jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

2. mjesec 2015. godine


20.02.2015. Virkas
Legenda o SV.Muhli, kazališna kritika u Vijencu: Sada kao nekada i obratno Riječ je o veoma uspjeloj predstavi, farsičnoj komediji praizvedenoj 1988. u Dubrovačkom kazalištu Marina Držića, koja na duhovit i satiričan način propituje „vjerski“ život unutar patrijarhalne tradicionalne zajednice u zabiti Dalmatinske zagore.
čitanja | Više >>>

20.02.2015. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss: Žrtve komunizma u našoj županiji-važno pitanje? Imenovani su članovima a da nije spomenut nijedan kriteriji po kojem su dotične osobe ušle u sastav Povjerenstva?
čitanja | Više >>>

20.02.2015. Virkas
Večeras na Virkasu:  Svoga tela gospodar HNK Varaždin U ovoj scenskoj adaptaciji Georgija Para, ujedno i redatelja predstave, možemo prepoznati svu tragikomiku gramziva života.
čitanja | Više >>>

19.02.2015. Obrtništvo
Novo vodstvo  Udruženja obrtnika Slatina Članovi Skupštine su za predsjednika Udruženja izabrali Zlatka Šomođija, vlasnika obrta „Palma“ iz Slatine, koji je tu dužnost obavljao posljednjih godinu dana, a na njegov prijedlog za potpredsjednika imenovan je Zoran Horić.
čitanja | Više >>>

19.02.2015. Gospodarstvo
Bi li predsjednica RH išla u Moskvu i prkosila SAD-u? Treba se nadati da će Grabar-Kitarović u svome mandatu ispuniti obećanje kako će se ‘maksimalno angažirati i vrlo aktivno surađivati s poduzetnicima i investitorima’. A ‘izvoz mora biti naše trajno usmjerenje’.
čitanja | Više >>>

19.02.2015. Zdravlje
Osmi tjedan psihologije Ovom manifestacijom želimo psihologiju još više približiti građanima, rekla je Jasna Per Kožnjak
čitanja | Više >>>

19.02.2015. Virkas
Večeras  koncert Mate Matišić Tria Budući da je koncert u glazbenoj školi repertoar će biti malo edukativni - od jazz standarda do Keitha Jarretta, Pat Methenya i Djanga Reinhardta čijom se glazbenom ostavštinom bavim više od dvadeset godina, a svirat ćemo i autorske stvari, izjavio je našem portalu Mate Matišić.
čitanja | Više >>>

19.02.2015. Šapat srca
Dnevnik jedne (ne)obične djevojke Ines: Četiri instinkta Psiholozi kažu da se sve životinje odazivaju na četiri instinkta, a to su: borba, bijeg, hranjenje i parenje. Već dugo razmišljam uvođenje petog poriva našeg modernog svijeta u tu klasifikaciju – poriv za više (od onog čime raspolažemo).
čitanja | Više >>>

18.02.2015. Aktualnosti
Bolesno iskapanje povijesti Ta podjela činjenica i povijesti na lijevo i desno kada kome paše i odgovara, zašto? Umorili smo se slušajući o povijesti, dajte nam malo budućnosti i svjetlosti!
čitanja | Više >>>

18.02.2015. Kultura
O romanima Donjodravska obala i Izborna šutnja Donjodravska obala govori o odrastanju u Osijeku, pedesetih godina prošlog stoljeća, a Izborna šutnja sadrži sve što treba sadržavati krimić: dobru, dugu priču na 350 stranica i paralelnu montažu događaja svojstvenu modernoj naraciji.
čitanja | Više >>>

18.02.2015. Viroexpo
Na ovogodišnjem Viroexpu rekordan broj zemalja sudionica Na Viroexpu rekordnih 26 zemalja sudionica, prvi puta predstavlja se Kazahstan.
čitanja | Više >>>

