgorje, Taborište, Milanovac i Rezovac te gosti iz mađarskog Barcsa do sada su se prijavili za sudjelovanje na ovogodišnjim "Igrama na vodi". Sportsko-zabavna manifestacija koju zajednički na Gradskom bazenu organiziraju Grad Virovitica i Športska zajednica Virovitice održavat će se subotom. Polufinalna natjecanja na rasporedu su 11. i 18. srpnja, a finale će biti održano 8. kolovoza.
čitanja | Više >>>

30.06.2015. Grad
Radovi na opločenju buduće šetnice na Trgu kralja Zvonimira u Virovitici Nakon završetka zemljanih radova i postavljanja komunalnih instalacija, djelatnici požeške tvrtke “Promet građenje” intenzivno izvode radove na opločenju buduće šetnice na Trgu kralja Zvonimira u Virovitici. Vrijednost radova na uređenju šetnice, koja će spajati prostore ispred Palače Pejačević i Župne crkve sv. Roka, iznosi 931.758 kuna.
čitanja | Više >>>


30.06.2015. Aktualnosti
Udruga Franak u petak prosvjeduje na Markovom trgu Udruga Franak smatra nedopustivim da banke, pravomoćno optužene za nezakonito poslovanje, izmjenjuju zakon prema vlastitim interesima, a upravo su one dovele korisnike kredita u švicarskim francima u situaciju u kojoj više ne mogu plaćati rate kredita u iznosima koje im optužene banke dirigiraju.
čitanja | Više >>>

30.06.2015. Gospodarstvo
Radovi na izgradnji Panonskog drvnog centra kompetencija Dinamika realizacije radova na izgradnji Drvnog centra u skladu je sa planiranim. Izvedeni su pripremni zemljani radovi te armirano-betonski radovi na temeljnim stopama i trakastim temeljima. Proizvodnja lamelirano lijepljenih konstruktivnih elemenata građevine odvija se u proizvodnom pogonu tvornice, dok se sam početak transporta, ugradnje i montaže, planira u naredna dva tjedna.
čitanja | Više >>>

30.06.2015. Poljoprivreda
Engleska domaćinom Svjetskog prvenstva u oranju 2016. godine Pobjednici 13. Državnog natjecanja Republike Hrvatske u oranju koje će se održati 5. rujna u Općini Suhopolje sudjelovat će na Svjetskom natjecanju u Engleskoj 2016. godine.
čitanja | Više >>>

29.06.2015. Aktualnosti
Poreznicima plaćaju ljetovanje, kasko i još im daju 'za sladoled'! Informacija da postoji pokušaj utjecaja na čelnice Porezne uprave u Osijeku i Zagrebu prva je informacija koju su službenici PNUSKOK-a prikupili u slučaju nedavno optužene bivše ravnateljice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec te bivše šefice ispostave Porezne uprave u Osijeku Ružice Kovačević.
čitanja | Više >>>

29.06.2015. Aktualnosti
Četrnaest utopljenika od početka sezone Tragično je počelo i u Virovitičko-podravskoj županiji utapanjem 31-jednogodišnjaka prije tjedan dana na jezeru Orah kraj Orahovice.
čitanja | Više >>>


29.06.2015. Aktualnosti
Usvajanje principa Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u stručnim studijskim programima poduzetništva Nositelj projekta je Visoka škola Virovitica, a partneri na projektu su Ekonomski fakultet u Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Veleučilište VERN’ u Zagrebu, Veleučilište u Rijeci, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski u Zagrebu i Hrvatska udruga poslodavaca.
čitanja | Više >>>

29.06.2015. Gospodarstvo
Najveće prosjećne mjesečne plaće kod poduzetnika i državnom i mješovitom vlasništvu Za svoj rad 652.298 zaposlenih kod poduzetnika u privatnom sektoru, kao i proteklih godina, primili su manje prosječne mjesečne neto plaće od prosjeka gospodarstva.
čitanja | Više >>>

29.06.2015. Ekologija
Zbog eksploatacije pijeska uništena gotovo cijela kolonija pčelarica Zbog eksploatacije pijeska u vrijeme gniježđenja na koloniji pčelarica u Pitomači gotovo cijela kolonija pčelarica je uništena. Najnoviji dokaz za to su fotografije koje su 25. lipnja ove godine snimili stručnjaci iz Austrije prilikom obilaska prirodnih vrijednosti Hrvatske. Kao da nije dovoljno što pčelarice ugrožavaju prirodni neprijatelji kao što su kune nego to sada rade i ljudi, uglavnom bez ikakvih posljedica. O ovom događaju bit će obaviještene i međunarodne institucije.
čitanja | Više >>>

