jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

2. mjesec 2015. godine


28.02.2015. Viroexpo
Rasplesana Kreativna kutija Voditeljica Martina Presečan i polaznice plesnog centra svojim plesnim koreografijama privukli su pažnju brojnim posjetiocima sajma.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Glazba
Učenici Glazbene škole Jan Vlašimsky uspješni na natjecanju učenika glazbe i plesa Orkestar glazbene škole Jan Vlašimsky osvojio je prvu nagradu i izborio natjecanje u Primoštenu.
čitanja | Više >>>


28.02.2015. Aktualnosti
Na Viroexpu mnoštvo noviteta i novih izlagača Sajam prvi put uz zemlju partnera ima i partnerski grad, Veliku Goricu. Upravo zato, na sajmu se predstavlja više izlagača iz Gorice i turopoljskog kraja.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Viroexpo
Nagradna igra portala Sajmovi.eu i Viroexpa Internetski portal Sajmovi.eu i Viroexpo nagrađuju vas besplatnim ulaznicama. Danas i sutra na Facebook stranici Sajmovi.eu najbrži sretnici mogu svakoga dana osvojiti pet paketa ulaznica.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Aktualnosti
Rekli su o Viroexpu: Ovdje se razvila sajamska bajka, priča o boljoj Hrvatskoj Govornici na otvaranja ovogodišnjeg sajma iskoristili su priliku da se osvrnu na jubilej, dvadeset godina Viroexpa. Svi su istakli kontinuitet i rast sajma u vrijeme velike gospodarske krize kada su mnogi drugi sajmova u Hrvatskoj, regiji i svijetu zatvorili vrata ili stagniraju u razvoju.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Gospodarstvo
PP Orahovica svojim vinima osvaja Japan Prvi izvoz na spomenuto dalekoistočno tržište ostvarili su u partnerstvu s tvrtkom Fuji Trading CO, a ona je japanskim vinoljupcima Frankovku promovirala na sajmu Super Market Trade Show, održanom u Tokio Big Sight centru 10. i 12. veljače.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Gospodarstvo
Slavonski med kao brend lakše će se probijati na tržištu Europe Projekt pokrenut u Virovitičko-podravskoj županiji domaće bi pčelare trebao zaštititi od nepovoljne situacije na tržištu. Danas je u Hrvatskoj čak 11 tisuća pčelara s 550 tisuća pčelinjih zajednica.
čitanja | Više >>>


28.02.2015. Gospodarstvo
Javni natječaj za provedbu besplatnih energetskih pregleda malih i srednjih poduzeća Ukupno će se provesti osam energetskih pregleda, odnosno bit će odabrano osam poslovnih subjekata koji mogu biti isključivo mala i srednja poduzeća (d.o.o., j.d.o.o., obrti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva) u privatnom vlasništvu.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Gospodarstvo
Virovitičko-podravska županija na začelju po broju priključaka širokopojasnog pristupa internetu Na tržištu elektroničkih komunikacija u četvrtom tromjesečju prošle godine očekivano je zabilježen rast prihoda od internetskih i usluga prijenosa TV programa te pad prihoda od klasičnih telefonskih usluga, izvijestili su u četvrtak iz Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM).
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Viroexpo
Danas na sajmu: Raspored stručnih predavanja Predavanja će se održati drugog dana sajma, u subotu, 28. veljače s početkom u 9 sati, u prostorima Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, Poduzetnička zona II broj 18, Virovitica, koji se nalazi uz sajamski prostor.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Virkas
Večeras na Virkasu: Sabrana djela Williama Shakespearea Sabrana djela Williama Shakespearea, u režiji Nikole Zavrišića i izvedbi Slovenskog ljudskog gledališča iz Celja donose preko trideset drama.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Sport
Obavljeno vaganje i sučeljavanje takmičara za MMA "Noć Nokauta" U Tehničkoj školi u Virovitici u organizaciji Kluba slobodne borbe Nokaut iz Virovitice, održat će se MMA "Noć Nokauta" po prvi puta u Virovitici borbe u kavezu.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Viroexpo
Mađarska kulturno-umjetnička društva predstavila tradicionalne narodne pjesme i plesove Plesom i pjesmom, Folklorna skupina iz Sátorhely-a i Mađarsko kulturno umjetničko društvo „Petőfi Sándor“ iz Luga predstavili su tradicionalne narodne pjesme, plesove i običaje Mađarske, zemlje partner sajma Viroexpo 2015.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Aktualnosti
Jubilarni sajam otvorila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović Otvarajući sajam predsjednica Grabar Kitarović istakla je da su uloženi trud, znanje i predanost učinili sajam Viroexpo jednim od najznačajnijih sajamskih manifestacija u Hrvatskoj koji potiče poduzetnike, obrtnike i poljoprivrede da se upoznaju, povežu, udruže i prošire gospodarsku suradnju
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Viroexpo
Govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na otvaranju Viroexpa Organizatorima ovog sajma treba odati priznanje svima na uloženom trudu, znanju i predanosti.Na doprinosu razvoja gospodarstva i uspješnoj promidžbi hrvatske tradicije i kulture.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Virkas
Večeras na Virkasu:  Izložak br. 49 - u Gradskom muzeju Za večerašnju predstavu Teatra Exit karte možete kupiti i pola sata prije predstave u Gradskom muzeju, požurite jer broj mjesta je ograničen.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Priroda društva
Glavom kroz vrijeme S vremena na vrijeme ponašam se ozbiljno i veoma odgovorno prema svom duševnom i mentalnom zdravlju. U te dane ne pratim vijesti i nastojim se družiti samo s ljudima koji žive izvan ovog vremena. S njima mi je uvijek ugodno, jer svi su malo pomjereni u mozgu – totalno prema naprijed. Hoću reći, žive u nekoj (boljoj) budućnosti. A ta razdaljina nije vremenska nego upravo mentalna.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Gospodarstvo
Pola milijuna kilometara od istoka do zapada Do sada je proputovao od istoka i Gruzije, Armenije, Turske, preko Grčke, sve do Ukrajne, Belgije i Nizozemske. Koliko je putnika prevezao ni sam točno ne zna, no svakako više od tisuću zadovoljnih korisnika.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Gospodarstvo
Milanović ima pravo, Predsjednica treba ekonomski program Mudri političari tešku artiljeriju čuvaju za točno određeni trenutak. Ovako joj čak i Tomislav Karamarko uz dozu cinizma poručuje da bi trebala smiriti odnose s premijerom.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Obrtništvo
Karl Šafer zastupat će Udruženje obrtnika Orahovica i 4. mandat Udruženje obrtnika Orahovica okuplja obrtnike s područja grada Orahovice i općina Crnac, Čačinci i Zdenci te zastupa njihove interese na području tih jedinica lokalne samouprave, a putem svojih predstavnika u Područnoj obrtničkoj komori.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net