17.02.2015. Zabava
Zanimljivosti:Saznajte koja je pjesma bila hit na dan vašeg rođenja? U aplikaciju Playback upišite točan dan, mjesec i godinu vašeg rođenja, i saznat ćete koja je pjesma bila najslušanija tog dana na svjetskim top listama.
čitanja | Više >>>

17.02.2015. Glazba
Ivan Dečak – raznježeni tata u dječjoj igraonici u Karlovcu Frontmen grupe Vatra i tata desetomjesečne Dite bio je glavna zvijezda na otvorenju dječje igraonice Fora u Karlovcu gdje je razveselio mnogobrojnu djecu, ali i njihove roditelje.
čitanja | Više >>>

17.02.2015. Aktualnosti
Imenovano Županijsko povjerenstvo za istraživanje žrtava totalitarnog komunističkog režima Osnivanje ovog Povjerenstva potaknuto je potrebom da sa na području Županije ubrza rad na istraživanju, otkrivanju i obilježavanju mjesta stradanja žrtava totalitarnog komunističkog režima, budući da je dosadašnji rad na otkrivanju i obilježavanju grobišta i mjesta stradanja zamro nakon što je na razini države ukinut nekadašnji Ured za pronalaženje, obilježavanje i održavanje grobova žrtava komunističkih zločina te je poslove iz njihove nadležnosti preuzelo sadašnje Ministarstvo branitelja.
čitanja | Više >>>

17.02.2015. Kultura
Crtice o uzbudljivoj kulturnoj povijesti Virovitice Predavanjem o životima Františeka (Franje) Řada (1921.-1965.), Františeka (Franje) Červenke (1877.-1960.) i Franje Paulika (1920.-1995.), trima značajnim osobama iz virovitičke povijesti, Češka beseda Virovitica otpočela je novi ciklus svojih aktivnosti.
čitanja | Više >>>

16.02.2015. Aktualnosti
Jedan od najboljih novinara privlačnim pripovjedačkim stilom opisuje zadnjih dvadeset godina u životu Branimira Glavaša Vrhunski politički triler, udžbenik građanske hrabrosti i podsjetnik da novinarstvo može biti plemenita i duboko etična profesija.
čitanja | Više >>>

16.02.2015. Kultura
Virovitički fotograf Saša Pjanić izlaže u galeriji Karas Ne obazirući se na lokalna praznovjerja, ova neustrašiva fotografska četvorka skrivena iza imena „Omnibus“ donosi bajkovite prizore iz Vijetnama, Kambodže, Tajlanda i Ujedinjenih Arapskih Emirata.
čitanja | Više >>>

16.02.2015. Poljoprivreda
Započela isplata prvog dijela potpora za 2014. U drugom dijelu isplate koja će, kao i u drugim zemljama EU, biti isplaćena do kraja lipnja isplatit će se preostali iznos za proizvodnu 2014. godinu.
čitanja | Više >>>

16.02.2015. Crna kronika
U Zadru pronađeno devet tona ilegalnog duhana s područja Virovitičko-podravske županije Pedesetpetogodišnji Boško Bošković s područja Vitovitičko-Podravske županije sumnjiči se da je, na šire područje Zadarske županije, dopremio i, u unajmljenom prostoru, uskladištio oko 10 tona duhana u listu, vrlo visoke kvalitete (Zlatna virginia), koji je u količinama od 500 kilograma dopremao u drugi unajmljeni prostor prilagođen i opremljen za preradu i rezanje.
čitanja | Više >>>

16.02.2015. Aktualnosti
Zašto Hrvatska nema nosač aviona? Ako ovo čitate iz kuće koja ima hranu, vodu i nešto u frižideru – čestitam, u bogatijoj polovici čovječanstva ste. Ako još imate i zdravstveno, Internet i još par sitnica – evo nas u najbogatijoj četvrtini. Dodajmo još i hrvatske plaće – možete provjeriti na bilo kojem siteu gdje se uspoređuju globalna primanja, Hrvati su među 15-20% najbogatijih na svijetu.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net