jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

2. mjesec 2015. godine


24.02.2015. Humanitarna akcija
Humanitarna uskršnja akcija prikupljanja školskog pribora Akcija prikupljanja traje do 31.03.2015. godine, a nakon toga će sav prikupljeni materijal biti raspodijeljen učenicima.
čitanja | Više >>>

24.02.2015. Kazalište Virovitica
Priča o lažnim prorocima, samozvanim svecima i stadu U Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula sutra navečer u 20 sati održat će se pulska premijera predstave "Legenda o svetom Muhli" Mate Matišića u režiji Dražena Ferenčine. Reprize predstave su u četvrtak u 20 sati i u petak u 12 sati.
čitanja | Više >>>

24.02.2015. SDP
Izvanredna izborna skupština Foruma žena SDP-a Pitomača Novoizabrana predsjednica Nada Pintar zahvalila se na potpori stranke u njihovim aktivnostima kao i brojnim sponzorima koji su oslonac u provođenju njihovih akcija.
čitanja | Više >>>

24.02.2015. Aktualnosti
U siječnju nezaposlenost veća od 20 posto Prema nedavno objavljenim podacima HZZ-a, na kraju siječnja bilo je evidentirano 329.230 nezaposlenih osoba, što je za 12.460 osoba ili 3,9 posto više nego mjesec dana prije.
čitanja | Više >>>

24.02.2015. 70 godina Kazališta Virovitica
Sedamdeset lica kazališta Izmjenjuju se redatelji, uloge, publika, koja sad već generacijski odrasta uz Kazalište kao sasvim uobičajenu pojavu grada, te komunicira predstave kroz posjećenost, ali i kritičnost, uvažavanje, prosuđivanje. Izgrađuje se stav. U kazalištu i izvan njega. U ansamblu. Među publikom.
čitanja | Više >>>

23.02.2015. Zdravlje
Poziv na tečaj yoge Termini održavanja su utorkom i četvrtkom u 17.30.-18.50.h od kraja veljače sve do sredine lipnja. Odradit ćemo 30 termina prakse što je dovoljno da se osnažite i utegnete do početka ljeta, pod uvjetom da redovno pohađate sate.
čitanja | Više >>>

23.02.2015. Gospodarstvo
Pekara Flog: Domaći kruh – dostava do vaših vrata Pekarske proizvode možete naručiti na kućnu adresu, uz besplatnu dostavu za područje grada i bliže okolice (Podgorje, Sveti Đurađ, Milanovac, Čemernica, Korija, Šp.Bukovica, Brezik, Lukač i Turanovac.
čitanja | Više >>>

23.02.2015. Priroda društva
Konzumiranje krivih demokratskih prava Visoka parlamentarna kultura dijaloga i tolerantna razmjena političkih diskusija podrazumijeva minimum političkog bontona civilizirane političke demokracije. Takva politička praksa, na žalost, nikada nije zaživjela u Hrvatskom saboru. Tko je tome kriv? Loše društvo, škola, Crkva ili roditelji saborskih zastupnika koji nisu dobro odgojili vlastitu djecu?
čitanja | Više >>>

23.02.2015. Aktualnosti
Za ljubav treba imati dušu, a za politiku muda Vlast se mijenja, malo jedni, malo drugi. Petljaju, muljaju, lažu, mažu. Putra na glavi očito imaju i jedni i drugi. Štite sebe, svoje fotelje i guzice.
čitanja | Više >>>

22.02.2015. Aktualnosti
Hedl na tribini u Virovitici: U Hrvatskoj je granica između kriminala i politike ponekad gotovo neprimjetna Kriminalci su ljepilo ovog društva, a Drago Hedl poput najboljih nordijskih pisaca krimića odlično opisuje užas koji se događa paralelno s užasom počinjenog ubojstva.
čitanja | Više >>>

