jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Novi pomoćnici ministra zdravstva Vili Beroš i Gordan Žanić
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Glasovac (SDP): Premijer treba razriješiti Buljan Culej
Petrov pozvao predsjednicu da prijeđe s riječi na djela
Hrvatski javni dug na kraju trećeg lanjskog tromjesečja 81 posto BDP-a
Hrvatska među tri zemlje EU s najvećim rastom turističkih noćenja
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

2. mjesec 2015. godine


13.02.2015. Zdravlje
U Općoj bilnici Virovitica obilježen Svjetski dan bolesnika Namjera obilježavanja Svjetskog dana bolesnika je prisjetiti se i zahvaliti se svima onima koji se skrbe o bolesnicima te onih koji svojim plemenitim radom brinu o potrebama bolesnih, ali i skrenuti pozornost na bolesnike i njihove probleme te im pomoći u duhovnom i tjelesnom ozdravljenju.
čitanja | Više >>>

13.02.2015. Viroexpo
Započelo opremanje Viroexpa Postavlja se i konstrukcija šatora te podovi, a uskoro kreće i opremanje vanjskog izložbenog prostora. Sajam opremaju obrtnička zadruga Slavonija i tvrtka Kudumija trade.
čitanja | Više >>>

13.02.2015. Politika
Glavašev Cvitan Indicije dopuštaju mogućnost da je optužnica protiv Sačića povučena, a Pokupec maknuta, samo da bi se ispunili zahtjevi Glavaša i, ne tako davno, Karamarka, koji je tužiteljima nekoliko puta otvoreno prijetio, zahtijevajući da ne provode ono što on smatra »nezakonitim istragama«
čitanja | Više >>>

13.02.2015. Virkas
Večeras  na Virkasu:  Čekaonica d.o..o. Gradskog kazališta Zorin dom Karlovac Glavni akteri profesor koji je upravo dovršio svoj krimić, kapetan koji dolazi na poslovni dogovor i poduzetnik koji ima sastanak sa stanovitom "damom".
čitanja | Više >>>

13.02.2015. Gospodarstvo
Evo krhke ekonomske ravnoteže. Nažalost, dolaze izbori... Situacija u kojoj su poduzetnici, menadžeri i njihove tvrtke (obrti) na početku 2015. mogla bi se vizualizirati scenom iz akcijskih filmova poput onih o Indiani Jonesu.
čitanja | Više >>>

12.02.2015. Obrtništvo
Susret graditelja u Hrvatskoj obrtničkoj komori 4. ožujka Susretu će nazočiti predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, HGK-a, HUP-a, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Udruge stanara i suvlasnika zgrada, Građevinskog fakulteta iz Zagreba te Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, koji je ujedno i njegov pokrovitelj.
čitanja | Više >>>

11.02.2015. Aktualnosti
Lutke i stranačke marionete Zar ćete dozvoliti da vas učine stadom i ovcama? Da vam ispiru mozak? Da manipuliraju vama? Dignite te svoje pognute glave. Trgnite se i recite: Dosta je!
čitanja | Više >>>

11.02.2015. Kultura
Objavljen Natječaj za 34. Susret hrvatskih zavičajnih književnika Susret hrvatskih zavičajnih književnika je književna manifestacija koja jednom godišnje okuplja zavičajne književne stvaratelje i prezentira njihova najbolja književna ostvarenja.
čitanja | Više >>>

11.02.2015. Aktualnosti
Pogled s dna: Prgavi Prgomet Vodstva ni jedne stranke ne želi imati ljude koji slobodno iznose svoje stavove, ma koliko to ružno zvučalo, to je istina. Žele bezgraničnu poslušnost i potpunu kontrolu svih članova. Iako ne žele priznati svjesni su činjenice da bi time izgubili moć, jer listama upravljaju članstvom.
čitanja | Više >>>

11.02.2015. Glazba
Novo ruho 23. izdanja glazbenog festivala u Pitomači Otvoren je Natječaj za nove skladbe za 23. tamburaški glazbeni festival Pitomača 2015. koji će se održati 12. i 13. lipnja.
čitanja | Više >>>

