jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

5. mjesec 2015. godine


30.05.2015. Aktualnosti
METRO traži kandidata za međunarodno radno iskustvo Prijaviti se mogu svi koji su tijekom protekle tri godine diplomirali na fakultetima ekonomskog ili turističkog usmjerenja, a prednost će imati kandidati koji su tijekom studiranja sudjelovali u izvannastavnim aktivnostima te izvrsno poznaju i koriste engleski i još jedan strani jezik.
čitanja | Više >>>

30.05.2015. Aktualnosti
Slatinčanka Olja Stoponja zlatna u timu na INOVA MLADI 2015. ''RandomWalk'' je mobilna aplikacija koja turistima omogućava ciklički obilazak njima zanimljivih sadržaja koji se uklapa u vremenski okvir koji imaju na raspolaganju. Bazirana je na istoimenoj platformi s inovativnim algoritmom, objašnjava njen idejni začetnik Ivan Grgurina.
čitanja | Više >>>


30.05.2015. Gospodarstvo
Nakon šest godina izašli smo iz recesije, rast veći od očekivanog U priopćenju DZS-a navodi se da je doprinos domaće potražnje BDP-u bio pozitivan, 0,47 postotnih bodova, a među sastavnicama domaće potražnje najveći pozitivan utjecaj imala je konačna potrošnja kućanstava.
čitanja | Više >>>

28.05.2015. Kultura
12. Kazališno ljeto Ovogodišnje kazališno ljeto počinje premijernom predstavom „Kroćenje Goropadnice“ u koprodukciji Kazališta Virovitica, Kazališta Oberon i POU Koprivnica.
čitanja | Više >>>

28.05.2015. Aktualnosti
Dio službi Policijske uprave preselio u prostor bivše vojarne Preseljenje je bilo potrebno zbog nedostatka radnog i smještajnog prostora, a realizirano je u suradnji s Gradom Virovitica.
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Aktualnosti
Porezna objavila plan isplata, evo tko će idući tjedan dobiti povrat poreza Porezna pojašnjavaja kako se obrada verificiranih godišnjih prijava porez provodi prema redoslijedu podnesenih zahtjeva za obradu od strane područnih ureda.
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Aktualnosti
Ana Saratlija optužuje policiju da pogoduje nasilniku, pravobraniteljica kaže da su prekršili pravilnik, policija tvrdi da su navodi neutemeljeni Postupanje pokazUje određeni stupnj pristranosti i diskriminacije temeljene na spolu u radu policije koje čine povredu Zakona o ravnopravnosti spolova.
čitanja | Više >>>


27.05.2015. Grad
Danas 16. i 17  sjednica Gradskog vijeća  Na današnjoj sjednici razmotrit će se godišnja izvješća o radu u 2014. godini Plina VTC, Virkoma i Skloništa za životinje. Vijećnici bi trebali usvojiti godišnji izvještaja o izvršenju proračuna Grada Virovitice za 2014. godini...
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Sport
Hrvatski maratonci na 1. memorijalnom maratonu ''Kapija 2015.'' U Tuzli u ponedjeljak, 25. svibnja održano je komemoracijsko obilježavanje posvećeno sjećanju na žrtve tragedije na Kapiji i sjećanju na sve civilne žrtve rata.
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Crna kronika
Uhićen noćni serijski provalnik Muškarac je tijekom noći s ponedjeljka na utorak provalio u pekaru, odvjetnički ured i kafić.
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Turizam
HGK-Strukovna grupa turizma: Siva zona uzima znatan dio turističkog kolača, apel inspekcijskim službama Na obim turističkog prometa i nedostatnu tražnju utječe i nepostojanje adekvatne i suvremene cestovne prometnice (brze ili autoceste), tako da npr. potencijalni gosti iz Zagreba manje vremena provedu na putu u odlasku u Crikvenicu i povratku u Zagreb, nego što je to u jednom smjeru od Zagreba prema Virovitici.
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Aktualnosti
Besplatne podrške nezaposlenim mladim osobama U Virovitici sa radom od prvog.lipnja počinju besplatni Job College Job Clubovi.
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Sport
Četiri zlatne medalje plesnom centru Virovitica Prva mjesta i zlatne medalje u standardnim i latinsko-američkim plesovima osvojili su parovi Petar Turnaj i Ana Medved u kategoriji mlađi osnovci početnog D1 plesnog razreda i Leo Jovanović i Emma Klarić u kategoriji mlađe mladeži D3 plesnog razreda.
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Prosvjeta
Učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina na Trećoj simuliranoj sjednici Hrvatskoga sabora, Senni Šimek najveći pljesak Tema ovogodišnje sjednice u kojoj je sudjelovao 151 učenik iz 32 škole bila je sprječavanje nereda na sportskim natjecanjima.
čitanja | Više >>>

27.05.2015. Prosvjeta
Nagrađeni najuspješniji učenici s područja Virovitičko-podravske županije Sveukupno je nagrađeno 35 učenika i 10 mentora a svečanost dodjele nagrada i priznanja instrumentalnim izvedbama uveličale su učenice Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica te Osnovne glazbene škole Slatina.
čitanja | Više >>>

26.05.2015. Aktualnosti
POZOR ! Zatvorene ceste u Suhopolju i Zdencima Izlili se potoci i oštetili ceste u općinama Suhopolje i Zdenci.
čitanja | Više >>>

26.05.2015. Obrtništvo
Slastičarski obrt Slatki san - izvrsne slastice s Hasap certifikatom Zarada bi nam bila veća u slučaju da nabavljamo jeftinije sirovine ali tada bi se i smanjila kvaliteta samih proizvoda što bi onda utjecalo na gubljenje povjerenja kupaca samim time bi smo poslovanje doveli u pitanje.
čitanja | Više >>>

26.05.2015. Sport
Marijan Tržić pobjednik turnira „Pozdrav Aci“ U polufinalu Tržić je slavio protiv iskusnog trenera Željka Boosa sa 9:5.
čitanja | Više >>>

25.05.2015. Aktualnosti
Studentima više stipendija i bolje opremanje restorana U ovoj su godini povećana sredstava za stipendije studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa za 34 milijuna kuna u odnosu na 2013. godinu te je dodijeljeno 5200 stipendija, rečeno je u ponedjeljak na edukaciji "Studenti – kontrolori kvalitete usluge studentskih restorana".
čitanja | Više >>>

25.05.2015. Aktualnosti
Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze Najavljeno obilježavalje Svjetskog dana multiple skleroze koje se trebalo dogoditi u subotu 30. svibnja odgođeno je zbog najave lošeg vremena. Novo druženje zakazano je za nedjelju 21.lipna.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net