22.02.2015. Virkas
Thelma & Louise danas jure Viroviticom “Thelma & Louise” na krilima filmske uspješnice doći do srca publike i postati jedna adrenalinska, istovremeno i iznimno emotivna kazališna uspješnica“ – rekao je redatelj predstave Dalibor Matanić.
čitanja | Više >>>

21.02.2015. Aktualnosti
Kolindina biografija: Razvodnjeno, neuvjerljivo, patetično... Mislim da bi me u čvrstoću njenih odluka više uvjerio životopis zaogrnut u pomalo činovnički i birokratski rječnik, naravno sa dozom osobnosti.
čitanja | Više >>>

21.02.2015. Politika
Siniša Prpić zatražio ostavku premijera Milanovića: Za Linića rekao da ima nečiste ruke, a pokazalo se da nije trgovao utjecajem Podsjetio je kako protiv Nade Čavlović Smiljanec nisu prekinuti istražni postupci. Radi se, da podsjetim, o šteti vrijednoj 12 milijuna kuna, a ta gospođa još uvijek sjedi u Saboru u prima plaću veću od 15 tisuća kuna.
čitanja | Više >>>

21.02.2015. Virkas
Večeras na Virkasu: Plemena, Kazalšta Planet art Plemena pružaju sliku današnjeg svijeta govoreći o potrebi za pripadnost i o svemu što ona nosi; od pojedinačnih hijerarhija, interesa i pravila počevši od same obitelji pa na dalje.
čitanja | Više >>>

21.02.2015. Crna kronika
Boško Bošković i četvero Zadrana dnevno zarađivali 30.000 kuna! Glavni organizator ilegalne "tvornice" duhana u Zadru u kojoj se mjesecima obrađivalo više od devet tona visoko kvalitetne "Zlatne virginie", 55-godišnjiBoško Bošković iz Virovitice nije zadržan u pritvoru, već je pušten da se brani sa slobode do početka sudskog postupka koji će ga teretiti za kazneno djelo neovlaštene trgovine.
čitanja | Više >>>

20.02.2015. Mojom stranom ulice
Grad i Županija otvaraju mesnicu?! Gradski mesari Šuvak i Kalinić u panici poručuju, - ne znamo hoćemo li ovo preživjeti, morat ćemo otpustiti većinu zaposlenika.
čitanja | Više >>>

20.02.2015. Aktualnosti
Boris Kozjak budući ustavni sudac? On se nalazi u Društvu bivšeg državnog odvjetnika Mladena Bajića, sutkinje Ivane Ćalić koja je presudila Ivi Sanaderu, bivše pravobraniteljice za djecu Mile Jelavić i još nekoliko manje poznatih kandidata.
čitanja | Više >>>

20.02.2015. Aktualnosti
 Fijasko Ivo Josipović nije zaslužio ostati u politici. Neuspjeh kojim je završio jedini predsjednički mandat, lošija zemlja koju ostavlja, sumnje koje je vukao u mandatu, sva ona samozadovoljna neodlučnost kojom se odbijao suočiti s problemima, a na kraju – ali ne na posljednjem mjestu! – i indicije u pogodovanje suradniku Marku Rakaru , više su nego dovoljan razlog da zaključimo upravo to: u pet godina, uspio je upropastiti priliku za solidan predsjednički mandat, za pretvaranje Hrvatske u organiziranu i tolerantnu zemlju.
čitanja | Više >>>

20.02.2015. Mojom stranom ulice
Višnja Romaj sramoti Viroviticu i Virovitičane!? „Nedostojna je grada takve kulturne tradicije“, rekao je Josip Pandurić. Nadamo se da će to prepoznati i Gradonačelnik, kao i Hrvatsko knjižničarsko društvo, no i Ministarstvo kulture.
čitanja | Više >>>

20.02.2015. Obrtništvo
Udruženje obrtnika Virovtica: Zdravku Šariću povjeren 3. mandat predsjednika U Skupštinu POK-a izabrani su Ivica Česnik, Željka Čizik, Vlado Mikolčić, Slavko Moslavac, Zdravko Šarić i Hrvoje Šimunović.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net