27.06.2015. Kazalište Virovitica
Subota na Kazališnom ljetu – „Glumice u zagrljaju“ GK Požega Igramo li se tuđim životom i sami postajemo predmet igre?! A igra kao igra; nikada se ne zna tko u igri gubi, a tko pobjeđuje.
čitanja | Više >>>

26.06.2015. Kazalište Virovitica
Večeras na Kazališnom ljetu – erotska kajkavska komedija „Bogi Ivač znova“ Večeras u 21 sat dođite pogledati izvrsnu kajkavsku erotsku komediju „Bogi Ivač znova“ u izvedbi HNK Varaždin i u režiji Ljubomira Kerekeša.
čitanja | Više >>>

26.06.2015. Aktualnosti
Geneza jednog čudnovatog straha Tjedan iza nas obilježila su dva državna blagdana: Dan antifašističke borbe i Dan državnosti. Organizirane proslave diljem zemlje protječu i ove godine u već tradicionalno različitom psihološkom (psihičkom) ozračju. I dok se Dan državnosti slavi na velika zvona, proslave Dana antifašizma prolaze u grobnoj tišini. Gdje smo mi to mentalno blokirali?
čitanja | Više >>>

26.06.2015. Gospodarstvo
Obračun s mantrom o 'povijesno niskim kamatnim stopama' Kad je o ekonomskoj budućnosti riječ, hrvatske građane sve je teže uplašiti. Istina, makroekonomske neravnoteže sve su veće i opasnije, ali naučili smo živjeti s time. Pa se kolektivno stvorilo uvjerenje kako se neće dogoditi neki dramatičan bankrot.
čitanja | Više >>>

25.06.2015. Zabava
Rođendan bukovačkih „Alkara“ i 29. Moto Alka Rođendan bukovačkih Alkara uveličan je i paljenjem guma, guranjem bačve, sporom vožnjom i koncertom virovitičkegrupe Jeans...
čitanja | Više >>>

25.06.2015. Aktualnosti
Povodom Dana državnosti položeni vijenci i zapaljene svijeće na Spomen obilježju hrvatskim braniteljima U povodu Dana državnosti Republike Hrvatske, 25. lipnja, položeni su vijenci i zapaljene svijeće na Spomen obilježju hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu, na Virovitičkom gradskom groblju.
čitanja | Više >>>

25.06.2015. Aktualnosti
Živjela sam u Virovitici i nadam se da nikada više neću vidjeti svoju obitelj Roditelji ponekad i par dana ne bi ušli u moju sobu, ali i to je bilo lakše podnijeti od batina, vrijeđanja, zlostavljanja, štakora, miševa i straha...
čitanja | Više >>>

25.06.2015. Aktualnosti
Čestitka predsjednika HDSSB-a VPŽ Igora Češeka povodom Dana državnosti Moramo biti sretni i ponosni što pripadamo generaciji koja svjedoči ostvarenju hrvatske države, njezine samostalnosti i ostvarenju višestoljetnog sna za koji su živote dali mnogi hrvatski domoljubi.
čitanja | Više >>>

25.06.2015. Zdravlje
Fortuna: Plivanjem i vježbama u vodi do zdravlja Kao fizioterapeuti savjetovali bi vam i preporučili da iskoristite ljetni period za plivanje i/ili vježbe u vodi, bilo da se radi o moru ili bazenu. Ojačati ćete mišiće, opseg pokreta će biti znatno veći, cirkulacija poboljšana, što dovodi do boljeg općeg stanja organizma.
čitanja | Više >>>

25.06.2015. Gospodarstvo
Tvrtke Dam iz Lozana i Podrum Vineda iz Vukosavljevice dobitnici priznanja općine Špišić Bukovica U prigodi obilježavanja Dana općine Špišić Bukovica održana je svečana sjednica Općinskog vijeća, na kojoj su zaslužnim predstavnicima društvenog, gospodarskog i kulturnog života uručena javna općinska priznanja
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net