jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

3. mjesec 2015. godine


31.03.2015. Aktualnosti
Prvi korak do gradske šetnice Za Rokovo će Virovitičani šetati novom gradskom šetnicom na Trgu Kralja Zvonimira, a to je prva faza prema vračanju najstarije šetnice građanima, tvrdi gradonačelnik Kirin.
čitanja | Više >>>

31.03.2015. Aktualnosti
Divljao Slatinom na stražnjem kotaču Neodgovorni motociklist divljanjem na jednom kotaču ugrozio sebe, no i ostale sudionike u prometu. Pukom srećom izbjegnuta tragedija.
čitanja | Više >>>


31.03.2015. Glazba
„Čuvar uspomena“ oduševio pitomačku publiku U pitomačkoj kino dvorani održan je 5. memorijal dr. Marijana Jergovića „Čuvar uspomena“. Memorijal nosi naziv pjesme koju je uglazbio dr. Jergović, a već pet godina čuva uspomenu na jednog od utemeljitelja festivala Pjesme Podravine i Podravlja.
čitanja | Više >>>

30.03.2015. Grad
Obiteljima slabijeg socijalnog statusa 200 kuna uskrsnice Riječ je o bonovima koje će utorak 31. ožujka i srijedu 1. travnja stići na adrese koje je Centra za socijalnu skrb Virovitica dostavio Gradu Virovitici.
čitanja | Više >>>

30.03.2015. Aktualnosti
Izašla knjiga Auschwitz, i poslije Ljube Rubena Weissa Riječ je o zbirci članaka, eseja, kritičkih tekstova, kolumni i polemika koje je autor objavljivao u različitim medijima od 1990. godine do današnjih dana.
čitanja | Više >>>

30.03.2015. Prosvjeta
Poticanje čitanja u prvim razredima: Važno je na vrijeme započeti Učestalo se govori da naša djeca ne čitaju dovoljno, a ako i čitaju to se odnosi na sadržaje koji se nalaze na internetu i uglavnom su to sažeci lektirnih naslova koji su propisani godišnjim planom i programom za nastavni predmet hrvatskoga jezika.
čitanja | Više >>>

28.03.2015. Poljoprivreda
Poljoprivrednici sudjelovali na radionici o izravnim plaćanjima Cilj ovih lokalnih radionica je informirati poljoprivrednika o promjenama koje će se tijekom godine dogoditi u okviru Zajedničke poljoprivredne politike EU.
čitanja | Više >>>


28.03.2015. Aktualnosti
Virovitica jedan od gradova partnera ovogodišnje Agro Arce Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisao je s triljskim gradonačelnikom Ivanom Šipićem ugovor o prihvaćanju statusa grada partnera na 8. međunarodnom sajmu Agro Arca.
čitanja | Više >>>

28.03.2015. Aktualnosti
Stručnjaci za opoziv Ne tvrdimo da nema razloga za Milanovićevu ostavku. Možda ima – ali možda i ne. Ako netko nešto javno tvrdi, mora biti u stanju to javno i argumentirati.
čitanja | Više >>>

28.03.2015. Politika
I de iure do cenzure Zbog navođenja ovog citata danas se ne može zaglaviti u zatvoru, ali ako Turudić i Karamarko ostvare svoje najave, to bi se moglo događati.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Gospodarstvo
Predstavljene mjere za poticanje zapošljavanja mladih u HGK – Županijskoj komori Virovitica Prezentaciju je održao prof.dr.sc. Mirando Mrsić, dr.med., ministar rada i mirovinskog sustava sa suradnicima.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Kultura
Svjetski dan kazališta Kazalište je jedno od posvećenih mjesta ove civilizacije, rijetko mjesto gdje nam pada duhovna „mȁna s neba“ i ako imamo sreće, ponekad ćemo iz njega izaći za poneku spoznaju duhovno bogatiji.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Priroda društva
Kozmička bajka Djece sunca Oni su topli, vedri, dobrodušni, veseli, komunikativni, a vi ste sretan učitelj/nastavnik jer vaš školski sat je ispunjen radnom atmosferom kakvu samo možete poželjeti. Oni su, naravno, djeca s Downovim sindromom. Ne traže mnogo, a uzvraćaju stostruko. Uz dobru nastavnu pripremu, svaki provedeni radni sat s njima u razredu je čisti užitak – a u današnje vrijeme (kada u redovnim školama cvjeta maloljetničko nasilje) i posebna privilegija.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Aktualnosti
Glave u pijesku Sakrila se iza lažnih inicijala. Ipak, nemam ono čime je majka priroda obdarila muški rod, ili bar dio muškog roda.Iako je Hrvatska demokratska zemlja, još su uvijek prisutni strahovi. Javno reći svoje mišljenje, htjeli vi to priznati ili ne, treba moći i treba imati hrabrosti.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Humanitarna akcija
Humanitarna akcija "Uskrs u svakom domu“ Župe sv. Roka: Fratri i policajci u prijateljskoj utakmici oduševili i stare i mlade Umjesto ulaznica, građani su mogli darovati dobrovoljni prilog, a svim sudionicima, kolegama na terenu i Virovitičanima dobrog srca u ime organizatora zahvalio je župnik fra Rozo Brkić.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss: PustiteTita na miru Za potomke ustaša, fašista, emigranat-povratnika nakon 1990. Tito je diktator i ratni zloinac, ali ti ljudi baš i ne znaju povijest ovih naroda i prostora.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Gospodarstvo
Goniči požuruju krdo: 'Navalite na taj novac iz fondova EU!' Još neko vrijeme dečki iz Banskih dvora vjerovali su da će strani investitori preplaviti Hrvatsku i da će se BDP vinuti u nebo.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Kultura
Petak na Danima češkog filma – drama Želary Ratna drama češkog redatelja Ondřeja Trojana govori o mladoj djevojci Hani u vihoru rata prisiljenoj ostaviti svoju veliku ljubav i posao u gradskoj bolnici.
čitanja | Više >>>

27.03.2015. Kultura
Izložba plitkog reljefa u limu U dnevnom boravku ''Gradskog društva crvenog križa Virovitica'' otvorena je neobična izložba raznovrsnog sadržaja samozatajnog Virovitičana Željka Kavalira.
čitanja | Više >>>

26.03.2015. Feral Tribune
Promocija Smijeha slobode u Splitu: Feral Tribune je veći od Charlie Hebdoa koji je radio u lakšim uvjetima Kad kažemo Feral, kažemo kritičan duh. Konstantno prešućivanje Feral Tribunea nije samo zbog svjetonazora, snaga prešućivanja leži u ambivalentnom odnosu divljenja i zavisti, jer Feral je naprosto novinarstvo. Jedna je od poruka autora knjige 'Smijeh slobode, uvod u Feral Tribune' Borisa Pavelića s promocije drugog dopunjenog izdanja.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net