11.02.2015. Gospodarstvo
Otvoren  poziv za nadmetanje za postupak izgradnje Sunčane elektrane Medinci Riječ je o jedinstvenom modelu spajanja i korištenja obnovljivih izvora energije i poljoprivrede, a zemljište na kojoj je elektrana postavljena u potpunosti će biti iskorišteno za uzgoj poljoprivrednih kultura poput kelja, kineskog kupusa, paprike, tikvice i peršina.
čitanja | Više >>>

11.02.2015. Politika
Tolušić: Hrvatska je najcentraliziranija država Europe, a Vlada RH čini sve da upropasti lokalnu i regionalnu samoupravu U 20 hrvatskih županijskih uprava radi 1917 stalno zaposlenih službenika koji obavljaju poslove za cijeli teritorij Republike Hrvatske.
čitanja | Više >>>

10.02.2015. Zdravlje
Predavanje dr. Mirjane Peček Vidaković „Kronične bolesti – Izazov današnjice“ Ususret Svjetskom danu bolesnika, Ženska inicijativa HNS-a Orahovica i Forum žena SDP-a Orahovica organiziraju predavanje pod nazivom „Kronične bolesti – izazov današnjice“.
čitanja | Više >>>

10.02.2015. Sport
Švedski proizvođač utega i dizačke opreme „ELEIKO“ donirao opremu Hrvatskom powerlifting savezu Ovo je izniman korak u podizanju kvalitete natjecanja i potpunom ostvarenju svih standarda IPF-a. Dizači HPLS-a tako će uskoro imati priliku dizati utege vrhunske kvalitete koji će biti jamac i vrhunskih sportskih rezultata.
čitanja | Više >>>

10.02.2015. Šapat srca
Dnevnik jedne (ne)obične djevojke Ines: Nije (ne) moguće?! Zamislite si jedan poseban prizor, sad odmah. Sunčano je, nalazite se na nekoj predivnom mjestu, kao naprimjer, livada, sjedeći uz potok, more...
čitanja | Više >>>

10.02.2015. Kultura
Jedno sasvim osobno, davno sjećanje na Poljsku Čuju li se i ovdje noću, kada se ugase svjetla i odu zadnji posjetitelji koraci, tapkanje bosih nogu koje traže. Svoje cipele, svoj kaput, svoje dostojanstvo, svoj život?
čitanja | Više >>>

09.02.2015. Feral Tribune
Jedan svijet, jedan Feral: Gorki smijeh slobode ili Viva ludež! Jedino je Boris Pavelić mogao obaviti taj golemi posao, i da mu za ovu knjigu pripadaju sve zasluge, od ideje, preko pisanja do uredničkog posla. I gnjavljenja odgovornih da se rukopis tiska. S pravom bi se moglo reći da je ovo od korica do korica knjiga Borisa Pavelića i da se golemi uloženi trud, ne samo zato što je rasprodana, u cijelosti isplatio. Ne znam nikoga osim njega koji bi sve to mogao odraditi u osam mjeseci, obavljajući i dobar dio svog svakodnevnog novinarskog posla u redakciji.
čitanja | Više >>>

09.02.2015. Gospodarstvo
HGK – Županijska komora Virovitica na 22. gospodarskoj izložbi hrane, pića i ugostiteljske opreme «Histria 2015» Posredstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, svoje proizvode izložio je, s područja Virovitičko – podravske županije, na zajedničkom izložbenom prostoru HGK, OPG Vašarević.
čitanja | Više >>>

09.02.2015. Virkas
Prvi vikend Virkasa: Dvije sjajne predstave, tamburaški koncert, puno smijeha, dobre vibre i pozitivne energije Za sve one koji su se unatoč snježnom nevremenu, iz bliza i daleka, uspjeli probiti do Virovitice ravnatelj Kazališta Virovitica Miran Hajoš zatražio je na svečanosti otvaranja poseban aplauz.
čitanja | Više >>>

09.02.2015. Turizam
Drava4Enjoy: U korištenje puštena novoizgrađena ruta biciklističkih staza na području grada Szentlörinca U sklopu IPA programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska, bespovratnim sredstvima EU financiran je projekt „Experience and enjoy the Drava Valley by bicycle“ (Doživite i uživajte u Dravskoj nizini biciklom), akronima „Drava4Enjoy“.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net